2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Harikasın gülüm ya sensiz enerjisi bayağı düşüyor gerçekten buranın. İyi ki varsın

Dr sordum kızlar yerleşme kanaması olabilir dedi rengi ve miktarı çok önemli dedi artarsa muhakkak haber et ve ecoprini artarsa kesinlikle kes dedi ne oluyor anlamadım ben ya yerleşmeyse niye onkadar korktu
Canım üzme kendini. Benim de hep pembe kahve leke oldu, doktorumu aradım iğne yaptırdı. Pazar kırmızı ip gibi lekem geldi. Doktor beta baktır dedi. Pzt sabah 6 da gittim acile beta için, artmıştı. Bugün de verdim yine artmis. Hatta karından ultrason baktı, rahimde sıkıntı yok dedi. Ben de nedeni ne bunun diye darladim doktoru pazardan beri. Hiç üzülme, doktorunla iletişimde ol. Bugün dedi ki ikimiz de elimizden geleni yaptık, gerisi Allah'ın takdiri dedi

Harikasın gülüm ya sensiz enerjisi bayağı düşüyor gerçekten buranın. İyi ki varsın

Sizin enerjiniz de bana cok iyi geliyor kuzumm bu kadar hamis dua eder de kabul olmaz mi hic eminim gelecek mucize annesine

Sizde iyi ki varsınız

benim de olmadı sanırım canım doktorum az artmış dedi 11. günde 48 çıktı cuma tekrar bakıcam ama olmadı hissediyor insan sonraki deneme de konuşalım bu topikteki herkes çok cana yakın
Önemli olan 2 günde bir katlanması değil mi? Benim 12.gun 57 idi, şimdi 16.gun 222 ve gayet iyi dedi. Sonunu bilmiyoruz ama, şimdiden karalar bağlama. Ben umudumu güç kaybetmiyorum, sen de kaybetme

Yaaaaaa, ne güzel anlatmışsın canım.
Ben diyecek bir söz bulamıyorum.
Rabbim sabır versin ikinize de. Brccck ve G gofretlisut

tabiki önümüze bakıcaz kendimize de kilolarımızı vericez sağlıklı bedenlerimizle tekrar denicez ben de b urdayım kızlar kurduğumuz bağ çok güzel aysunla birlikte yandan konuşmalara dahil oluruz değil mi aysunnnDD

Önemli olan 2 günde bir katlanması değil mi? Benim 12.gun 57 idi, şimdi 16.gun 222 ve gayet iyi dedi. Sonunu bilmiyoruz ama, şimdiden karalar bağlama. Ben umudumu güç kaybetmiyorum, sen de kaybetme
bu bana umut oldu inşallah benimki de artar rabbim yardım etsin hepimize inşallah senin bebişimle sağşlıklaa sana tutunur canım

Vallaa ben bısey diyemiyorum beklemek cok streslı olay hıc bısey olmadan beklemek stres yaratırken bu sekıkde daha da stres oluyor ınsan ama ben olsam bı acil e gıderdım
Gitsemmi ay neye baktircam ne dicem.yani şimdi bilmeden yanlış bişey yaparlar diye korktum

Kuzum sen transfer sonrası kacicni gün yaşadın bunları bana umut oldun canimm

Kiz dur hemen yanci olma bacim daha belli değil senin durum.... Artacak bak gör

bu bana umut oldu inşallah benimki de artar rabbim yardım etsin hepimize inşallah senin bebişimle sağşlıklaa sana tutunur canım
İnşallah canım, hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah. Hatta ben ilk gün sonucu için neden düşük dedim, kim diyor düşük diye, bir anını yasa diye azarladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…