Bence de benim kafama da sıkınAysuncum bak bi kac aya allah nasip ederse tekrer denicen. Şimdiden soyluyorm kaset test mest yok gününden önce ona göre. Tamam mi bak lutfen piliz .
Bende onceden yaparsam sıkın kafama
aysunayy
Harika bir motivasyon, problem olmamasina çok sevindim canim. Ben seninde kisa sürede hayirli haber alacagina cok inaniyorum arkadaşim...Güzel arkadaşlarım bende dra gittim bugün, herhangi bir sıkıntı yok, amh, rahim kalınlığı, embriyo, kan değerlerin herşey normaldi kesin gözüyle bakmıştım ama olmadı dedi drum, ikinci tedavi için ekstra birşey yapmanıza gerek yok dedi, ben histereskopi, bağışıklık serumu filan sormuştum gerek görmedi. Artık ikinci transferi beklerken biraz daha zayıflamaya, yürüyüş yapmaya, daha Akdeniz tipi beslenmeye dikkat edeceğimbenim gibi bekleyen arkadaşlarım bizde güzel haberler vereceğiz bu çılgın gruba degeri artan arkadaslarimida gönülden tebrik ediyorum kat kat artsın inşallah
Sen bana ben sanaBence de benim kafama da sıkın
Biz de seninle diyetnyapalim canim..15 kilo fazlam var benim de..diyetisyene gittim de kapıdan döndüm bugunGüzel arkadaşlarım bende dra gittim bugün, herhangi bir sıkıntı yok, amh, rahim kalınlığı, embriyo, kan değerlerin herşey normaldi kesin gözüyle bakmıştım ama olmadı dedi drum, ikinci tedavi için ekstra birşey yapmanıza gerek yok dedi, ben histereskopi, bağışıklık serumu filan sormuştum gerek görmedi. Artık ikinci transferi beklerken biraz daha zayıflamaya, yürüyüş yapmaya, daha Akdeniz tipi beslenmeye dikkat edeceğimbenim gibi bekleyen arkadaşlarım bizde güzel haberler vereceğiz bu çılgın gruba degeri artan arkadaslarimida gönülden tebrik ediyorum kat kat artsın inşallah
Zaten bu kaset testlerde iki gündür beni stresten öldürdüBence de benim kafama da sıkın
Cok sukur once kendi sagliginn olsunGüzel arkadaşlarım bende dra gittim bugün, herhangi bir sıkıntı yok, amh, rahim kalınlığı, embriyo, kan değerlerin herşey normaldi kesin gözüyle bakmıştım ama olmadı dedi drum, ikinci tedavi için ekstra birşey yapmanıza gerek yok dedi, ben histereskopi, bağışıklık serumu filan sormuştum gerek görmedi. Artık ikinci transferi beklerken biraz daha zayıflamaya, yürüyüş yapmaya, daha Akdeniz tipi beslenmeye dikkat edeceğimbenim gibi bekleyen arkadaşlarım bizde güzel haberler vereceğiz bu çılgın gruba degeri artan arkadaslarimida gönülden tebrik ediyorum kat kat artsın inşallah
Kuzum benim sagolasin...insallah..once senden sonra bizdenSen bana ben sanaahh canim sendende duyacagiz o guzel mujdeyi cok inaniyorum
Canimmm canim Allah cok buyuk sen iyi ol oncelikleBiz de seninle diyetnyapalim canim..15 kilo fazlam var benim de..diyetisyene gittim de kapıdan döndüm bugun
Bi daha ki sefere olacak insallah
Sorma minnacık hcg yi niyeno kadar koyu gösterirsin demi...Bi de ben gibi heyecanlı evhamli stresli bi kisiligeZaten bu kaset testlerde iki gündür beni stresten öldürdüsabah akşam yapiyorum
Çok teşekkür ederim canımCok sukur once kendi sagliginn olsun
Hayirlisiyla olucak insallah pes etmek yok
Sagol kuzummmCanimmm canim Allah cok buyuk sen iyi ol oncelikle
Benimde vermem lazım başlayalım vallahiBiz de seninle diyetnyapalim canim..15 kilo fazlam var benim de..diyetisyene gittim de kapıdan döndüm bugun
Bi daha ki sefere olacak insallah
Tamam yaris yapalim hattaBenimde vermem lazım başlayalım vallahihergün düzenli yürüyüş şartıyla
İnşallah kuzum senin peşinden bizde geleceğizHarika bir motivasyon, problem olmamasina çok sevindim canim. Ben seninde kisa sürede hayirli haber alacagina cok inaniyorum arkadaşim...
Senin olaydan sonra daha yapmayacağım kaset test, yapsam da doğruluğu yok demek ki. Zaten doktoruma iki gün önce kaset test yaptığımı soyledim sonucu paylaşmıştım. Bu aşamada bunlar sizi yaniltir yapma dedi, ne demek istediğini şimdi anladimSorma minnacık hcg yi niyeno kadar koyu gösterirsin demi...Bi de ben gibi heyecanlı evhamli stresli bi kisilige
Canım herseyin hayirlisi üzme kendini hic streste yapma lutfen 1 tane olmus neden 2 olmasin hayatindan su stresi cikarip guzel bi kafayla basla bakalim insallah olurSorma minnacık hcg yi niyeno kadar koyu gösterirsin demi...Bi de ben gibi heyecanlı evhamli stresli bi kisilige
Bi 10 kilo versem ne güzel olurTamam yaris yapalim hattabakalim once kim kurtulacak kilolardan senin kac kilo verme idealin var.
Kuzum sorun olmamasına çook sevindimGüzel arkadaşlarım bende dra gittim bugün, herhangi bir sıkıntı yok, amh, rahim kalınlığı, embriyo, kan değerlerin herşey normaldi kesin gözüyle bakmıştım ama olmadı dedi drum, ikinci tedavi için ekstra birşey yapmanıza gerek yok dedi, ben histereskopi, bağışıklık serumu filan sormuştum gerek görmedi. Artık ikinci transferi beklerken biraz daha zayıflamaya, yürüyüş yapmaya, daha Akdeniz tipi beslenmeye dikkat edeceğimbenim gibi bekleyen arkadaşlarım bizde güzel haberler vereceğiz bu çılgın gruba degeri artan arkadaslarimida gönülden tebrik ediyorum kat kat artsın inşallah