- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Sen ne yaptn canım ne asamadasn aslinda haklisin bende kendimi buna hazirlamak istiyorum pzt transfer aysunay a laf söyluyorum stres yapma die ama bn ondan beter olucam heralde su surecte bi lutinus geri geliyoda kafam allak bullak olduBuna bende inaniyorum aslinda pozitif psikolojiye. Şuan bende 2 haftalik hamileymiş gibi hissediyorm (bana da gülmeyin) Yani umutsuzlukta var aslinda ama atiyorum o düşünceyi hemen. Bu sefer olacak diyorum. Eger olumlu olursa bu tedavim ise yaramis demektir
Doktorumun hiç olumlu bakacağını sanmıyorumHerseyını bırebır dr una danıs canım bazıları gunde 1.2 tane ye izin verebiliyor cok tiryakı olan bırılerı ıcın zor hic olmasa daha ıyı tabıı ama dr un sana neyı uygun görürse onu uygula
O kadar haklısın kiKullanmadığım için o duyguyu bilemiyorum kuzum ama bütün kadın doğum doktorlarının on cümlesinden beşi sigaranın zararları. Arkadaşımı doktoru çok fena azarlamıştı. Ama o yoksunluk duygusunu bilmiyorum dediğim gibi başka sevdiğin bir şey varsa mümkünse ona yönelmeye çalış canım. Tek sigaradan bir şey olmaz ama içtikten sonra vicdan azabı çekeceğini de düşünüyorum. Sende aşırı gerginlik yapmıyorsa biraz sabr canım
20 diye yazıyordu sanırım testte yazar kuzumKızlar bişey soracağım bu gebelik testleri kaç mg üstü betayi ölçüyor bilginiz var mı
Kuzum öksürükle bişey olmaz Allah'ın kzniyle öyle düşünme hormonlarida bebek kullandığı için tutunmasina kullanıldığı için az çıkıyor benceKızlar dün gece yatarken öksürdüm bir anda müthiş bir ağrı saplandı kasıklarıma. Sabaha kadar da geçmedi. Öksürük tek başına bir şey yapmaz ama işte kendimi tuhaf hissediyorum. Göğüslerim filan küçüldü iyice. Yarın normalde vermem gerekiyordu kan ama tatil diye sanırım doktor cumartesi dedi. O an hiç düşünemedim sormadım. Tekrar testlerime baktım e2 ve progesteron düşük çok. Doktor ondan mı sevinme dedi acabaüstelik endişeli konuşuyordum. Bir de bütün testleri yenilememi istedi normalde sadece betahcg isterdi ikincide. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacak olana faydası yok nihayetinde. Merak içinde cumartesiyi bekliyorum...
Baktım ama yazmıyor hicbisey kuzum bilemedim markası laboquick20 diye yazıyordu sanırım testte yazar kuzum
Kızlar dün gece yatarken öksürdüm bir anda müthiş bir ağrı saplandı kasıklarıma. Sabaha kadar da geçmedi. Öksürük tek başına bir şey yapmaz ama işte kendimi tuhaf hissediyorum. Göğüslerim filan küçüldü iyice. Yarın normalde vermem gerekiyordu kan ama tatil diye sanırım doktor cumartesi dedi. O an hiç düşünemedim sormadım. Tekrar testlerime baktım e2 ve progesteron düşük çok. Doktor ondan mı sevinme dedi acabaüstelik endişeli konuşuyordum. Bir de bütün testleri yenilememi istedi normalde sadece betahcg isterdi ikincide. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacak olana faydası yok nihayetinde. Merak içinde cumartesiyi bekliyorum...
Aynen öksürükle olmaz da ne bileyim. Öyle bebeğin kullanması oluyor mu ki ilk defa duydum. Hayırlısı bakalım o kadar gün bekledik iki gün daha sabredelimKuzum öksürükle bişey olmaz Allah'ın kzniyle öyle düşünme hormonlarida bebek kullandığı için tutunmasina kullanıldığı için az çıkıyor bence
İnşallah canım ne bileyim çok konuşan yorum yapan biri olmadığı içinde doktorum endişe ettim bir an. Haklısın her şey olacağına varıyor yapacağım bir şey yok beklemekten başka hayırlı olsun inşallahHk
Cok iyi be beta degerin var bence bunlarla hic kafani yorma hersey olacagina variyor zaten tedbiri elden birakmamk icin öyle demistir belki de
Canım stres yapma herşey tıkır tıkır gidiyor gibi düşün lütfen çok az kaldı dimi seninde 26 Nisandı sanırım.Sen ne yaptn canım ne asamadasn aslinda haklisin bende kendimi buna hazirlamak istiyorum pzt transfer aysunay a laf söyluyorum stres yapma die ama bn ondan beter olucam heralde su surecte bi lutinus geri geliyoda kafam allak bullak oldu
İnşallah canım inşallahKilya cığım hiiçbişi olmaz Allahın izniyle sen merak etme. Sağlıklı olan embriyoya bebeğe kolay kolay hiç bişey olmaz. Sen içini ferah tut. Cumartesi harika haberler alacaksın çok inanıyorum kuzum
Hiç bilmiyorum kuzum 20 dir o da muhtemelenBaktım ama yazmıyor hicbisey kuzum bilemedim markası laboquick
Canım, benim de göğüsler küçüldü, hiç sıkma canını.Kızlar dün gece yatarken öksürdüm bir anda müthiş bir ağrı saplandı kasıklarıma. Sabaha kadar da geçmedi. Öksürük tek başına bir şey yapmaz ama işte kendimi tuhaf hissediyorum. Göğüslerim filan küçüldü iyice. Yarın normalde vermem gerekiyordu kan ama tatil diye sanırım doktor cumartesi dedi. O an hiç düşünemedim sormadım. Tekrar testlerime baktım e2 ve progesteron düşük çok. Doktor ondan mı sevinme dedi acabaüstelik endişeli konuşuyordum. Bir de bütün testleri yenilememi istedi normalde sadece betahcg isterdi ikincide. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacak olana faydası yok nihayetinde. Merak içinde cumartesiyi bekliyorum...
Ah canım inşallah sorun yoktur. Sağlıklı değilse devam etmeyecek biliyorum öksürük filan değil. İşte yine de ne bileyimCanım, benim de göğüsler küçüldü, hiç sıkma canını.
Doktorun temkinli yaklaşmak istemiş bence o testleri isteyerek.
Öksürükle bir şey olmayacağını biliyoruz zaten ve ağrı saplanmasının yarısı psikolojik.Kendimden biliyorum. Dün çöpü çıkardım, akmasın diye bi poşete daha koyayım dedim. Çok da ağır değildi aslında. Kaldırınca bana da aynı öyle bi ağrı geldi.
Sonra alt raflara eğilmemeye çalışıyorum normalde, kuruyemiş kaplarını bulayım diye biraz uzun soluklu eğildim. Yine bir ağrı geldi.
Biraz uzanınca geçti tamamen.
5-50 arası yazıyor kuzum nette yanlış değilseBaktım ama yazmıyor hicbisey kuzum bilemedim markası laboquick
Gideceğin yer sana kağıt verir kuzum yeter ki merkezler çalışsın endişe etmeKızlar bayramda tam kapanma olur mu ya , tam bayramdan sonraki pazartesi tedaviye başlamayı düşünüyorum uçakla gideceğim şehir dışına.Simdi de aklıma bu takıldı ya