2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

damardan anestezi ile sağlanılan aslında tam anestezi değil bir ona sedasyon diyorum uzun sürecek girişimlerde damardan anestezi yeterli olmayacağı için solunumla olan anestezi uygulanır. bu benim tahminim tabiki farklı bir durum da oluşmuş olabilir ancak verilen anestezinin miktarı az gelmiş olabilir. bir alerjik reaksiyon olduğunu düşünmüyorum. Normal koşullar altında senin o aşamaları hatırlamaman gerek o yüzden büyük olasılık eksik doz yaptılar
Uzman doktor kenarda duruyordu asistan yapıyordu en son ona kızdığını hatırlıyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım çok kötüydü canım çıkıyor gibiydi.

Uzman doktor kenarda duruyordu asistan yapıyordu en son ona kızdığını hatırlıyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım çok kötüydü canım çıkıyor gibiydi.
dediğim gibi senin o aşamaları hiç hatırlamıyor olman lazım damardan yapılan yetersiz geldi ki sana sen bu aşamaları hatırlıyorsun. İnşallah daha deneyimli ellerde böyle şeyler yaşamazsın canım çok geçmiş olsun

dediğim gibi senin o aşamaları hiç hatırlamıyor olman lazım damardan yapılan yetersiz geldi ki sana sen bu aşamaları hatırlıyorsun. İnşallah daha deneyimli ellerde böyle şeyler yaşamazsın canım çok geçmiş olsun
Sağ ol kuzum hep merak etmiştim sormak bu zamanaymış. O sıralar onu umursayacak halim olmadığı için sormamıştım 😬 teşekkür ederim ❣️

Kizlar kimyasal gebelik embriyoda sıkıntı oldugu icin mi olur ki...aslinda tutunmaya çalışmış ama gelişememis olduğu için demi...Ya da kan igneleri mi yetmedi ki...bununn sebebini bulmak cok zor degil mi..

Kizlar kimyasal gebelik embriyoda sıkıntı oldugu icin mi olur ki...aslinda tutunmaya çalışmış ama gelişememis olduğu için demi...Ya da kan igneleri mi yetmedi ki...bununn sebebini bulmak cok zor degil mi..
Tatlım siz gen’e göndermediniz mi embriyoları?
Erken dönem düşükte embriyo sağlıksı olduğu için diyorlar ama kimyasalda da bu geçerli mi bilmiyorumm

Hiçbir fikrim yok canım. O kadar yabancıyım ki bu konulara, kimyasal gebelik adını bile sizden duydum.

Tatlım siz gen’e göndermediniz mi embriyoları?
Erken dönem düşükte embriyo sağlıksı olduğu için diyorlar ama kimyasalda da bu geçerli mi bilmiyorumm
Yok be canım göndermedik doktor dedi aslinda ama embriyo başına 300 dolar dediler:KK43: 2 embriyom bile olsa epey masraflı olacakti..zaten histereskopi falan derken birde sehir dışından git gel yaptik günübirlik baya zorlandık...Bir de ona para vermek istemedik...

Yok be canım göndermedik doktor dedi aslinda ama embriyo başına 300 dolar dediler:KK43: 2 embriyom bile olsa epey masraflı olacakti..zaten histereskopi falan derken birde sehir dışından git gel yaptik günübirlik baya zorlandık...Bir de ona para vermek istemedik...
Evet orası öyle, biz de 3 tane gönderdik, en masraflı işlemlerden biri oldu. Burda manevi zorluğunu konuşuyoruz daha çok ama maddi olarak da ayrı zor, allah yardımcımız olsun

Kizlar ben amigurumi yapiyorum söylemiştim..Siparişte alıyordum ama biraktim simdi içimden gelirse sevdiğim için yapiyorum...Bugun moralim çok bozulunca Allahim ne yapsam da kafamı dağıtsam dedim ki whatsapptan bir mesaj geldi 2 sipariş aldim🤣🤣 O an baska birsey dileseydim keske🤩 Olsun kafami dağıtmak için çok iyi geliyor bana...

Yakında buraya da tezgah açarım belki :KK70: :KK70: uyku arkadası neyim yaparim size:KK70:

Evet orası öyle, biz de 3 tane gönderdik, en masraflı işlemlerden biri oldu. Burda manevi zorluğunu konuşuyoruz daha çok ama maddi olarak da ayrı zor, allah yardımcımız olsun
Aynen canim her yönden cok zor gercekten..artik manevi acısını geçiyorum inanki duygusuzlasmisim bugun anladim aglayamadım bile taş oldum sanki...Maddi açıdan bari biraz kolaylığı olsa..

X