2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aynen canim her yönden cok zor gercekten..artik manevi acısını geçiyorum inanki duygusuzlasmisim bugun anladim anlayamadım bile taş oldum sanki...Maddi açıdan bari biraz kolaylığı olsa..
Her adımı para heerr.. aa covid testi, aaa şu işlem aa bu ilaç.. geçem gün narkozdan uyanırken eşime parayı çektin mi diye soruyomuşum

Kizlar kimyasal gebelik embriyoda sıkıntı oldugu icin mi olur ki...aslinda tutunmaya çalışmış ama gelişememis olduğu için demi...Ya da kan igneleri mi yetmedi ki...bununn sebebini bulmak cok zor degil mi..
Canım büyük oranda embriyo kaynaklı oluyormuş. Bana öyle denilmişti. Rahminde sorun olsa bilirdin canım muayenelerde filan. Kan dan olduğunu zannetmiyorum. Kesin nedenini ise hiç bir doktor söyleyemez kuzum

Aaa ne güzel. Ne kadar sürüyor tam olarak opudan sonra adet oluyosun sonraki adetinde mi transfer yapıyprlar.
Bu arada benim adetim gecikti tarlusal kullandım daha adet olmadım bekliyorum
Aynen, ben opudan 14 gün sonra adet oldum şimdi ikinciyi bekliyorum sen yeni başlayacaksın herhalde dimi

Maşallah kuzuşum emeğine sağlık

Evet orası öyle, biz de 3 tane gönderdik, en masraflı işlemlerden biri oldu. Burda manevi zorluğunu konuşuyoruz daha çok ama maddi olarak da ayrı zor, allah yardımcımız olsun
Canım bu genetik testler ne kadar sağlıklı başarı oranı ne kadar oluyormuş

Aynen, ben opudan 14 gün sonra adet oldum şimdi ikinciyi bekliyorum sen yeni başlayacaksın herhalde dimi
İnşallah güzel haberlerini duyarız canım Allah yardımcın olsun bebeğine kavuştursun ben normal şartlarda nisan başında başlayacaktım ancak adetim gecikti o yüzden tarlusal kullnadım olmasını bekliyorum ama stres yaptıkça daha da gecikiyor sanırım bekliyorum hala olunca 2. Günü gisip başlayacağız doktor öyle demişti

Canım büyük oranda embriyo kaynaklı oluyormuş. Bana öyle denilmişti. Rahminde sorun olsa bilirdin canım muayenelerde filan. Kan dan olduğunu zannetmiyorum. Kesin nedenini ise hiç bir doktor söyleyemez kuzum
Evet histereskopi de yapti zaten rahminde sıkıntı yoktu...aslinda eşimin ve benim de genetik testlerimiz yapildi ama anlamadım ki

Evet histereskopi de yapti zaten rahminde sıkıntı yoktu...aslinda eşimin ve benim de genetik testlerimiz yapildi ama anlamadım ki
Bu noktada bilim yetersiz maalesef canım. Bir dakika sonrasında ne olacağını söyleyemem kesin olarak demişti doktorum. Çok iyi derim buradan çıkarsın bir anda bir şey olur hiç belli olmuyor demişti.

Aminnnn inşallah
öyledir canım bekleyince gelmez zaten, hayırlısı olsun senin için de umarım tedavin çok güzel ilerler canım, bol bol kaliteli yumurtaların olsun sana evlat olsun

Kızlarrr dr um ve oradaki gizem köseoglu arkadasım uzm bebek alısverıs koclugu yapıyor eger yarın gelırsenız aklımızdakı herseyı ordan sorabılıriz bız bıze

Eklentiler

• Screenshot_20210421_222113_com.instagram.android.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 70
Canım bu genetik testler ne kadar sağlıklı başarı oranı ne kadar oluyormuş
Benim bildiğim teşhis oranı yüksek canım. Ama şöyle, bu testler çok yaygın genetik hastalıkları tarıyor.. taranmayan diğer nadir hastalıkların taşıyıcısı ise anne/baba o çıkmıyor. Çok detaylı genetik testler çok pahalı, 25 bin civarı sanırım. Bir de benim doktorum şöyle demişti, embriyo rahimde tutunduktan sonra da başkalaşmaya devam ediyor, onun için hamileliğin 12. Haftası civarı yapılan gen testini yine yaptırmanı tavsiye ederim, embriyonun sağlıklı olması bebeğin de öyle olacağı anlamına gelmiyor demişti..

Kizlar kimyasal gebelik embriyoda sıkıntı oldugu icin mi olur ki...aslinda tutunmaya çalışmış ama gelişememis olduğu için demi...Ya da kan igneleri mi yetmedi ki...bununn sebebini bulmak cok zor degil

Canım, eğer rahim duvarının kalınlığı yeteri kadar kalın değilse, embriyonun kalitesi yeterli değilse, down sendromu var ise kimyasal olabiliyo ya da tutunamayabilirmis. Doktorum öyle söylemişti. Ve tüp bebekte genetik araştırma yapıldıktan sonra transfer yapılması her zaman öncelikli olması gerekir demişti

Ya iyi diyor doktorlar hoş diyor da..Azcik ta ucuz yapalim su isi demiyorlar..bi canımız var paramız kalmadi desek canımızı alacaklar

Yaaa nasıl dinamik bir süreç bir başkalaşım. Gerçekten mucizevi ve öngörülemezliklerle dolu. Bol bol dua edeceğiz artık. Bu annenin kanından bakılan test mi canım.

Ya iyi diyor doktorlar hoş diyor da..Azcik ta ucuz yapalim su isi demiyorlar..bi canımız var paramız kalmadi desek canımızı alacaklar
Yok canım yok demezler. Sürekli para para. Artık ınsanların ne manevi ne maddi gücü kaliyo. Psikolojiden bahsetmiyorum bile Yine çok şükür bi şekilde yaptırıyoruz. Rabbim gücü olmayanlara yardım etsin inşallah

Kizlar kimyasal gebelik embriyoda sıkıntı oldugu icin mi olur ki...aslinda tutunmaya çalışmış ama gelişememis olduğu için demi...Ya da kan igneleri mi yetmedi ki...bununn sebebini bulmak cok zor degil mi..
canım benim son denemede kimyasaldı embriyo 5.gün iyi kalite demişlerdi ama doktorum vücut sağlıksız olanı atar normal yolla hamile kalanlar aslında farketmeden çok yaşarlar demişti

Bir de bir sorum daha var kizlar şimdi bende kan pihtilasmasi var doktorum seninki biraz ciddi hani o yuzden hem oksapar hem de coraspin kullanacaksın dedi...

Acaba diyorum ben normal yolla gebe kaldim da bu hastalık yüzünden igne ilac kullanmadığım için kimyasal yaşamış ama farketmemis olabilir miyim belki vücut hemen atti Yanin10 yılda hic mi denk gelmez yaw

Ben diyorum bize bir online doktor lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…