İçme içme test güzel gelirse bu sefer daha çok strese giren 25 gün boşuna mı icmedin leblebi ye kuru uzumle bı çay bardağı ama çok yeme sonra kilo aldım sigarayı bırakınca demeHaklısın canım ben içmeyeli 25 gün falan oluyor baya kuyruğuna geldimde şu test sonucu ne olacak fikri itti işte beni
Diyebilirim hiç kendime güvenmiyorumAma bak sonra çok güldüm sanki kramp girdi falan deme.
Şu lanet ilaçlar sağolsun zaten alıncak kilo kalmadı kiİçme içme test güzel gelirse bu sefer daha çok strese giren 25 gün boşuna mı icmedin leblebi ye kuru uzumle bı çay bardağı ama çok yeme sonra kilo aldım sigarayı bırakınca deme
Bize yardımcı olabilecek hiç kimse yok. Hep tek. Kendi aileme söylemeyecektim aslında hiç kimseye söylemek istemedim iştekiler mecburen duydu anneme de dayanamadım söyledim ama yakınımda olmadığı için hele covid döneminde bu tarz destek alamıyorum. Yine de kimseye söylemek istemezdim ailemde dahil. Bir şey olunca ben dönüp insanları teselli ederken buluyorum kendimi.Kızlar yemek temizlik işinde ben çok şanslıymışım onu anladım,kız kardeşim transferden beri bende kalıyor her gün bulaşık süpürge çamaşır herşeyi hallediyor sağolsun. İlk 5 gün yemeklerde annemden hazır geldi sonra boş durmaktan sıkıldım en azından yemek yapıyım dedim ben pişiriyorum sadece o kadarama sürekli yatmıyorum tabi sık sık yürüyorum,balkona bahçeye çıkıyorum hava da mis eşimde bu süreçte sadece kirlileri sepete atmayı öğrendi o kadar
3.gun embriyosu 5.gun zaten çıkmaz canım imkansiz çok az kalmış sabret bence gününde kan ver.İcime doğdu senin pozitif gibi geldi banaSaol canim benimde 3. Gün embryosu bilemedm en erken ne zaman kan versem
Hayırlı olsun canım doktorun o şekilde uygun gördüyse öylesi en iyisi olduğu içindir herkesin yapısı sorunları farklı burada bir çoğumuz dondurulmuş transfer olduk. Söylenene göre tutunma ihtimali daha yüksek oluyormuş rahim dinlendiği için. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızHanımlar merhaba ben bu ay ilk tüp bebek tedavime basladım . Cumartesi günü toplama işlemim olucak . Doktor dondurmamız gerektiğini söyledi . Bu şekilde deneyenleriniz tutanlarınız yada bu süreçte olanlarınız var mı acaba
umarım herkes için hayırlısı olsunHayırlı olsun canım doktorun o şekilde uygun gördüyse öylesi en iyisi olduğu içindir herkesin yapısı sorunları farklı burada bir çoğumuz dondurulmuş transfer olduk. Söylenene göre tutunma ihtimali daha yüksek oluyormuş rahim dinlendiği için. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba, hayırlı olsun canım.Hanımlar merhaba ben bu ay ilk tüp bebek tedavime basladım . Cumartesi günü toplama işlemim olucak . Doktor dondurmamız gerektiğini söyledi . Bu şekilde deneyenleriniz tutanlarınız yada bu süreçte olanlarınız var mı acaba
Tedavin hayırlı olsun inşallah. Bende dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çok şükür pozitif. Tabiki doktordan doktora değişebilir. Ama ıstatistik olarak dondurulmuş embriyo transferinin daha başarılı sonuçlar verdiği kanıtlamış.Hanımlar merhaba ben bu ay ilk tüp bebek tedavime basladım . Cumartesi günü toplama işlemim olucak . Doktor dondurmamız gerektiğini söyledi . Bu şekilde deneyenleriniz tutanlarınız yada bu süreçte olanlarınız var mı acaba
Çok sevindim sizin için yaa bende aşırı heyecanlıyım ve zaman nasıl geçicek bilmiyorum . Umarım hakkınızda hayırlısı olur sizin içindeMerhaba, hayırlı olsun canım.
