2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bir de bir sorum daha var kizlar şimdi bende kan pihtilasmasi var doktorum seninki biraz ciddi hani o yuzden hem oksapar hem de coraspin kullanacaksın dedi...

Acaba diyorum ben normal yolla gebe kaldim da bu hastalık yüzünden igne ilac kullanmadığım için kimyasal yaşamış ama farketmemis olabilir miyim belki vücut hemen atti :KK70: Yanin10 yılda hic mi denk gelmez yaw:KK70:

Ben diyorum bize bir online doktor lazim:KK70:
Tatlımm aynısı bende de varr
Kullanıyorum ıkısınıde
Bunu da aadece sımdıkı tedavı oldugum filip bey söyledı dogum kontrol hapı bıle kullanman yasak dedı pıhtı atarsın dedı

Tatlımm aynısı bende de varr
Kullanıyorum ıkısınıde
Bunu da aadece sımdıkı tedavı oldugum filip bey söyledı dogum kontrol hapı bıle kullanman yasak dedı pıhtı atarsın dedı
Aa ozaman ona sorabiliriz de artik bizi döver..Canlı yayın konusu yapsa keske 🤣

Aminnnn inşallah🤗
öyledir canım bekleyince gelmez zaten, hayırlısı olsun senin için de umarım tedavin çok güzel ilerler canım, bol bol kaliteli yumurtaların olsun sana evlat olsun🌸🌸
Aminn canım çok sağol. Bu yolda bekleyen herkese yardım etsin Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin. 🌷

Yaaa nasıl dinamik bir süreç bir başkalaşım. Gerçekten mucizevi ve öngörülemezliklerle dolu. Bol bol dua edeceğiz artık. Bu annenin kanından bakılan test mi canım.
Evet gerçekten öyle, tıp bilim hiçbir şey açıklayamıyor.. büyüleyici mücizevi birşey gerçekten. Embriyoya yapılan gen testi 5. Gün embriyosuna yapılıyor. 5. Güne giden embriyoda bir kısım oluyormuş, o kısmı biyopsi yapıp alıyorlar sonra donduruyorlar. Hamileliğin 11.-12. Haftası yapılan gen testi anne kanına yapılıyor- bebeğin dna’sı anne kanına geçiyormuş onu ayrıştırıp bakıyorlar- cinsiyette belli oluyor o zaman 🥰 daha şüpheli bir durum varsa amniyosentez yapıyorlar diye biliyorum

Kızlar ilk denemem kimyasal oldu ikinci için embriyo transferi yapacağız Ramazan ayına denk geldi polistik over olduğum için kendiliğinden adet olmuyorum ama şimdi kendiliğinden oldu çok sevindim sizce Ramazan ayında transfer olur mı oruç tutuyorum iğnelerden herhalde olmaz değil mi yorumunuza ihtiyaçım var karar veremedim

Kızlar yazamadım bugün hiç ancak girebiliyorum
Brccck Brccck ve G gofretlisut çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum , ama herşeyde bi hayır vardır deyip yolumuza devam edeceğiz kızlar napalım😔
aysunayy aysunayy kuzum senin o güzel enerjinle , o muhteşem neşenle o bebek gelecek bak göreceksin ben hissediyorum❤️

bende bugün prp işlemi oldum kızlar çok kısa sürdü hatta tam bayılamadım sanırım bir çok şeyi hissettim diyebilirim🙈
Adetin 2.günü gel dedi
Bakalım bir an önce başlasam bende tedaviye size katılabilsem

Chocalete Chocalete tedaviye başlayınca ismimizi ekletebiliyormuyuz tatlı başkanımız🥰

Kızlar yazamadım bugün hiç ancak girebiliyorum
Brccck Brccck ve G gofretlisut çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum , ama herşeyde bi hayır vardır deyip yolumuza devam edeceğiz kızlar napalım😔
aysunayy aysunayy kuzum senin o güzel enerjinle , o muhteşem neşenle o bebek gelecek bak göreceksin ben hissediyorum❤️

bende bugün prp işlemi oldum kızlar çok kısa sürdü hatta tam bayılamadım sanırım bir çok şeyi hissettim diyebilirim🙈
Adetin 2.günü gel dedi
Bakalım bir an önce başlasam bende tedaviye size katılabilsem

