2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah canım saol canimmm benim saoll

Hayırlı olsun tedavin canım ben de bursa bahçecideyim rahim dinlendirmedeyim suan transfer için ikinci adeti bekliyorum
Aaa ne güzel. Ne kadar sürüyor tam olarak opudan sonra adet oluyosun sonraki adetinde mi transfer yapıyprlar.
Bu arada benim adetim gecikti tarlusal kullandım daha adet olmadım bekliyorum

Benimle ilgili hissettiklerin, düşündüklerin için teşekkür ederim ne diyecegimi bilemiyorum gerçekten, garip manasız bir şekilde oturuyorum hiçbir şey düşünemiyorum

Kuzum sen transfer sonrası kacicni gün yaşadın bunları bana umut oldun canimm
5 nisanda transfer, 7 nisanda kahve leke başladı, sonra bir gün boş birgun doluhep lekeler oldu kahve, pembe. 13.gun kırmızı leke. Leke oldukça da iğne yaptırıyorum canım.

Kiz dur hemen yanci olma bacim daha belli değil senin durum.... Artacak bak gör
aysun sen doğum hikayelerini anlat bende sezeryanla ilgili soruları yanıtlayayım ya da anestezi iki yıl ameliyathane hemşiresi olarak çalıştım tüp bebek hakkında pek bilgim yok ama sezaryen ve anestezi ile ilgili yeterince bilgim var isteyenlere yardımcı olabilirim

5 nisanda transfer, 7 nisanda kahve leke başladı, sonra bir gün boş birgun doluhep lekeler oldu kahve, pembe. 13.gun kırmızı leke. Leke oldukça da iğne yaptırıyorum canım.
Şuan pozitif misin kuzum kusuruma bakma eskileri okumadım durumun hakkında bilgim yok valla ondan soruyorum

Benimle ilgili hissettiklerin, düşündüklerin için teşekkür ederim ne diyecegimi bilemiyorum gerçekten, garip manasız bir şekilde oturuyorum hiçbir şey düşünemiyorum
Çok normal kuzum. Üzüntünü yaşa. Geçeceğini unutma sakın. Senin yanındayız her zaman

ağlattın beni

Tamam canim seve seve tabi ama sen bu süreci birebir yaşayacaksın saglikla ilerleyecek gebeligin

Bak ya inşallah senin güzel haberini alcaz kuzum. Ama benim sorum var solunum yoluyla bana anestezi verdilerdi ölüm gibiydi bacaklarımdan yukarıya çok yavaş uyuştum. Göğsüme geldiğinde o kadar yavaşdı ki biri beni boğuyordu sanki. Uyumaya direndim bende fark ettiler panik ortamı oldu ben çok kötüyüm dedim doktor sakinleş filan dedi. Tansiyonum fırladı gerisini hatırlamıyorum. Uzunca süre uykumdan boğulma hissi ile sıçradım. Bu nasıl bir anestezi damardan olanda hiç olmuyordu

damardan anestezi ile sağlanılan aslında tam anestezi değil bir ona sedasyon diyorum uzun sürecek girişimlerde damardan anestezi yeterli olmayacağı için solunumla olan anestezi uygulanır. bu benim tahminim tabiki farklı bir durum da oluşmuş olabilir ancak verilen anestezinin miktarı az gelmiş olabilir. bir alerjik reaksiyon olduğunu düşünmüyorum. Normal koşullar altında senin o aşamaları hatırlamaman gerek o yüzden büyük olasılık eksik doz yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…