- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Evet 26 nisan 1 transfer edelim dedi doktorum bende 1 istiyordum zateb bakalım insallah güzel olur hersey☺Canım stres yapma herşey tıkır tıkır gidiyor gibi düşün lütfen çok az kaldı dimi seninde 26 Nisandı sanırım.
Ben cumartesi kontrole gidicem başka bi gelişme yok bende.. 30 unu bekliyorum. :)
Şimdiye kadar 3 transfer oldum üçünde de erkenden yaptım ensonkinde gittikçe koyulaşmışti ama bu sefer yapmayım birde böyle deneyim diyorum ama yok ben dayanamamAman canım testi erken yapma bu kez
İnşallah en güzel sonuclarin olur kuzumEvet 26 nisan 1 transfer edelim dedi doktorum bende 1 istiyordum zateb bakalım insallah güzel olur hersey☺
laboquick içeriğinde 20 hcg degerini hesaplayabilir yazıyorKesin bilgimi kuzum
Çok kafana taktıysan yarın gidip kan testi ver canım. 2 günlük artışı da görmüş olursun, kendini de cumartesiye kadar yememiş olursun.Kuzum kendi aramaz bile normalde hemşire söyler biliyorsun ne bileyim her şeye takılıyor insan yaAllah razı olsun canım ah o kuruntular minik soluncanlar beyindeki İnşallah güzel olur hepimiz için
5.gun çok erken canım ben burda çok okudum 7.gun bile negatif olup kanda pozitif gören.Ha Benim idrar testlerim hep doğruyu gösterdi ama herkeste böyle olmuyor lütfen kan testini bekle canım inan bana 5.gun çok çok erken.5.gun embriyosu kanda 12.gun 30-40 li değerlerde olup gebeliği sağlıklı devam eden var.Bak Benim 12.gun 900 küsürdü ama devam etmedi demem o ki zaten anca idrara geçiyordur daha YeniValla bende kendimi çok zorluyorum yapmamak için cnm 5. Gün yaptm negatif çıktı bugün 8. Günüm ne zaman yapsam bilemedim valla
Bende tam tersi 4 transfer oldum ve hiç birinde yapmadımŞimdiye kadar 3 transfer oldum üçünde de erkenden yaptım ensonkinde gittikçe koyulaşmışti ama bu sefer yapmayım birde böyle deneyim diyorum ama yok ben dayanamam
Ay ben taa Diyarbakır dan Ankara'ya gideceğim bakalım nasıl olacak.1 ay daha beklersem şişerim herhaldeEvet bugün hastanedeyken aradı bir bayan bizim hemşireyi izin kağıdı için whatsapptan yolluyorum hemen dedi. Sorun olmuyor kağıt olunca.
Olmadı öyle yapayım canımÇok kafana taktıysan yarın gidip kan testi ver canım. 2 günlük artışı da görmüş olursun, kendini de cumartesiye kadar yememiş olursun.
Hatta pazar bir daha verirsin.
Bayağıda uzakmış ya karar senin canım. Ama izin konusunda sıkıntı olmaz.Ay ben taa Diyarbakır dan Ankara'ya gideceğim bakalım nasıl olacak.1 ay daha beklersem şişerim herhalde
En güzeli yapmamak.Bende birdaha ki transferimde yapmayabilirim belki eşim çok kızıyor kendini yıpratıyorsun diye.Hatta eşim diyor pozitif olursa bu sefer 15 gün sonra doktora gidelim diye, en sonkinde o kadar çok gittik ki çok yıprandım ki bu sefer direk kalp atışına gideceğiz diyor.Her kontrolden geldiğimde ağlıyordum resmen, Rabbim kimseye yaşatmasın.İnsallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayıp kucağımıza alalımBende tam tersi 4 transfer oldum ve hiç birinde yapmadımSanırım bunda da yapmam gibi geliyor.
Aynen ben de senin gibi düşündüğümden transferden önce yemek yapıp kavanozlara koydum canım.Kızlar ben şimdi bu haftasonu evde dip köşe perde cam çekmece ne var ne yok girişecegim.. Önümüzdeki haftada yemek yapacagım dolaba. Yemek olarak neler yaptınız sizler dolap için? Ben maalesef yanlız olacagım transfer sonrasındaO yüzden herşeyi ayarlamam lazım. Eşim zaten asla asla yemek falan beceremez. Ona yattıgım yerden anlatıpta stres olmak istemiyorum
Ben transferden birgün önce biraktimKızlar sigara kullanıp tedaviden itibaren bırakan var mı? Veya bırakamayan. Ya ben gonal f e başladığım gün bıraktım ama stresten aşırı canım istiyor kaç gündür,tam elim gidiyo hayır diyorum ama engel olamıyorum zorlanıyorum. Bi tane kaçamak yapsam mı ki
Hayırlı olsun şimdiden inşallah... Tam bilemiyorum benim bi tecrübem olmadı. Transfer olacagım merkezde tüm tahlilleri kendileri yapıyor. Nerde tedavi oluyosunuz siz?Kızlar merhaba, 24 nisanda opu olacağımbenden tam kan sayımı ve crp tahlil istediler. Bu tahlileri devlet hastenesinde yaptırabilir öiyim? Yarın yasak olduğu sağlık ocağına da gidemem
Bende etkilenirim diye yapmıyorum. Kendimi biliyorum çünkü yıpratıcı.Valla biraz akışına bırakmak en iyisi gibi geliyor ama elimizde değil işte. Herkes için hayırlısını diliyorum hep.En güzeli yapmamak.Bende birdaha ki transferimde yapmayabilirim belki eşim çok kızıyor kendini yıpratıyorsun diye.Hatta eşim diyor pozitif olursa bu sefer 15 gün sonra doktora gidelim diye, en sonkinde o kadar çok gittik ki çok yıprandım ki bu sefer direk kalp atışına gideceğiz diyor.Her kontrolden geldiğimde ağlıyordum resmen, Rabbim kimseye yaşatmasın.İnsallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayıp kucağımıza alalım
Teşekkür ederim. Evet merkezde de yapıyorlar fakat okmeydanı hastanesi evime yürüme mesafesinde o yüzden hemen orda yaptırabilir miyim dedim acaba. İstanbul tüp bebek merkezinde oluyorum. Bide tabi covid testi istediler onu da devlette yaptmaya çalışacağımHayırlı olsun şimdiden inşallah... Tam bilemiyorum benim bi tecrübem olmadı. Transfer olacagım merkezde tüm tahlilleri kendileri yapıyor. Nerde tedavi oluyosunuz siz?
Üzgünüm canım hayırlısı olsun ne diyelim. Böyle demeye de alıştık ama elden bir şey gelmiyor iştekızlar maalesef benimki olumsuz betahcg yükselmedi ve kanamam başladı yazamadım bir süre ama toplanmam zor oldu kusura bakmayın hepinizin güzel haberlerinin devamını diliyorum.