Aa ilk attığın e bebektekine benziyor çok. Kız sen yarın doğuruyon Bi de araştırma mı yapıyon bana yerim seni yerValla yazmışlar araştırdım senin için 9 aya kadar kullanan bile varmış babytrendyolda da çok satan vardı iki tane dur yolluyorum
Furkan Bebek Sevimli Orman Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Furkan Bebek Sevimli Orman Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Comfymax Piccolo Oyuncaklı Aktivite Minderi Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Comfymax Piccolo Oyuncaklı Aktivite Minderi Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cif in bebek serisi var ben onu almıştım yer Deterjanı,biberon Temizleme ve toz için Deterjanı beraber onu kullanıyorum ev bebek kokuyorKızlar viledaya ne koyuyorsunuz ben oncede basardm domestos yuzey temizleyici ama kokuyor tabi bebis tikanir dökmuyorm simdi siz dogal bisey kullaniyor musunuz memnun oldugunuz ürunler var mi
Vakit geçsin diye napcağımı şaşırdım şu an koltukta oturdum son ses müzik dinliyorum kal geldi değişik bir duyguymuşAa ilk attığın e bebektekine benziyor çok. Kız sen yarın doğuruyon Bi de araştırma mı yapıyon bana yerim seni yer
Aa cifin boyle urunleri oldugunh bilmiyordum cok sagol canim bakiyim biCif in bebek serisi var ben onu almıştım yer Deterjanı,biberon Temizleme ve toz için Deterjanı beraber onu kullanıyorum ev bebek kokuyor
Yaa yerim onalri buyuyorlarda hali mi istiyorlar ben almadm daha ama piyanolu olandan almak istiyorum almisken
Piyanoluları ben çok araştırmıştım, kesin alacaktım. Sonra yorumlarda piyanonun boyasının çıktığını okudum. Yalar malar neme lazım. Hatta yanlış olmasın ama Fisher için yazmışlardır galiba yorumu da siz yine de bakın istersenizEvettt
Yaa baktım o pşyanoluya da ben fisherın çok pahalı değilmi sence de
Beyaz sirke. 3-4 yıldır kullanıyorum. MemnunumKızlar viledaya ne koyuyorsunuz ben oncede basardm domestos yuzey temizleyici ama kokuyor tabi bebis tikanir dökmuyorm simdi siz dogal bisey kullaniyor musunuz memnun oldugunuz ürunler var mi
10.00'daydı di miVakit geçsin diye napcağımı şaşırdım şu an koltukta oturdum son ses müzik dinliyorum kal geldi değişik bir duyguymuşayy işine yarasında kuzum sevinirim Küçük boyutları sanki ama ikisini aynı anda koymak sıkıntı olmaz mı öyle hayal ettim yavruşları
Evet kuzucum 10 da dualarınızı eksik etmeyinPiyanoluları ben çok araştırmıştım, kesin alacaktım. Sonra yorumlarda piyanonun boyasının çıktığını okudum. Yalar malar neme lazım. Hatta yanlış olmasın ama Fisher için yazmışlardır galiba yorumu da siz yine de bakın isterseniz
Beyaz sirke. 3-4 yıldır kullanıyorum. Memnunum
10.00'daydı di miBizimkinin beklenen doğum tarihi yarındı normalde. 40 hafta yarın bitiyordu yani ama yarın dünyadaki 23. günü
Çok şükür. Çok zorluk yaşadık ama atlattık şükür. Darısı hayırlısıyla, sağlıkla başına inşallahEvet kuzucum 10 da dualarınızı eksik etmeyinne güzel sağlıkla yanında çok şükür son haftaların çok stresliydi geçti bitti bak 23 gün bile olmuş diosun
Kan ilacı + bestlak. Ara sıra da hamilelikten kalan magnezyumu kullanıyorum o kadar. Ama dilimde flan yara çıkıyor tırnaklarmda da şeytan tırnağı kesin bi bağışıklık düşüşü var da işte. Dr a sordm takviye kullan dedi ama neKızlar biraz da kendi sağlığımız dan konuşalım mı. Takviye vitamin neler kullanıyorsunuz bu süreçlerde
