2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım stres yapma herşey tıkır tıkır gidiyor gibi düşün lütfen çok az kaldı dimi seninde 26 Nisandı sanırım.
Ben cumartesi kontrole gidicem başka bi gelişme yok bende.. 30 unu bekliyorum. :)
Evet 26 nisan 1 transfer edelim dedi doktorum bende 1 istiyordum zateb bakalım insallah güzel olur hersey☺

Kuzum kendi aramaz bile normalde hemşire söyler biliyorsun ne bileyim her şeye takılıyor insan ya Allah razı olsun canım ah o kuruntular minik soluncanlar beyindeki İnşallah güzel olur hepimiz için
Çok kafana taktıysan yarın gidip kan testi ver canım. 2 günlük artışı da görmüş olursun, kendini de cumartesiye kadar yememiş olursun.
Hatta pazar bir daha verirsin.

Valla bende kendimi çok zorluyorum yapmamak için cnm 5. Gün yaptm negatif çıktı bugün 8. Günüm ne zaman yapsam bilemedim valla
5.gun çok erken canım ben burda çok okudum 7.gun bile negatif olup kanda pozitif gören.Ha Benim idrar testlerim hep doğruyu gösterdi ama herkeste böyle olmuyor lütfen kan testini bekle canım inan bana 5.gun çok çok erken.5.gun embriyosu kanda 12.gun 30-40 li değerlerde olup gebeliği sağlıklı devam eden var.Bak Benim 12.gun 900 küsürdü ama devam etmedi demem o ki zaten anca idrara geçiyordur daha Yeni

valla olacak olan oluyor benimde 3.denememde pozitif oldu değerlerim çok güzel arttı kese kalp atışı herşey güzel gitti cinsiyeti öğrendik ikili test üçlü test herşey normal ayrıntılı ultrason normal derken 20.haftada kalbi durdu bebeğimin ve patolojide hiç bişey çıkmadı elimizden kaydı gitti 4.yü dondurulmusla denedik olmadı bu şimdi 5.sıfırdan başlayıp transfere yine dondurulmuş embriyoyla gittik bekliyorum artk o kadar hissizleştimki hiç bişey düşünmüyorum ne olumlu ne olumsuz sadece bekliyorum çünkü kan testi pozitif çıksada o çocuğu doğurup kucağıma alana kadar endişem asla bitmeyecek hayırlısı olur inşallah Rabbim ol derse olacak gerisi boş zaten bu kezde olmazsa 2tane dondurulmuş embriyom kaldı son olarak

Bende tam tersi 4 transfer oldum ve hiç birinde yapmadım Sanırım bunda da yapmam gibi geliyor.
En güzeli yapmamak.Bende birdaha ki transferimde yapmayabilirim belki eşim çok kızıyor kendini yıpratıyorsun diye.Hatta eşim diyor pozitif olursa bu sefer 15 gün sonra doktora gidelim diye, en sonkinde o kadar çok gittik ki çok yıprandım ki bu sefer direk kalp atışına gideceğiz diyor.Her kontrolden geldiğimde ağlıyordum resmen, Rabbim kimseye yaşatmasın.İnsallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayıp kucağımıza alalım

Aynen ben de senin gibi düşündüğümden transferden önce yemek yapıp kavanozlara koydum canım.
Barbunya, taze fasulye, ıspanak, pırasa ve kapuska yapıp sıcak sıcak 1lt’lik kavanozlara koydum. Yeni kapaklarla kapattım, ters çevirince ertesi güne vakumladı. Soğuduktan sonra balkona koyacaktım, baktım dolapta yer var dolaba koydum. 1 kavanoz bize 2 gün gidiyo. Transferden önceki gün de pilav ve mercimek çorbası yaptım koca bi tencere, ısıtıp ısıtıp ilk 3-4 gün yedik. Sonraki günler sadece pilav ve çorba yaptım.

Kızlar merhaba, 24 nisanda opu olacağım benden tam kan sayımı ve crp tahlil istediler. Bu tahlileri devlet hastenesinde yaptırabilir öiyim? Yarın yasak olduğu sağlık ocağına da gidemem

Ben transferden birgün önce biraktim Bidahada icmedim sen ama kac gündür icmiyorsan icme bence

Kızlar merhaba, 24 nisanda opu olacağım benden tam kan sayımı ve crp tahlil istediler. Bu tahlileri devlet hastenesinde yaptırabilir öiyim? Yarın yasak olduğu sağlık ocağına da gidemem
Hayırlı olsun şimdiden inşallah... Tam bilemiyorum benim bi tecrübem olmadı. Transfer olacagım merkezde tüm tahlilleri kendileri yapıyor. Nerde tedavi oluyosunuz siz?

Bende etkilenirim diye yapmıyorum. Kendimi biliyorum çünkü yıpratıcı.Valla biraz akışına bırakmak en iyisi gibi geliyor ama elimizde değil işte. Herkes için hayırlısını diliyorum hep.

Hayırlı olsun şimdiden inşallah... Tam bilemiyorum benim bi tecrübem olmadı. Transfer olacagım merkezde tüm tahlilleri kendileri yapıyor. Nerde tedavi oluyosunuz siz?
Teşekkür ederim. Evet merkezde de yapıyorlar fakat okmeydanı hastanesi evime yürüme mesafesinde o yüzden hemen orda yaptırabilir miyim dedim acaba. İstanbul tüp bebek merkezinde oluyorum. Bide tabi covid testi istediler onu da devlette yaptmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…