İnstada buldum bişeyler istersen sana da atarımEmzıren annelere ozel menu mu ıstıyorsun yoksa genel mı
Bende boğaz ağrısı hiç olmadı cnm.farklılık gösterebilir tabi kişiden kişiye.sen olma ihtimaline karşı önlemini al yine de ama.Yemene içmene dikkat etBende henüz boğaz ağrısı yok ama olmayacağo anlamına gelmiyor. Ağız burun akıntısı var çünkü. Aman neyse hep evdeyim zaten anam. Test için hastaneye gitmek de büyük sıkıntı bize. Bebeği kime bırakacaksın, tek başına araba kullanmak istemem böyle ağrılarım varken yani kocamla gitmem lazım. Bebeği peşimizde covit alanına götürmek çok sakıncalı falan işte.
Ooo gözun aydın kv gıdıyor heeAy Kız yok onla uğraşamamarada bi özel şeyler yaparım tabi kendime de
Kv gidiyor bugün. Boşluğa düşmeden hızlı bir toparlama plan programla düzene oturmam lazım yemek işini
Yoksa hayat sıkıştıkça dışardan söyleyecek kadar kolay değil mecburm evi bk da götürse yemeğimiz olsun
At bakalım kızİnstada buldum bişeyler istersen sana da atarım
Ya olsun geçiştirince de olmuyo iki aydır yalap şalap yemek yiyorum zaten. Bakalım tabi bu isteklerim şimdilik hayal ürünü yaşayıp neler yapabildiğimi göreceğizOoo gözun aydın kv gıdıyor heeayy sonundaa yaa bısver dagınıklıgı ayakgına esya gekdıkce saga sola tepıklersın baba gelınce toplasın yemek arada bazen dısardan dedııgmız de oluyor valla bırtek ben ve esım olsak gecıstırırz de okuldan gelen cocuklar oluyor bızde
Patated izim hayatimizin olmazsa olmazi torbayla aliyoruzYaaaama patatessiz olmuyor diyosun yani
Yaa biliyosun ki planlamak yapmanın yarısı sayılır. Planım olsun da yetiştikçe yaparım diyorum. İg da buldum Bi kaç şey kız çok güzel
280 lira gelmis bizede ay sok olduk bizim merkezi kombide yok ev sicakti klima vs calismadi valla zengin degilim pasa pasa gidip ise basliycam bacımOo sen zengınsın bırde fırındaaavalla ben fırında artık hıc bısey yapmak ıstemıyroum 575 tl fatura dan sonra
Menumuz aynı cesıt et türü ve pılav makarna patates ama pişirme yontemı farklı
Kv gidiyorrr heeee olayyyYa olsun geçiştirince de olmuyo iki aydır yalap şalap yemek yiyorum zaten. Bakalım tabi bu isteklerim şimdilik hayal ürünü yaşayıp neler yapabildiğimi göreceğiz
Tabı bız aradda canım en fazla belkı 2 haftada bır uzun surerse ınsan sıkılır tabii yapamazsan da canını sıkma hersey 4*4 luk olmak zorunda degıl en guzel zamanların tadını cıkarYa olsun geçiştirince de olmuyo iki aydır yalap şalap yemek yiyorum zaten. Bakalım tabi bu isteklerim şimdilik hayal ürünü yaşayıp neler yapabildiğimi göreceğiz
Gel degsıtırelım faturaları280 lira gelmis bizede ay sok olduk bizim merkezi kombide yok ev sicakti klima vs calismadi valla zengin degilim pasa pasa gidip ise basliycam bacım
Neee bulgur pılavı mııı gercek mıı gaz olmuyor muuPatated izim hayatimizin olmazsa olmazi torbayla aliyoruzBak seyi unutmusum arada tavuk haslama salcali bulgur pilavida var
Benim sut gitti ya kuzuNeee bulgur pılavı mııı gercek mıı gaz olmuyor muu
Yaa gitti. Kocamı da aldı gittiKv gidiyorrr heeee olayyy
Ha yok haklısın kuzum kendimi paralamk değil de başta bir düzen oluşturursam öyle de gider daa ne bilim. Bakalım hayırlsı. Diyen her türlü der lafı tabi. Annem de diyodu sen iki çocuk doğurdun nelerden döndün tek başına bakıyon kim sna madalya takıyo herkes kendi evladını kendi canını düşünür sen d e kendini bunaltma yıpratma diyoduTabı bız aradda canım en fazla belkı 2 haftada bır uzun surerse ınsan sıkılır tabii yapamazsan da canını sıkma hersey 4*4 luk olmak zorunda degıl en guzel zamanların tadını cıkar
Kv yerını aratmayayım dıe paralama kendını bosver laf dıyecek bırısı sana her türlü der hayat sorumluluk herzaman yanında bırılerı olmayacak
Kendını suclu hıssetme sakın yetıstıremıyroum dıe
Bi de sağıyomusun hiç canım
Ben de sağmıyodum çok zaman önce bıraktım. Dün sağdım denemek için. Az Bi dirileşti sanki uzun süreli kalmıyor ama denemeye değerIlk zamanlar sağıyordum bu ara bıraktım sağmak iyi mi geliyor
Birakmaya mi gitti aman gelir kocan geri yeter ki kv gitme yoluna dussunYaa gitti. Kocamı da aldı gitti
Bunlarda patates yok cok bana uymazAlın size 1 ayın yemeği
Ay böylr konuşup konuşup utanıyorumBirakmaya mi gitti aman gelir kocan geri yeter ki kv gitme yoluna dussun