Ya masallah bizim dr da bebek 3 aylık tepkileri veriyor baya dikkatli dinliyor gülüyor algıları açık dedi. Seçilmiş bebekler diye sanırm zeka küpğ olck bunlarKısslarr doktor bize oyun halısı alın dedi çok allertlermiş ilgiyle bakıyorlar şuan oyun istiyorlar dedi. oyıncaklı aynalı olanlar var ya alanının varmıydıııı
Bunun 2. Si bime gelmiş geçen gün arkadasım hedşye almıs benm bebetoya. 1 saat kdr oyalanıyor orda konuşuyor ellerini ayaklarını hızla çırpıştırıyor onlara değiyor gülüyorValla yazmışlar araştırdım senin için 9 aya kadar kullanan bile varmış babytrendyolda da çok satan vardı iki tane dur yolluyorum
Furkan Bebek Sevimli Orman Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Furkan Bebek Sevimli Orman Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Comfymax Piccolo Oyuncaklı Aktivite Minderi Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Comfymax Piccolo Oyuncaklı Aktivite Minderi Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fairy damlatıyordum ben şuan yine öyle bazen de sirke sadce. O kdrKızlar viledaya ne koyuyorsunuz ben oncede basardm domestos yuzey temizleyici ama kokuyor tabi bebis tikanir dökmuyorm simdi siz dogal bisey kullaniyor musunuz memnun oldugunuz ürunler var mi
Bende kartları gösteriyorum dediğin gibi önce anlık bakıp kafasını çeviriyordu şimdi biraz daha uzun bakıyor ve gülüyorSormaben onları üniversiteye hazırlıyorum kart çalışıyoruz dedim gülüyo doktor da
Yok kuzum erken değil benden çok geride değilsin ki sen. Bak ben çıngırakls takibi kartlara batırmayı ilk aylarından beir yapıyorum herkes bana gülüyordu ama napim başta bakıp gözlerini çekiyolardı sonra sonra yavaş yavaş önce kısa takiplere başladılar çıngırağı da aynı şekilde ses takibi için kullandım. Bence oyalanırlar
Aa cifin boyle urunleri oldugunh bilmiyordum cok sagol canim bakiyim bi
Aynneennnn yaa aslaaa aldıramam bez bagla daha iyi derGözünaydın mı diyeyim geçmiş olsun mu ben de sizlere soracaktım ne zaman oluruz diye. En erken öğrenmiş olduk.
Benim eşimde her işi yapar ama asla ped aldıramam. Dikişli halimle gittiğimi bilirim 5-6 günlükken. Bir yandan kar bir yandan dikişlerim acısı sinir olmuştum o gün valla. Bir sürü almıştım hazır gitmişken. Yeni bitti internetten sipariş verdim stok yaptım ne olur olmaz diye. Yıl olmuş 2022 hala utanıyorlar ne var sanki anlamış değilim.
Babyyy yarın sabah 10 da Allah izin verirse
Yıka dedigin gibi rahatlar bence ama doktorada gitmek lazim ya kuzum.Bizim kız 2 3 gun öyle kustu fıskırarak ve kabızdı mamadan oldu bizim sende yeni degistin ya onunla alakali olabilir bnce sizinde lifli probiyotikli felan bir mama kullansaniz iyi mi olur bilemedim eb azindan sindirin sistemini duzenler bagirsaklara iyi gelir belki conformil sevmedi demek ki bence mesaj at doktiruna baska biseye gecirir bizr 3 isim vermisti sende en azindan oyle alirsin doktora gitmeden duzelir belkiKızlar bebeğim dun fiskirarak kustu,kakainda pütürlü ve kokulu geldi arada öksürüyor Dr agoturmemin imkanı yok şuan eşim mesaide havada soğuk ve yağmurlu yikasam burun temizliği yapıp peşine calpol versem acaba işe yarar mı ateşi yok şimdilik ,
Bazen indirim oluyor takip et kuzumCif Cıf Baby Genel Amaçlı Yüzey Temızleyıcı 1000ml+bıberon Temızleyıcı 400 Ml+yuzey Temızleme Sprey 500 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cif Cıf Baby Genel Amaçlı Yüzey Temızleyıcı 1000ml+bıberon Temızleyıcı 400 Ml+yuzey Temızleme Sprey 500 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl