Merhaba arkadaşlar ne kadar samimi ve güzel bir topiğiniz var
baya okudum sayfanızı yaşadıklarınızı
Ben de tecrübe edindiğim şeyleri anlatayım…2 aylık bir oğlum var bildiğiniz kolik ağlar ağlar saatlercee..gaz sorunumuza karnına kantoron yağ ılık ılık sürüp bez yatırdım,zeytin yağladım,nurse harvey kullandım metsil kullandım ki sadece metsil işe yaradı bizde ne yaparsam yapayım gaz bitmedii..dr da öle dedi fitil verdi çok zorlarsa kullan dedi ama bil hiçbir ilaç kesmez dedi…şuan biraz biraz normalbir bebek olmaya başlayacaz gibi derken aşı geldi çattı
yine benimki başladı zıngırdama aşı geçecek diğer ay sünnet yaptırcam yok yani rahat nefes yok
ama yine şükürler olsın kızlar çok emek verdim hepimiz gbii allahım canını sağ etsin.biz mama ile besleniyoruz bu konuda da diyeceğim sütüm gelmedi uğraştım çok fazla ne damlalar çaylar bitirdim yetmedi yani.aptamil bizde deli gibi gaz yaptı dr hemen laktozsuz bebeleca geçirdi hoş mamayı da bulamıyorz zar zor yani piyasaya yok
laktoz toleransı varmış meğersem oğlanın kakası acayip pis kokuıyordu ve gazla birlikte sesli bir şekilde yapıyordu kakasını…bir de relaktaz damla kullandım hayat kurtarıyor cidden çok rahat gaz çıkışı oluyor.öle işte güzel anneler her yaşadığımız bir tecrübe bize