- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Pazartesi bi arayim bakalim nasil oluyormus sorayim bi sagol kuzumBak onu ben de bilmiyorum. Karta çekip taksitlendirmeyi biz yapsak o da olabilir aslında. Valla hastanede girişte bankosu var sigorta işiyle ilgileniyor bizimki. Ama fiyatlandırmayı arayıp iletişim numarasını alabilirsin. Normal hastaneyi bile arayıp alabilirsin
Ne demek. Ben de bi netleşcem o konuda işte. Senin hastane pahalı olduğu için yaptrman mantıklı olur benim de ikiz diye. Tam net Bi fiyat alalım da bakalımPazartesi bi arayim bakalim nasil oluyormus sorayim bi sagol kuzum
Merhaba canım sünnet diye yazınca ben cevap yazmak istedim…perşembe günü biz sünnet olucazErkek analarııı. Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz konuşalım mı. Ben de hergün Bi gündem her gün bi gündem
Hadi hayırlısı olsun inşallahMerhaba canım sünnet diye yazınca ben cevap yazmak istedim…perşembe günü biz sünnet olucazÇocuk cerrahı doktorumuzla konuştumda en ideal zamanda geldin dedi 2.5 aylığız hatta daha da erken olabilir kırkı çıkmadan da olurdu daha iyi çabuk iyileşir dedi.Bana anlattığı teramisim krem 2 gün sürersin belki ilk gün calpol veririz sonra bitti gitti hepsi bu hiç ek bir şeye gerek yok normal altını bezliyosun devam
Aaa unutkanlık bende de var. Ama ben çok genel şeyleri anlık olarak unutuyorum. Mesela geçen eşimin ne iş yaptığını bir an unuttum. Dün de yaşadığımız şehrin isminiAhh nöbet cıkışı esime gaz damlasını dısarda bırakmıs olma şokumadamcagizin tek tepkisi gitti 100 lira ben cok unutkanim kızlar nolcak böyle bilmiyorum lafa baslayinca bazen cumlenin sonunu bile unutuyorm ne diyodum ben diyorum
Aynen kuzum maalesef sigortamız var ama bu kapsam dışıymışSadece usg ye bunu ödemedim de nolur
Kapsam dışı da olsa ne bu Allah aşkına 3 katı bizimkinin yavrum yazık günah. Mecburuz ya işte biliyolar hep ondanAynen kuzum maalesef sigortamız var ama bu kapsam dışıymış
Valla bende araştırmadım kuzum böyle olduğunu bilseydim başka yerde yaptırırdım sigorta belki karşılar diye gittim bende ayrıca kontrolümüz vardı çıkamadıkYaa varya bu acıbadem sırf isimden dolayi bunu yapıyor ya benim ordan kurtulmam lazim dedikce baglaniyorum doktorumuz cok cok iyi bulundugum sehirdekiler berbat valla el mahkum gidiyorum ama gitmeden bi arayip sorayim ben ya olmadı usg yi en azindan bizim hastanede yaptiririm
Yapılan işlem de 1 dk.Kapsam dışı da olsa ne bu Allah aşkına 3 katı bizimkinin yavrum yazık günah. Mecburuz ya işte biliyolar hep ondan
Evet çok kısaaYapılan işlem de 1 dk.
15-16 lı yaşlarda diyebilirm. Baktgnda temiz bi 14 sene oldu aralarda yine bırakma girişimlerim olduKaç yıl içmiştin sen kuzum
2009 2010 benim de 11 yıl15-16 lı yaşlarda diyebilirm. Baktgnda temiz bi 14 sene oldu aralarda yine bırakma girişimlerim oldusenn
Aminnnn inşallah
Bende doğduktan sonra maksimum 3 aya kadar yaptırmayı planlıyorum.daha çabuk iyileşiyor birde hareketlenmeden yaptırmak daha mantıklı geliyorErkek analarııı. Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz konuşalım mı. Ben de hergün Bi gündem her gün bi gündem
Tavan kroşeleri var cnmişini görürlerVay bee yaratıcılık işte. Ben yapamam onu bende Led var bantla da tutmaz. Sen geçende diyince şey geldi benim aklıma. Hani eskiden çok vardı tavana yapıştırılırdı fosforlu onlardan sanmıştım
Evet canim yag felan hepsini almsitimda zeytinyagiyla yagliyorum kullanmiyorum sampuab kullandm konak felan yapmadi ama bana hastane mustela sampuan vs hediye vermisti gecenlerde de kızımın yuzunde benek benek biseyler oldu dr mustela nemlendirici kullan dedi baktm herkes mustela diyo ben biraktim bübcheni ama dedigim gibi bir zararini görmedmZEYNEPP5555 sen bübchen kullanıyodun dimi şampuan falan