- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
- 88
Benim bebiş benim uyku saatlerime uyuyor mesela gece 1 de yatırdım sabah 5 te veya 7 de kalkıyo sonra tekrar besliyorum biraz takılıyoruz sonra annecm cok uykum var diyorum yanıma yatırıyorum örtünüyoruz benm yorganımla benim gözler gidiyo ama o uyanık ara ara bakıyorum uyumusmu diye sonra bi bakıyorum dalmış 9-10 gibi yatıyoruz 12 - 13:00 gibi kalkıyoruz sonra tüm gün oynuyoruz aksama kadar. Aralarda bes on dk uyuyo bazen 1-2 saat uyuyo gündüz böyle geçiyor. Yemeği beraber yapıoruz temizliği beraber yapıyoruz. Ben halimden çok memnunum ya çok şükür. Maşallah diyeyim siz de maşallah diyin şimdi bunu yazıyorum ya bu gece uyumazBen hiç denemedim kuzum, puset 9 kg a kadar yazıyor. Bu kız 9 kiloyu 10 aylıkken falan anca görür 20 günde 400 g almış içtiğini kusuyor şurup da öyle çok fayda etmedi daha kullanırım epey yani...
Bırakamıyordu! Her beslenmeden sonra kusuyor kendisi gerçi uykuda bile kucağımdan bırakamıyorum alıştı kucağımda uyumaya kolik yüzünden. Hayat üstüme üstüme gelirken ben
Ay nolur şaka olsun 40 dk uyuyor zaten o da kucakta daha ne kadar azalabilir ya sabır ya selamet
Kızlar uyku saatlerini düzenlemek istiyorum ama yüreğim yok. 7 de kaldırıp 3 ya da4 uyku ile akşam 8 de uyutmak gibi Bi hayalim var deneyen oldu mu aranızda sanki dertlerime derman olacak gibi