Çok güzell çok not aldımYaa yerim onu ben masallah cok guzel birsey gercekten
Aldigimdan fazlasini veririm insallah 34 beden olurum herkes de gorur ozellikle o kocamAnaa uzayınca Bi de kilo olayı var dimi işin
Amaan salla anacım doğurduktan sonra öbür dertlerden aklına bile gelmiyo aldığın kilolar
Belki de benim gibi aldığından fazlasını verirsin
Tutanlar var ama birz anneye bagli kimisi hic etkilenmiyor kimisi de sut azaliyor ben 10 kg verdim +5 kilomla duruyorm hic bisey yapmadan 10 kilo kafadan gidiyir 1 ayda merak etme geriside suan cok hareketsizim bide annem yemek vs herseyi yapiyor rahatm o gitse yemek pismez bizdeAldigimdan fazlasini veririm insallah 34 beden olurum herkes de gorur ozellikle o kocamhedefim yaza kadar eski bedeime kavusmak roka , yulaf falan sut yapiomus en sevdiklerim boyle boyle erir giderim umarim emzirirken oruc tutulmuyi bu arada dimii ??
Belki denenebilir beni etkiliceginden degil de sut etkilenmesin diye dusundumTutanlar var ama birz anneye bagli kimisi hic etkilenmiyor kimisi de sut azaliyor ben 10 kg verdim +5 kilomla duruyorm hic bisey yapmadan 10 kilo kafadan gidiyir 1 ayda merak etme geriside suan cok hareketsizim bide annem yemek vs herseyi yapiyor rahatm o gitse yemek pismez bizdeboyle verilir yani merak etme
Bende edemedim herkes evhamli damgasıni yapıştırdı banainşallah bizimde azalır banada herkes normal diyo ama rahat edemiyorum
Yeni yulaf yedim şimdiAldigimdan fazlasini veririm insallah 34 beden olurum herkes de gorur ozellikle o kocamhedefim yaza kadar eski bedeime kavusmak roka , yulaf falan sut yapiomus en sevdiklerim boyle boyle erir giderim umarim emzirirken oruc tutulmuyi bu arada dimii ??
Aynen öyle görmezsn hicbiseyi herseyde yolunda gider insallah bol bol vakit gecirirsin kuzumBelki denenebilir beni etkiliceginden degil de sut etkilenmesin diye dusundum10kilo muu cok cok iyi kuzum, insallah bende de oldugu kadar kendime aci cektiremem yani dogurmadan bos bos konusuyorum iste bakma sen bana kucagima aliyimda gozum hicbisi gormez kesin
Kizzz senin kv gitti mi onu merak ettmYeni yulaf yedim şimdi
Aman eriyip gitme sen yine de bebeyr yetebşlmek için güç de lazım
Benim bildiğim tutuluyor. Ama süt olmaz falan gibisinden tutmayan olabiliyor özürlü sayılmıyosun yani. Hamileyken ki gibi düşün bebeyi vitaminsiz bırakırım diye tutmamıştım mesela.
Ayy arada ataklar oluyormus ya o hafta mı aceba sizdede memeyle doyuyorsa belki o yüzdendir bilemedim valla olmadi bi kontrole götürsen yarnKızlar sabah beri benim bebeğim huysuz sadece meme istiyor mama da almıyor burnu tıkalı dedim açtık ama sesi garip sanki ateşi koltuk altından baktım normal çıktı ateşi yok gibi ama halı de yok gibi uff anlamdım
Cok cok gecmis olsun insallah rahatca atlatir hemen toparlanir canim bnmAha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
Hayır ikametgahı buraya aldıracakKizzz senin kv gitti mi onu merak ettm
Afiyet olsun bol bol sut olsunYeni yulaf yedim şimdi
Aman eriyip gitme sen yine de bebeyr yetebşlmek için güç de lazım
Benim bildiğim tutuluyor. Ama süt olmaz falan gibisinden tutmayan olabiliyor özürlü sayılmıyosun yani. Hamileyken ki gibi düşün bebeyi vitaminsiz bırakırım diye tutmamıştım mesela.
Ayyy gecmis olsun kuzucumm yaaa siz de bisey yok degil miiAha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
Valla genel olarak yok da bence versek biz de pozitif çıkarız mümkün mü çıkmaması daha dün gece evdeydi işte bebelerle de haşırneşirdi bizle olmasa daAyyy gecmis olsun kuzucumm yaaa siz de bisey yok degil miitoparlar insallah hizlica
Kız Allah seniHayır ikametgahı buraya aldıracak
Haha herkeste ayni durumValla genel olarak yok da bence versek biz de pozitif çıkarız mümkün mü çıkmaması daha dün gece evdeydi işte bebelerle de haşırneşirdi bizle olmasa da( malum hala lohusa gibiyim )
Ayy çeneme vurdu
Geçmis olsun ins çabucak hafif atlatır Allah sana da kolaylık versin iki bebeğe bakmak zor.Aha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
Ne bilim cnm atak mi nedir bilmiyorum bildiğim tek şey günü gününe uymuyorAyy arada ataklar oluyormus ya o hafta mı aceba sizdede memeyle doyuyorsa belki o yüzdendir bilemedim valla olmadi bi kontrole götürsen yarn
Anam kova iken balık oldu deseneBenim dogum tarihi 17 subattan 19 subat cumartesiye kaydi herhalde kizlar yaa beklesin biraz daha dio canim doktorum, sali cagirdi yine beni kontrol icin artik haftaya anestezi testi covid testi falan oyle gecerbu alttan muayene tetiklese de bari alsa erkenden ne guzel olur