2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kizlar tutanlara sormak istiyorum benim 7 gün hcg 214 cikti bi kacinizda bu deger 13 gününde cikiyor bu hcg iki kati olmuyormu hergün ? Benim degerim mi yüksek

Güzel arkadaşlarım bende dra gittim bugün, herhangi bir sıkıntı yok, amh, rahim kalınlığı, embriyo, kan değerlerin herşey normaldi kesin gözüyle bakmıştım ama olmadı dedi drum, ikinci tedavi için ekstra birşey yapmanıza gerek yok dedi, ben histereskopi, bağışıklık serumu filan sormuştum gerek görmedi. Artık ikinci transferi beklerken biraz daha zayıflamaya, yürüyüş yapmaya, daha Akdeniz tipi beslenmeye dikkat edeceğim benim gibi bekleyen arkadaşlarım bizde güzel haberler vereceğiz bu çılgın gruba degeri artan arkadaslarimida gönülden tebrik ediyorum kat kat artsın inşallah

Harika bir motivasyon, problem olmamasina çok sevindim canim. Ben seninde kisa sürede hayirli haber alacagina cok inaniyorum arkadaşim...

Biz de seninle diyetnyapalim canim..15 kilo fazlam var benim de..diyetisyene gittim de kapıdan döndüm bugun

Bi daha ki sefere olacak insallah

Cok sukur once kendi sagliginn olsun
Hayirlisiyla olucak insallah pes etmek yok

Sorma minnacık hcg yi niyeno kadar koyu gösterirsin demi...Bi de ben gibi heyecanlı evhamli stresli bi kisilige
Senin olaydan sonra daha yapmayacağım kaset test, yapsam da doğruluğu yok demek ki. Zaten doktoruma iki gün önce kaset test yaptığımı soyledim sonucu paylaşmıştım. Bu aşamada bunlar sizi yaniltir yapma dedi, ne demek istediğini şimdi anladim

Sorma minnacık hcg yi niyeno kadar koyu gösterirsin demi...Bi de ben gibi heyecanlı evhamli stresli bi kisilige
Canım herseyin hayirlisi üzme kendini hic streste yapma lutfen 1 tane olmus neden 2 olmasin hayatindan su stresi cikarip guzel bi kafayla basla bakalim insallah olur

Kuzum sorun olmamasına çook sevindim inşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız bu kadar dua çaba boşuna değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…