- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Ah kuzum geçmiş olsun ya bebelere dikkat edinAha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kuzum geçmiş olsun ya bebelere dikkat edinAha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
Kuzum burnu tıkalı ise ondan olur açmaya çalışın yine de sık sık ateş kontrolü yapın. Arada az yese de bir şey olmaz üzülme hemenGeçmis olsun ins çabucak hafif atlatır Allah sana da kolaylık versin iki bebeğe bakmak zor.
Ne bilim cnm atak mi nedir bilmiyorum bildiğim tek şey günü gününe uymuyor gece nasıl gececk bakayım eşim de vardiyada sabah oda yorgun argın geliyor ne bilim hele takip edeyim bakalım..
Atak zamanalrıı kuuzummKızlar sabah beri benim bebeğim huysuz sadece meme istiyor mama da almıyor burnu tıkalı dedim açtık ama sesi garip sanki ateşi koltuk altından baktım normal çıktı ateşi yok gibi ama halı de yok gibi uff anlamdım
Oofff yaa gıtsın artık şu hastalıkalrrrAha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
dur daha ya o gunlerden gelecek iki ay falan normalmis hasir nesir olmamak tobe tobeeee allah korusun insallah olmayindaValla genel olarak yok da bence versek biz de pozitif çıkarız mümkün mü çıkmaması daha dün gece evdeydi işte bebelerle de haşırneşirdi bizle olmasa da ( malum hala lohusa gibiyim )
Ayy çeneme vurdu
Gene kova dahil oluyo ama son gunu yani herkes kabul etmez kesin huy gecer baliktan neyse cani sagolsun ne yapiyim kuzum bebegin basini ultrasonda asagida gorunce aciklik varmi diye kontrol etmek istedide yanii ayyy fenaAnam kova iken balık oldu desene niye alttan muayene oldun sezaryen düşünüyorsanız
Kız ben hala kanıyom geçen harekete geçsinKız Allah seni
Haha herkeste ayni durum
Amin inşallah canımGeçmis olsun ins çabucak hafif atlatır Allah sana da kolaylık versin iki bebeğe bakmak zor.
Ne bilim cnm atak mi nedir bilmiyorum bildiğim tek şey günü gününe uymuyor gece nasıl gececk bakayım eşim de vardiyada sabah oda yorgun argın geliyor ne bilim hele takip edeyim bakalım..
İşte ben ilgilencem kuzum tek napalımAh kuzum geçmiş olsun ya bebelere dikkat edin
Aaa dahil oluyor mu iyi bari ben kovayım da aman yavrum ya kıyamam günün iyi madem şüphe duydu ertelemeseydiGene kova dahil oluyo ama son gunu yani herkes kabul etmez kesin huy gecer baliktan neyse cani sagolsun ne yapiyim kuzum bebegin basini ultrasonda asagida gorunce aciklik varmi diye kontrol etmek istedide yanii ayyy fena
Allah kolaylık güç kuvvet versin canımİşte ben ilgilencem kuzum tek napalım
Ayyy sen duble yaptın işiTok gittim. Hatta bal bile yedim kahvaltıda. Ona rağmen şeker yüklemem normal çıktı. Buradan anladık ki şekerim hakikaten hiç yokmuş.
Ben çok yaptırmak istemiyorum çok yazılar okudum bu konuda erken doğum riski olabiliyor bazı gebelerde,kafam çok karışık.yaptırırsam da tek doz yapılabilecek en son haftada yaptırırım sanırım..Tetanozun ilkini yaptırdım, yan etkisi fazla olunca ikinciyi yaptırmadım. (3 gün kolumu hiç kullanamadım resmen. Ağrıdan da kıvrandım. Ağrısı 1 haftasa ancak geçti. Parol dışında ağrı kesici de içemiyorsun, malum.
Ya benim de ailede olmasaydı bende öyle yapardım sanırım şeker konusundaBen ikisini de yaptırmadım kuzum her tahlilde açlık tokluk bakıldı o kadar
Geçmiş olsun cnm kayınvalidene ne oldu..Kizz yokk her hafta biseyle ugrasiyorum derdim bitmedi bu ocaktan beri belim dogrulmadi kv hastalandi, ben carsamba acillik oldum sanci var diye gittim, bugun simdi dr dan geldim alttan muayene etti ciglik cigliga bi de dogum tarihini erteledi iki gun daha sali tekrar kontrole gitcem vs iyice bezdim anlicaginiz
Ya ben hatırlamıyorum oldum mu acaba kaç yıl geçerliği var onu bir soracağım hemşireye ohh ohh olmayan varmış ya gruptaCanim ben ac gittim farketmez demisti banada, tetanoz asisi da olmadim dr gerek yok dedi kucukken olmussun dedi
Kızzz ne güzel gelişiyor karnında.. millet burada bir kaç gün daha karnımda kalsın diye dualar ettiBenim dogum tarihi 17 subattan 19 subat cumartesiye kaydi herhalde kizlar yaa beklesin biraz daha dio canim doktorum, sali cagirdi yine beni kontrol icin artik haftaya anestezi testi covid testi falan oyle gecer bu alttan muayene tetiklese de bari alsa erkenden ne guzel olur
Dr bana hiç kıpırdatmadan tut dedi. Benm kızm da çok kusuyor özellikle bu aralar yoğurt gibi kusuyor sırtımdan akıyor halılara flan sesinden anlıyorum kustugunu şakır şakır. Sonra da inliyor gibi yapıyor midesi ağrıyor heralde diyorum üzülüyorm. Sırtınızı göğsünüzü sıcak tutuyomusnz. Anneannem sıcak tutmazsan sürekli kusar dedi onu denicem ben de ama mamadan sonra da kusuyor. Bilmiyorm ya bi ara durmustu kusması şimdi yine arttıSorma gece emip yatrınca kusmuyor arada ne fark var anlamadım dikte tutuyorum uzun süre nerden baksan yarım saat
Ohh ohh verirsin yavrum birşey kalmaz emzirirkenHem de ne dayanmakk 24 kilo almisim su ana kadar haftaya da 1 kilo almis olsam 25 le grupta da rekor kirmis olcam herbalde best obez yarismasi
Tmm cnm saolasınBen ac gitmistim ac demisti doktorum öyle hatirliyorum tetanoz yaptirmistm ama