Ayyy git kız o ne yemek seçmem seçene de sinir olurum heBunlarda patates yok cok bana uymazsaka bi yana ben cok yemek secerim ya pff barbunya yemem somon vs yemem brokoli karnabahar yemem pirasa yemem ben patates yemeyimde napim
Valla napym ya cocuguma yemedigim ne varsa tepmeyi dusunuyorm o yesin diye esimde hic secmez ne verirsen yer garibimAyyy git kız o ne yemek seçmem seçene de sinir olurum hebenim eşim de seçer de senin kadar değil. O ney öylr bişe yemiyon ya sen
Amann bizimkide durmadan gorüntülü ariyor annemgildeyim anlamiyorlar valla acmadm Allah affetsn küstü heralde aramiyor artkAy böylr konuşup konuşup utanıyorumAllahım affeyle. Aynen kuzum bırakmaya gitti anneme de zarf atmış otobüsle gitcem diye. Çok garip yaa. Eşim o şekilde yollamaz ki onu
Tamam canim deneyeceğim yalnız kaldığımdan beri sağmaya vaktim olmadıBen de sağmıyodum çok zaman önce bıraktım. Dün sağdım denemek için. Az Bi dirileşti sanki uzun süreli kalmıyor ama denemeye değer
Oh ne güzel ya bence güzel bişe o. Yeni tatlara da açık okur öylr insan. Ben de brokoli de tattırcam bebişlere diyorum da benimkine o da tattır aşkım benim yemediğim sağlıklı be varsa yesinler diyoValla napym ya cocuguma yemedigim ne varsa tepmeyi dusunuyorm o yesin diye esimde hic secmez ne verirsen yer garibim
Ya insanlar bu konuda da görgüsüz. Vallahi ya. Bu arada sen ne zamandır annendesinAmann bizimkide durmadan gorüntülü ariyor annemgildeyim anlamiyorlar valla acmadm Allah affetsn küstü heralde aramiyor artk
Ay sorma benim de olmuyo yalnızlık falan değil de. Hem zaman yetmiyor hem zaten içiyo çocuklar olanı bişe kalmaz geriye diye ellemşyodum ama din sağdım iyi oldu benceTamam canim deneyeceğim yalnız kaldığımdan beri sağmaya vaktim olmadı
Bazen hiç vaktim olmuyor bi de bende de bitecek endişesi oluyor. Göğüsler bildiğin cıvık hamur kivamindaAy sorma benim de olmuyo yalnızlık falan değil de. Hem zaman yetmiyor hem zaten içiyo çocuklar olanı bişe kalmaz geriye diye ellemşyodum ama din sağdım iyi oldu bence
Seni kaldırmaması iyi de yani mama yapıp verse iyiymiş yazık bebeye öyle yardım insanı gerer tabii ki.Bazen hiç vaktim olmuyor bi de bende de bitecek endişesi oluyor. Göğüsler bildiğin cıvık hamur kivamindane yapacagim bilmiyorum. biseylere yetişmek için k.validem yakinda diye çağırıyorum dakkasina pişman oluyorum çocuk sürekli kucaginda olsun istiyor uyuyor salonda yer yapip yatırıyor ben yerinde yatsin diye mücadele ediyorum. Gece ben uyayim diye kaldi iki kere emzirdim .sabah 6.30 da uyandim çocuk kıpır kıpır aç uyuyamıyor beni kaldırmamış mamasi var onu yapmıyor uyanmasam çocuğu yalanci memeyle oyalayacak dinlendim mi?gerildim mi?anlamadım bu aralar çok doluyum bunları da anlatip aradan çıkarıyım dedim eşim ayri densiz ve de gamsız hepsini çiğ çiğ yiyesim var
Valla ne desem ki iste..Pazartesi geldik cuma günü kontrolumuz var yaptirip ordan eve dönücez insallah yazik esim 2 aydir evde pantolonla duruyordu garibim annem var diye Allah razi olsun ama nolur evimde rahat etmek istiyorum artk diyo o kadar hakli ki bn olsam bnde aynisini derdm ne yaparsak yapalim ev ev ustune olmuyorYa insanlar bu konuda da görgüsüz. Vallahi ya. Bu arada sen ne zamandır annendesin
Gece zaten bi kere mama veriyorum o da biliyor ona ragmen emzigi agzina tikmaya çalışıyordu acayip gerildim çocuk aç uyuduktan sonra benim dinlenmemin ne anlami var?ben bakayim sen uyu deyince guzelce bakacak zanettim bi daha son olsun uykusuzluktan ölsemde uyumam artik o gelince.anneme şunu yap bunu yap diyorum yapıyor ama k.valide işine geldigi gibiSeni kaldırmaması iyi de yani mama yapıp verse iyiymiş yazık bebeye öyle yardım insanı gerer tabii ki.
Evet ya yalnızken olmuyor bir türlü her gün iki saatte bir sağacağım diyorum olmuyor bizim kız yaka iğnesi gibi fırsat vermiyor 5.haftamıydı atak haftasıTamam canim deneyeceğim yalnız kaldığımdan beri sağmaya vaktim olmadı
Dermiydin kuzu. Yani yadırgamadınmı mesela bunu demesini. Mesela ben de evde efil efil gezeyim istedim çocuklarımla bir odadan diğerine geçeyim istedim ama bunu eşime hiç diyemedim. Ve ben dememin de onun gözünde kıymete bindiğini sanmıyorumValla ne desem ki iste..Pazartesi geldik cuma günü kontrolumuz var yaptirip ordan eve dönücez insallah yazik esim 2 aydir evde pantolonla duruyordu garibim annem var diye Allah razi olsun ama nolur evimde rahat etmek istiyorum artk diyo o kadar hakli ki bn olsam bnde aynisini derdm ne yaparsak yapalim ev ev ustune olmuyor
Bende boğaz ağrısı da başladı. Sabah boğazımda ağrıyla uyandım. Gece bebeği uyuttuktan hemen sonra soğuk algınlı ilacı içtim bir tane (brufen 600 mg), o bayağı iyi geldi. Rahat uyudum, 12 saatten fazla canlı tuttu beni.Bende boğaz ağrısı hiç olmadı cnm.farklılık gösterebilir tabi kişiden kişiye.sen olma ihtimaline karşı önlemini al yine de ama.Yemene içmene dikkat et
Ayy özur dilerim yaa unuttum vallahı olsun canım bneım bebek ılk asıl sütün en yogun oldugu zamanlar alamadı kuvezdeydı napalım saglık olsun en ıyı sekılde bakarsın sen onaBenim sut gitti ya kuzuama sut verirkende yedim laha sogan hersey bisey olmadi bi tek taze fasulyede cildirmisti
Ee tabııı kız hatırlamıyormusun sız anlatmıstımHa yok haklısın kuzum kendimi paralamk değil de başta bir düzen oluşturursam öyle de gider daa ne bilim. Bakalım hayırlsı. Diyen her türlü der lafı tabi. Annem de diyodu sen iki çocuk doğurdun nelerden döndün tek başına bakıyon kim sna madalya takıyo herkes kendi evladını kendi canını düşünür sen d e kendini bunaltma yıpratma diyodu
Gözün Aydın cnm ateşsiz atlatmışsınız geceyiGünaydınlar çok şükür ateşimiz olmadı ama bütün gece huzursuzdu sabahladikama olsun çok şükür ateş görmedik, bütün bebeler aşılarını hastalilarini hafif atlatsin
Valla ben derdim esimde der rahatsiz olunca ama bunu birbirimizi kırmak icin degilde dertlesmek icin söyleriz ikimizde bi yanliz kalsaydik taraftariyiz hep esim benden daha kararlidir aslinda ben rahatsiz oldugum seyi soylersem oda gider soyler uyarir ama ben yapamam isteDermiydin kuzu. Yani yadırgamadınmı mesela bunu demesini. Mesela ben de evde efil efil gezeyim istedim çocuklarımla bir odadan diğerine geçeyim istedim ama bunu eşime hiç diyemedim. Ve ben dememin de onun gözünde kıymete bindiğini sanmıyorum
Olur mj ne ozrü ask olsun bizimkide ilk 1 ay aldi iste baska alamadi nasip kismet artk napalimAyy özur dilerim yaa unuttum vallahı olsun canım bneım bebek ılk asıl sütün en yogun oldugu zamanlar alamadı kuvezdeydı napalım saglık olsun en ıyı sekılde bakarsın sen ona
Aradan kayınvalide gidiyo cümlesini çekip aldımAy Kız yok onla uğraşamamarada bi özel şeyler yaparım tabi kendime de
Kv gidiyor bugün. Boşluğa düşmeden hızlı bir toparlama plan programla düzene oturmam lazım yemek işini
Yoksa hayat sıkıştıkça dışardan söyleyecek kadar kolay değil mecburm evi bk da götürse yemeğimiz olsun