- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Ben 30 da yıkıyorum bebek kıyafetleri çeker diyeBen de hassasta yıkıyorum. Bi sorim dedim yaa. Hassas direk 30 a programlı ya ben 40 yapıyorum onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 30 da yıkıyorum bebek kıyafetleri çeker diyeBen de hassasta yıkıyorum. Bi sorim dedim yaa. Hassas direk 30 a programlı ya ben 40 yapıyorum onu
Dün ağlayacaktım sırtımı yere koydum nefesim kesildi. İki bebek doğurdun yamuldun diyorum millet on tane doğuruyor ben de korse L almıştım hiç sıkmıyor ki en küçük boy alayım diyorum.Bende sürekli tutuluyorum simdi besikten alamiyirum mesela kaldiramiyorum cocugu ama üsütüyoruz galiba ondan ya annem belimi bagkayinca bisey olmuyir
Emzirmede sürülüyor mu ki kuzum ?Ben voltaren sürüyorum biraz iyi geldi 2 gun önce eğilemiyordum.
Sakınan göze çöp batması olayı kuzum. Öncesi tecrübem yok ama işte bakıyorum yengem diyor ki sadece altını alırken ve emzirirken yerinden alıyordum ben çocuğu yerinde yatar sen başından ayrılmıyorsun. Ayrılamıyorum ki ben de mi sorun anlamadım durmuyorlar mecburen hep başındayım indir kaldırBakalım artık bız stresten mı nı kadar etkileniyoruz yaa ayy onceden bem ne dıkkat ederdım ne bıey ıcerdım cocuklar full sütle beslenmıslerdı bunla en ınce ayrıntıya kadar dıkkat edıyroum hep bı aksılık
Of öyle valla yatakta dönemiyorum bileBenımdd korse ıle toparlanıyor yoksa kalkarken bıle kıtlenıyroum
Al sen bak deseydınSakınan göze çöp batması olayı kuzum. Öncesi tecrübem yok ama işte bakıyorum yengem diyor ki sadece altını alırken ve emzirirken yerinden alıyordum ben çocuğu yerinde yatar sen başından ayrılmıyorsun. Ayrılamıyorum ki ben de mi sorun anlamadım durmuyorlar mecburen hep başındayım indir kaldır
Nıekı acabaaKızlar ya gözüm kendimi görmüyor göbeğimi kremleyemiyorum evde müsait değil de göbeğimin derisi soyuluyor sanki soğuktan kavrulmuş morarmış pul pul olmuş gibi zaten çatlak dolu
Bir saat bakmaz kimseAl sen bak deseydın
Bilmem benim yüzüm filan da öyle soyuldu aldığım ilaçlar cildim hassas ve kuru onlar mı etkiledi bilmiyorum nemlendirmek gerek yapamıyorumNıekı acabaa
Bol su iç kuzu susuz kalmıstır vucudun süt de verıyrosun ayaktasınBilmem benim yüzüm filan da öyle soyuldu aldığım ilaçlar cildim hassas ve kuru onlar mı etkiledi bilmiyorum nemlendirmek gerek yapamıyorum
Aynen susuz da kalıyorum doğru hayır kilo vermiyorum ama hep tatlı yemekten heraldeBol su iç kuzu susuz kalmıstır vucudun süt de verıyrosun ayaktasın
Şifa olsun yavrum benimde vakti geldi aslındaBende 3.doz aşımı oldum kolum kalkmıyor valla Allahtan eşim koşturuyor sağolsun biraz uyku yaptı da dinlendim. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.
Kızz ben süt olsun dıeAynen susuz da kalıyorum doğru hayır kilo vermiyorum ama hep tatlı yemekten heralde
Hahahahha ahh yaaa ınanmıyorun resımleseydın ılk kavgaları dıeBugün bizimkiler ilk kavgalarını yaptı ellerini açmış yan yana yatırmıştım bilinçsizde olsa biri diğerinin yüzünü tırnakladı kardeş kavgaları loading…
Ben hep oyleyim inan cocugu alip birakirken merdiven cikarken canim gidiyor resmen sezaryene bagliyor herkes vallaDün ağlayacaktım sırtımı yere koydum nefesim kesildi. İki bebek doğurdun yamuldun diyorum millet on tane doğuruyor ben de korse L almıştım hiç sıkmıyor ki en küçük boy alayım diyorum.
Sağol canım benim inşallah. Çok şükür bunu da atlattım bugün bir şey kalmadı. Korktuğum gibi olmadı.Sadece kol agrısı ıle geectıysse ıyı valla masallah
Bol antıkorların olsun sıfa olsuncanım
Benımde 2.doz zamnım geldı ama esım dıo aman sen sımdı yaptırma
1 dozda bıle atesım cıktı kendımı kaldıramadım mahvolmuşum
Ay sorma helva pekmez yiyorum ama sütte tık yok portakal mandalina özledim çoook. Bende senin gibi yemiyorum gaz yapıcı şeyler kuru ekmek yediğim oluyorKızz ben süt olsun dıe
Bırde hersey gaz yapıyor dıe makarna pılav yemekten uzerıne kılo bıle aldım
Bana da öyle diyorlar yavrumBen hep oyleyim inan cocugu alip birakirken merdiven cikarken canim gidiyor resmen sezaryene bagliyor herkes valla