- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 36
Anladım cnm saol benim doktorumda birşey söylemedi sağlık ocağındaki hemşire ile konuştum Belki de benim doktorda çok önemsemiyordur..tupaaaaa tek doz oldum ikinciye zamanim kalmadi açıkçası dr um çok önemsemiyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm saol benim doktorumda birşey söylemedi sağlık ocağındaki hemşire ile konuştum Belki de benim doktorda çok önemsemiyordur..tupaaaaa tek doz oldum ikinciye zamanim kalmadi açıkçası dr um çok önemsemiyordu
Yaa cnm çok çok geçmiş olsun.. hafif bir şekilde atlatır inşallahAha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
Takma sen de kiloyu bisi olmaz istedigini ye gelmicek bu gunler geriOhh ohh verirsin yavrum birşey kalmaz emzirirken
Ooo benim doktorda son 2 ayda 2 şer kilo aldım diye kızıyo totalde 4 kilo aldım şuana kadar Son kontrolden sonra tamamen saldım ne kadar alırsam alayım ya hamilelik demek rahatlık demek her konuda
Geçmiş olsun cnm kayınvalidene ne oldu..
Doğum öncesi atraksiyon yaşıyorsun heee
Saol kuzum kv korona cikabilir bilmiyoruz su an bogaz agrisi var halsizlik var yarin gorcez bakalim daha 39 da alcakti iste 40 in basinda almis oluyo yoruldum kiz deme oyle son haftalarda cok stresli nst ozellikle gerio beni ay bide yok suyum mu geldi nisan mi geldi sanci mi bu agri bebek oynuyo mu falan diye delircem bi yere gidemiyorum is yapamiyorum vakit gecmiodu zaten bi de iki gun eklendi zor dostum zorKızzz ne güzel gelişiyor karnında.. millet burada bir kaç gün daha karnımda kalsın diye dualar etti
Ayy Allah seni erkenden gelse diye dua ediyor
Senin dogum gunu gevcti mi kutladik mii hic demiyosun kanala da gitmemis aciklikta yok bekleyelim iki gun daha hersey yolunda niye erken alalim dio o da mantikli tabi de sali karar veririz dedi bakalim haber vercem bi duanizi alirim insallahAaa dahil oluyor mu iyi bari ben kovayım da aman yavrum ya kıyamam günün iyi madem şüphe duydu ertelemeseydi
Annen bilir onu hatirlarsa yani cok elzem mi bilmiyorum tetanoz asisi olma diyince olmadim ben de , cogu kisi demir ilaci kullandi onu da kullanmadim mesela her dr un farkli gorusu varYa ben hatırlamıyorum oldum mu acaba kaç yıl geçerliği var onu bir soracağım hemşireye ohh ohh olmayan varmış ya grupta
Hayırlı saglıkla gelsin ınsallah canımSenin dogum gunu gevcti mi kutladik mii hic demiyosun kanala da gitmemis aciklikta yok bekleyelim iki gun daha hersey yolunda niye erken alalim dio o da mantikli tabi de sali karar veririz dedi bakalim haber vercem bi duanizi alirim insallah
Saol kuzummmHayırlı saglıkla gelsin ınsallah canım
O zaman şekeri yaptır canım ne olur ne olmaz. Aşı çok önemli değil dedi benim dr. Sorun olacağını düşünmüyorum canım ama yine de sen bilirsinYa benim de ailede olmasaydı bende öyle yapardım sanırım şeker konusunda
Yaa yaptırmadın mı aşı yaptırmayanları duydukça biraz daha rahatlıyorum
Canım çok geçmiş olsun Acil şifalar en kısa zamanda atlatır inşallahAha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
Çok sağol yavrum inşallahYaa cnm çok çok geçmiş olsun.. hafif bir şekilde atlatır inşallah
Allah kolaylık versin sana da yavrum sende birşey var mı..
Çok sağol canım Aminn inşallahhhnurselek üzülme canım cok gecmıs olsun allahtan eskı vırus etkısı yok 7 gun maskelı mesafelı olur artık
Rabbım sizleri korusun
Aminn inşallahhh kuzumCanım çok geçmiş olsun Acil şifalar en kısa zamanda atlatır inşallah
arkadaşım eşiyle haşır neşir oldu iki gün sonra eşi pozitif çıktı arkadaşıma geçmedi ama geçmeyince geçmiyor bu illet belki sana da geçermiş olabilirValla genel olarak yok da bence versek biz de pozitif çıkarız mümkün mü çıkmaması daha dün gece evdeydi işte bebelerle de haşırneşirdi bizle olmasa da ( malum hala lohusa gibiyim )
Ayy çeneme vurdu
Aynen gelmeyecek.. gerçi çok cnm birşeyler çekmiyor iki öğün yemek ara öğün meyveli yulaflı yoğurt yiyorum yetiyor.. bu ara yemek sonrası tatlı tarzı yemek istiyorum ve yiyorum ohhh şifa olsunTakma sen de kiloyu bisi olmaz istedigini ye gelmicek bu gunler geri
Aaa nasıl yaniarkadaşım eşiyle haşır neşir oldu iki gün sonra eşi pozitif çıktı arkadaşıma geçmedi ama geçmeyince geçmiyor bu illet belki sana da geçermiş olabilir
İnşallah değildir cnm yaa artık her grip soğuk algınlığı geçiren pozitif oluyor geçip gidecek inşallah..Saol kuzum kv korona cikabilir bilmiyoruz su an bogaz agrisi var halsizlik var yarin gorcez bakalim daha 39 da alcakti iste 40 in basinda almis oluyo yoruldum kiz deme oyle son haftalarda cok stresli nst ozellikle gerio beni ay bide yok suyum mu geldi nisan mi geldi sanci mi bu agri bebek oynuyo mu falan diye delircem bi yere gidemiyorum is yapamiyorum vakit gecmiodu zaten bi de iki gun eklendi zor dostum zor
HAHAHA Hamişler sizi ne konuşuyorusnuz öyleİnşallah değildir cnm yaa artık her grip soğuk algınlığı geçiren pozitif oluyor geçip gidecek inşallah..
Ben daha yeni nişanlanmış pozisyondayım sen kına gecesini yaptın düğünü bekliyor misali
burdan demesi kolay He yaa bak onları hiç hesaba katmadımbende senin haftalara gelince öyle diyeceğim sanırım hak verdim