2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kimsecikler yok muu herkes iyi mi ☺️ Ben bugün ilk kez çok bunaldım ağladım saçma sapan ya beş dk tuvalete gidemedim kucaktan bırakınca ağlıo uyuyo yatağa koyuyorum yine ağlama 😭 Allahın gücüne gitmesin dee ayy zor be 🤣
Canım iyiyim şükür.bazam geldi sonunda temizlik işlerim var.annem saolsun yardım ediyor ama birşey yapmasan bile yoruluyor insan..
Cnm benim Allah kolaylık versin günleri günlerine tutmuyor işte😕

Kimsecikler yok muu herkes iyi mi ☺️ Ben bugün ilk kez çok bunaldım ağladım saçma sapan ya beş dk tuvalete gidemedim kucaktan bırakınca ağlıo uyuyo yatağa koyuyorum yine ağlama 😭 Allahın gücüne gitmesin dee ayy zor be 🤣
Ay yavrum zor tabii oluyor öyle arada çok normal böyle hissetmen 🙄

Ben de diyorum nerde bu kız sesi soluğu çıkmıyor. Bazen yoruyolar bazen çok uyuyolar ilk günler gecince daha kolay bence ilk zamnlar ben ben değildim insanlıktan çıkıyor insan 🤫😬 şuan rahatım ben baya. Uyuyunca da niye uyuyor acaba oluyosun 😅

Cnm böyle bir surec hepimiz yaşadık inan bana geçiyor zamanla bebiş biraz daha büyüdükçe düzene girmesede degisiyorlar ben kızı kucagim alip WC gittigimi biliyorum düşün yani 🤭🤭🤭 inan bana bir gün sadece kahvaltıyla durup akşamı etmiştim zorluklar asildikca güzelleşir 😍

Hepimiz ayniyiz aslinda böyle hissetmen cok cok normal canim benim insallah hepsi gececek pesimizde pıt pıt dolanacakları zamanda gelecek🥰

Eneee hepiniz aynı anda döküldünüz buraya 😂 beni bırakmayın kızzz özel mözel yok benim 😂 hepinizin desteğine teşekkür ederim ❤️ Youtube tan açtım Leslie ile 15 dk yürüyüş yaptım kız kucağımda çok iyi geldi 🤣
Bende yapicam güya sporda kız hal bırakmıyor ki bide elim gitmesi bir türlü silkelenmem lazım ama

Eneee hepiniz aynı anda döküldünüz buraya 😂 beni bırakmayın kızzz özel mözel yok benim 😂 hepinizin desteğine teşekkür ederim ❤️ Youtube tan açtım Leslie ile 15 dk yürüyüş yaptım kız kucağımda çok iyi geldi 🤣
Leslie çok iyi yaaa ben transferden önce her akşam yapardım kilo almayayım diye çoksa eğlenceli ya🤩🤩

Maske takıp emzirmeye devam canım. Ben evde izole olmuştum sadece emzirirken bebeğin odasına gidip emzirip çıkıyordum. Parol günde 3 tane 8 saatte bir aldım, kekik çayı ıhlamur falan içtim.
Sağol canım bugün daha iyiyim vucüt ağrısı geçti hafif burun akıntısı başladı. Ben daha fazla ilgileniyorum yalnızım eşim yardımcı oluyor inşallah bebişe bir etki yapmaz.

Zaman zaman oluyor bana da kuzum sen kendine iyi bak güçlü olmak lazım bunu hasta olunca daha iyi anladım çok zor oluyor. Çaresiz kalıyorsun evde bakacak kimse olmayınca anneler de bebeklerde hasta olmasın🙏

X