Benim de ilk tedavim ve OPU’dan sonra kısa bir süre donduruldu. 8 embriyodan 2’si transfer edildi. Şimdilik kan sonuçlarım pozitif ama keseyi görmedik henüz. Bakalım, hayırlısı diye dua ediyoruz.
Yolun çok başındasın, Rabbim bütün sürecini kolaylaştırsın.
Ya cok sevindim böyle birşey olmasını . Hiç bilmediğim bi durum oldugu için şaşırdım açıkcası . Peki transfere kadar olan süreçte yine iğne veriliyor mu ? İğneler beni cok yoruyor ..Tedavin hayırlı olsun inşallah. Bende dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çok şükür pozitif. Tabiki doktordan doktora değişebilir. Ama ıstatistik olarak dondurulmuş embriyo transferinin daha başarılı sonuçlar verdiği kanıtlamış.
Amin, inşallah.Çok sevindim sizin için yaa bende aşırı heyecanlıyım ve zaman nasıl geçicek bilmiyorum . Umarım hakkınızda hayırlısı olur sizin içinde
Isın içine girene kadar haklisin birşey bilmiyoruz. Şahsen ben de öyleydim. Yasaya yasaya bir jinekologa donustumYa cok sevindim böyle birşey olmasını . Hiç bilmediğim bi durum oldugu için şaşırdım açıkcası . Peki transfere kadar olan süreçte yine iğne veriliyor mu ? İğneler beni cok yoruyor ..
sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşaAllah demekki vakti zamanı böyleymişAmin, inşallah.
Zaman hem hiç geçmiyo, hem çok çabuk geçiyo. Bugün eşime 4 hafta bitti, 5.haftanın içindeyiz dedim. Nasıl yani, 1 aylık mı şimdi diyo?Böyle de ilginç bir süreç.
Aslında merak ettiğim şey şu yumurta toplama işleminden sonra adetim başladıktan sonra sanırım rahim kalınlasmasına uygun transfer olcak sanırım tahmini adet başladıktan kaç gün sonraya gelir günü acaba ? Bu bilgide var mıdır sizdeIsın içine girene kadar haklisin birşey bilmiyoruz. Şahsen ben de öyleydim. Yasaya yasaya bir jinekologa donustumEmbriyolarım doldurulduktan sonra benim bir ameliyat sürecim olmuştu. Ama normal süreç olarak reglin 2. Gunu istedi doktorum. Hormon testleri yapıldı. Normal ilaçlar verdi. Transfer sürecine kadar iğne olmadım. Rahim duvarının kalınlığı için belirli ilaçlarla ilerledik. Ama iğne kullanan oldu mu bilmiyorum. Bu bence tedavi sekline de bağlı.
Benim son adet tarihinden itibaren 24.gündü. Kişiden kişiye değişiyor bu durum.Aslında merak ettiğim şey şu yumurta toplama işleminden sonra adetim başladıktan sonra sanırım rahim kalınlasmasına uygun transfer olcak sanırım tahmini adet başladıktan kaç gün sonraya gelir günü acaba ? Bu bilgide var mıdır sizde
Doğrudur . İnsan yıllarca bekliyor ama sayılı günler hiç geçmiyorBenim son adet tarihinden itibaren 24.gündü. Kişiden kişiye değişiyor bu durum.
Adetin 2. Gunu genelde doktorlar muayene ediyo. Sonra uygun ilaçları verip belirli bir gün sonra tekrar muayeneye cagriyo. Eğer rahim duvarı yeteri kadar kalinsa ve hormon testleri de uygunsa transfer tarihi veriyo. Benim transfer sürecim adetin 2. Gününden itibaren 18 gün sürdü.Aslında merak ettiğim şey şu yumurta toplama işleminden sonra adetim başladıktan sonra sanırım rahim kalınlasmasına uygun transfer olcak sanırım tahmini adet başladıktan kaç gün sonraya gelir günü acaba ? Bu bilgide var mıdır sizde