Chocalete Chocalete tedaviye başlayınca ismimizi ekletebiliyormuyuz tatlı başkanımız🥰
Estag. Vaktim okdukca kim nasil isterse eklemeye calisirim. Valla en korktigum sey kalp kirmak hele ki tup bebek annelerini... hicbir kuralimiz yok nasil istersek öyle yapariz hepberaber. İsteyin listenin tepesine ekliyim😁🧚🤣

Kizlar millet kolay para kazanma yolu bulmuş 1 koyup 1000 yapanlar varmis ona mi bulaşsam coin mi nedir...Bana para lazim :KK70: Tekrar tedavi için bildiğiniz bir yol var mi:KK70:

Kizlar millet kolay para kazanma yolu bulmuş 1 koyup 1000 yapanlar varmis ona mi bulaşsam coin mi nedir...Bana para lazim :KK70: Tekrar tedavi için bildiğiniz bir yol var mi:KK70:
Daha bıraz evvel tosuncukla o bıtcoın sıtesını kuranın resımlerı yanyanaydı mılletın parasını vermıyormus artık kesın alıp kactı dıe haber yapmıslardı amann 🙈

Ben hic güvenmiyorum elindeki paradan da olma canım benim 😅ama gercekteb ciddi masraflar haklisin gmdun geceden beri yol gidiyoruz yeni evimize gelebildik dünyanın masrafı cikti hastanede son umudum insallah deger😐

Kızlar ilk denemem kimyasal oldu ikinci için embriyo transferi yapacağız Ramazan ayına denk geldi polistik over olduğum için kendiliğinden adet olmuyorum ama şimdi kendiliğinden oldu çok sevindim sizce Ramazan ayında transfer olur mı oruç tutuyorum iğnelerden herhalde olmaz değil mi yorumunuza ihtiyaçım var karar veremedim
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün. Ramazan ayında transfer yapılıyor ancak oruç tutarken gerçekleştirmen pek kolay olmayacaktır canım. Bu tamamen senin kararın olacak. Sen nasıl rahat ve mutlu olacaksan öyle yap. Gönlünce olsun 🍀

Kizlar günaydın birşey soracağım 6 gün öncesine ait hassa gebelik kitleri birde adet sonrasına ait gebelik kitleri mevcut. Sizler doğru sonucu hangi gebelik testi ile aldınız. Ben bu şekilde iki tane olduğunu bilmiodum.her ikisi ile de yaptim 10.gunumde baya fark var 🙂 zaten bugün sağlık ocağında kan testi verechim.

Eklentiler

• IMG_20210421_235323.jpg
    IMG_20210421_235323.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20210421_175130.jpg
    IMG_20210421_175130.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar günaydın birşey soracağım 6 gün öncesine ait hassa gebelik kitleri birde adet sonrasına ait gebelik kitleri mevcut. Sizler doğru sonucu hangi gebelik testi ile aldınız. Ben bu şekilde iki tane olduğunu bilmiodum.her ikisi ile de yaptim 10.gunumde baya fark var 🙂 zaten bugün sağlık ocağında kan testi verechim.
Canım ben hiç erken gebelik testi yapmadım. Normal testte 9.gün silik bir şekilde çıktı zaten.
Senin ikisinde de çıkmış, tebrik ederim. 🥰
Kan sonucunu merakla bekliyoruz. 😉

Canım ben hiç erken gebelik testi yapmadım. Normal testte 9.gün silik bir şekilde çıktı zaten.
Senin ikisinde de çıkmış, tebrik ederim. 🥰
Kan sonucunu merakla bekliyoruz. 😉
Teşekkürler canım, sağlık ocağı geç veriyormuş sonucu.zaten asıl test günüm yarın. Yarın ki sonuçla kıyasla yapabilmek için bugün yapacağım.🙂

Teşekkürler canım, sağlık ocağı geç veriyormuş sonucu.zaten asıl test günüm yarın. Yarın ki sonuçla kıyasla yapabilmek için bugün yapacağım.🙂
Yarın da sağlık ocağında mı vericeksin kanı?
Aynı merkezde 1 gün arayla yaptıracağın tahlil sonucu daha ölçücü olacaktır.
Yarın tüp bebek merkezine gideceksen eğer, ertesi gün tekrar sağlık ocağına gitmeni tavsiye ederim.

Mesela benim normal test günüm dündü, önceki gün evimin yakınındaki tıp merkezinde beta hcg baktırmıştım. Onun için bugün tekrar aynı yere gidip baktırıcam.
Laboratuvardan laboratuvara sonuç değişebiliyor. Yarın çok artış olmazsa bozma yani moralini. 😉

X