- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
İnşallah canım ya kürtajdan sonra 3.adetim olacak artık başlamak istiyorum.Esimde diyor bir ay daha bekleyelim Biraz daha dinlen diyor ama ben başlamak istiyorum zaten rahîm dinlendirme felan olacak transferim uzayacak baya.Ah ah o içimdeki anne olma heyecanını bastıramıyorumGideceğin yer sana kağıt verir kuzum yeter ki merkezler çalışsın endişe etme
geçen gün ben de araştırmıstım. erken gebelik testleri 10 ve üstü degerleri, normal kaset testler 20- 25 ve üzerini ölçüyorBaktım ama yazmıyor hicbisey kuzum bilemedim markası laboquick
Canım böyle şeylerle o güzel gönlünü yorma lütfen,öksürmekten hiiiç bişey olmaz,bebeğin senle en güvenli yerde şuanKızlar dün gece yatarken öksürdüm bir anda müthiş bir ağrı saplandı kasıklarıma. Sabaha kadar da geçmedi. Öksürük tek başına bir şey yapmaz ama işte kendimi tuhaf hissediyorum. Göğüslerim filan küçüldü iyice. Yarın normalde vermem gerekiyordu kan ama tatil diye sanırım doktor cumartesi dedi. O an hiç düşünemedim sormadım. Tekrar testlerime baktım e2 ve progesteron düşük çok. Doktor ondan mı sevinme dedi acabaüstelik endişeli konuşuyordum. Bir de bütün testleri yenilememi istedi normalde sadece betahcg isterdi ikincide. Çok düşünmemeye çalışıyorum olacak olana faydası yok nihayetinde. Merak içinde cumartesiyi bekliyorum...
Önemli olan senin ve doktorunun kararı canım. Nasıl iyi hissedeceksen. Kürtaj dan sonra doktorunun bir fikri vardır ne zaman başlayacağına ilişkin zaten fikrini yine sor kuzum hayırlısı olsun Rabbim tattırsın anneliği hepimizeİnşallah canım ya kürtajdan sonra 3.adetim olacak artık başlamak istiyorum.Esimde diyor bir ay daha bekleyelim Biraz daha dinlen diyor ama ben başlamak istiyorum zaten rahîm dinlendirme felan olacak transferim uzayacak baya.Ah ah o içimdeki anne olma heyecanını bastıramıyorum
Tam kapanma olacak gibi görünüyor ben öyle tahmin ediyorum. Ama merkezler full kapalı kalmazlar herhalde.Kızlar bayramda tam kapanma olur mu ya , tam bayramdan sonraki pazartesi tedaviye başlamayı düşünüyorum uçakla gideceğim şehir dışına.Simdi de aklıma bu takıldı ya
Bence olur canım bu gidişle tam kapanacak ama tedavi için izin kağıdı yazıyor hastanelerKızlar bayramda tam kapanma olur mu ya , tam bayramdan sonraki pazartesi tedaviye başlamayı düşünüyorum uçakla gideceğim şehir dışına.Simdi de aklıma bu takıldı ya
Kuzum kendi aramaz bile normalde hemşire söyler biliyorsun ne bileyim her şeye takılıyor insan yaCanım böyle şeylerle o güzel gönlünü yorma lütfen,öksürmekten hiiiç bişey olmaz,bebeğin senle en güvenli yerde şuanerol hoca da fazla ciddi bi doktor sağolsun ve oldukça temkinli yaklaşıyor süreçteki herşeye,o yüzden istemiştir tüm testleri. Benim internette baktığım kadarıyla e2 ve progesteronun doğrudan bebekle bi bağlantısı yok anladığım kadarıyla. Pozitif sonuçlara bakıyorum bazıları çok yüksek bazıları çok düşük arada o kadar fark var ki. Sen düşünme bunları cumartesi herşeyin güzel olduğunu görceksin yorma kendini
Uçak veya otobüsler devam ederse giderim ama yoksa Hazirana kalacak gibi duruyorTam kapanma olacak gibi görünüyor ben öyle tahmin ediyorum. Ama merkezler full kapalı kalmazlar herhalde.
