2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kizlar yabanci bir sitede okumustum;
Anne once bilinc olarak kabul edicekmis hamileligi yani vucudunu hamilelige hazirlicakmis, yedikleri ictikleri dusunce sekli vs ☺️ Meditasyonlar bile var bunlarla ilgili degisik psikolojin rahatlaticak 😍 once bizim ruhumuz vucudunum kafamiz hazir olsun da gerisi Allahtan 🧿
Geceleri yatmadan karnimi seviyorum cagiriyorum mucizemi gulunc gelebilie tabi ama ben enerjiye duaya cok inaniorum 🧿🤲

Senin olaydan sonra daha yapmayacağım kaset test, yapsam da doğruluğu yok demek ki. Zaten doktoruma iki gün önce kaset test yaptığımı soyledim sonucu paylaşmıştım. Bu aşamada bunlar sizi yaniltir yapma dedi, ne demek istediğini şimdi anladim
Evet canim benim uzerimde denedik onayladık🤭🤭 amanndeyim sen yapma stres yükleme boşuna kendine

Anne once bilinc olarak kabul edicekmis hamileligi yani vucudunu hamilelige hazirlicakmis, yedikleri ictikleri dusunce sekli vs ☺️ Meditasyonlar bile var bunlarla ilgili degisik psikolojin rahatlaticak 😍 once bizim ruhumuz vucudunum kafamiz hazir olsun da gerisi Allahtan 🧿
Geceleri yatmadan karnimi seviyorum cagiriyorum mucizemi gulunc gelebilie tabi ama ben enerjiye duaya cok inaniorum 🧿🤲
Buna bende inaniyorum aslinda pozitif psikolojiye. Şuan bende 2 haftalik hamileymiş gibi hissediyorm (bana da gülmeyin) Yani umutsuzlukta var aslinda ama atiyorum o düşünceyi hemen. Bu sefer olacak diyorum. Eger olumlu olursa bu tedavim ise yaramis demektir🤲

Kizlar tutanlara sormak istiyorum benim 7 gün hcg 214 cikti bi kacinizda bu deger 13 gününde cikiyor bu hcg iki kati olmuyormu hergün ? Benim degerim mi yüksek
Değişiyor kişiden kişiye benim 10. Gün 1000e yakın çıktı 7. Günde 400 falandı muhtemelen normal yani dert etme. Düşük çıkanların da sorun değil. Önemli olan 2 gün arayla %60 artması 🙏🏻 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah

Ben de deneyimleyen birinin konuşmalarını dinlemiştim. İlk tüp bebek tedavim başarısız olduktan sonra durup bir düşündüm ve aslında anneliğe hiç hazır olmadığımı anladım. Bilinçaltım da bir sürü soru işaretinin olduğunu gerçekten istemediğimi çevrenin yarattığı etki ve yaş baskısıyla adım attığımı anladım. Önce bunu aştım sonra sağlıkla bebeğimi dünyaya getirdim demişti. Bazen kendimi bu konuda sorguluyorum. Düşünmek gerçekten istemek rahat olmak önemli. Bir de nasip tabii... Rabbim hayırlısını nasip etsin 🍀

Sevgili kızlar şimdi görünce aklıma geldi belki faydası dokunur birilerine. Oksidatif stres diye bir durum var kadın içinde erkek içinde. Benim eşimde çıkmıştı belki bende de var ama erkek olunca sperm ile tespiti kolay. Nedenlerine gelirsek:
1. Sigara alkol tüketimi
2. İleri yaş
3. Kahve tüketimi (kafein)
4. Aşırı kırmızı et tüketimi
5. Obezite
6.Manyetik ışınlar
İyileşme ya da daha iyi olma tamamen yeme içme ile
1. Sigara çıkacak tamamen
2. Kahve iki fincanı geçmeyecek
3. Fazla kilolar Akdeniz tipi beslenme ile atılacak
4. Omega 3 (ceviz balık özellikle) bu tarz vitamin desteği
5. Et tüketimi azaltılacak
6. Antioksidan gıdalara vitaminlere ağırlık verilecek
İyileşme ancak iki üç ay da o da tam iyileşme olmayabilir ama embriyo oluşmaması tutunmaması tutunması ama düşük ile sonuçlanması ya da doğal gebe kalınamaması gibi durumlarla mücadele de etkili. Genelde sebepsiz olarak görülen sorunların en önemli etkeni imiş. Oksidatif stres hücreleri aşındırır DNA bozar kromozom anomalileri yaparmış.
ilk tedavimden önce eşim iki ay vitamin tedavisi gördü ve bir çok etken de yoktu aslında sigara kilo gibi ama sanırım yaştan dolayı çıktı bizde. Vitaminlerle de pek düşmedi kızlar açıkçası. Bu tedavimde sadece DNA hasarı baktı erkekte olunca biraz daha önemsiz oluyor açıkçası ve temiz çıkınca eşime bir daha tedavi gereği duymadı. Umarım sorun oluşturmaz tabii. Belki birilerinin işine yarar dedim. Aklıma gelmişken tekrar bu yola koyulacaklar için özellikle 🍀🤗
Brccck Brccck geri de kalmıştı belki faydası olur etiketlemek istedim 🤗

Kızlar sigara kullanıp tedaviden itibaren bırakan var mı? Veya bırakamayan. Ya ben gonal f e başladığım gün bıraktım ama stresten aşırı canım istiyor kaç gündür,tam elim gidiyo hayır diyorum ama engel olamıyorum zorlanıyorum. Bi tane kaçamak yapsam mı ki 🙄🙄🙄🙄

Kızlar sigara kullanıp tedaviden itibaren bırakan var mı? Veya bırakamayan. Ya ben gonal f e başladığım gün bıraktım ama stresten aşırı canım istiyor kaç gündür,tam elim gidiyo hayır diyorum ama engel olamıyorum zorlanıyorum. Bi tane kaçamak yapsam mı ki 🙄🙄🙄🙄
Herseyını bırebır dr una danıs canım bazıları gunde 1.2 tane ye izin verebiliyor cok tiryakı olan bırılerı ıcın zor hic olmasa daha ıyı tabıı ama dr un sana neyı uygun görürse onu uygula

Kullanmadığım için o duyguyu bilemiyorum kuzum ama bütün kadın doğum doktorlarının on cümlesinden beşi sigaranın zararları. Arkadaşımı doktoru çok fena azarlamıştı. Ama o yoksunluk duygusunu bilmiyorum dediğim gibi başka sevdiğin bir şey varsa mümkünse ona yönelmeye çalış canım. Tek sigaradan bir şey olmaz ama içtikten sonra vicdan azabı çekeceğini de düşünüyorum. Sende aşırı gerginlik yapmıyorsa biraz sabr canım🍀

X