İnşallah canım simdi tutunmasi progestan kullanılıyor ya öyle işte cnm bildiğim kadariylaAynen öksürükle olmaz da ne bileyim. Öyle bebeğin kullanması oluyor mu ki ilk defa duydum. Hayırlısı bakalım o kadar gün bekledik iki gün daha sabredelimİnşallah güzel olur
Bakalım canım olmadı hastane bana gönderir kağıdı Bende otobüsle giderim Ankara'ya .Yolum uzun bayaBence olur canım bu gidişle tam kapanacak ama tedavi için izin kağıdı yazıyor hastaneler
Hayirlsii inşallah kuzum yarın 9. Günüm kendimi çok tutuyorum5-50 arası yazıyor kuzum nette yanlış değilse
Aynen canım her an her şeyin olabilme ihtimali aslında geriyor insan rahatlayamıyor ama düşünmekle de engelleyemiyor en azından pozitif olmanın faydaları var. İnşallah yapabilirizKızlar bu arada kendinizi kasmayın lütfen, sağlıklı olan bebek her türlü tutunuyor.Aklınıza kötüyü getirmeyin.Benim Aralık'ta ki transferimde her şey çok iyiydi beta HCG vs çok güzeldi ama devamı gelmedi.Ama aklıma hep kötü şeyler getirdim , rüyalarıma bile girmişti kötü şeyler olacağı.O yüzden kendime söz verdim hep rahat olacağım diy , aklıma güzel şeyler getireceğim diye.Sizde pozitif düşünün lütfen, ne düşündüysem o beni buldu.
Kuzum kendi aramaz bile normalde hemşire söyler biliyorsun ne bileyim her şeye takılıyor insan yaAllah razı olsun canım ah o kuruntular minik soluncanlar beyindeki İnşallah güzel olur hepimiz için
Kesin bilgimi kuzumgeçen gün ben de araştırmıstım. erken gebelik testleri 10 ve üstü degerleri, normal kaset testler 20- 25 ve üzerini ölçüyor
Amin kuzum inşallah doktorum 2 ay dinlen demişti zaten 3 ay olacak.Simdi güzel şeyler düşünüyorum, sağlıklı besleniyoruz eşimle takviye de kullanıyoruz inşallah bu sefer olur.Ben biraz sabırsızım ay test yaparken bile 4.gunden yapmaya başlamıştımÖnemli olan senin ve doktorunun kararı canım. Nasıl iyi hissedeceksen. Kürtaj dan sonra doktorunun bir fikri vardır ne zaman başlayacağına ilişkin zaten fikrini yine sor kuzum hayırlısı olsun Rabbim tattırsın anneliği hepimize
Tut kuzum biraz daha sabret düşünmemeye çalışHayirlsii inşallah kuzum yarın 9. Günüm kendimi çok tutuyorum
Aman canım testi erken yapma bu kezAmin kuzum inşallah doktorum 2 ay dinlen demişti zaten 3 ay olacak.Simdi güzel şeyler düşünüyorum, sağlıklı besleniyoruz eşimle takviye de kullanıyoruz inşallah bu sefer olur.Ben biraz sabırsızım ay test yaparken bile 4.gunden yapmaya başlamıştım
Evet bugün hastanedeyken aradı bir bayan bizim hemşireyi izin kağıdı için whatsapptan yolluyorum hemen dedi. Sorun olmuyor kağıt olunca.Bakalım canım olmadı hastane bana gönderir kağıdı Bende otobüsle giderim Ankara'ya .Yolum uzun baya
Valla bende kendimi çok zorluyorum yapmamak için cnm 5. Gün yaptm negatif çıktı bugün 8. Günüm ne zaman yapsam bilemedim vallaAmin kuzum inşallah doktorum 2 ay dinlen demişti zaten 3 ay olacak.Simdi güzel şeyler düşünüyorum, sağlıklı besleniyoruz eşimle takviye de kullanıyoruz inşallah bu sefer olur.Ben biraz sabırsızım ay test yaparken bile 4.gunden yapmaya başlamıştım