2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Merhaba kizlar moral bozmak yok ben iyiyim sizleri seviyorum biliyorum sizler de beni seviyorsunuz:KK68:Olmadi gene olmadı ama sağlık olsun Mucizem beni bulacak inanıyorum bugun olmadi ama olacak Allahin izniyle🙏🥰🥰

Ben bu grubun enerjisine inanıyorum yanınızda bir köşede durayım olur mu bırakamadım sizi ben inanıyorum ki bu kadar iyi niyetli hamiline arasında kalırsam hamile duası kabul olurmuş dualarinizla ben de kavuşacağım melegime 🤩🤩🤩

Iste benim moral bozukluğu bu kadar kizlar:rolleyes:Gecti gitti Allah a sukur önümüze bakacağız...

Hemen diyetisyene aradım randevu aldim kurtulacağım hormon kilolarından da sağlıkla gelecek kuzum annesine:KK68:
Harikasın gülüm ya sensiz enerjisi bayağı düşüyor gerçekten buranın. İyi ki varsın 😍😍

Dr sordum kızlar yerleşme kanaması olabilir dedi rengi ve miktarı çok önemli dedi artarsa muhakkak haber et ve ecoprini artarsa kesinlikle kes dedi ne oluyor anlamadım ben ya yerleşmeyse niye onkadar korktu 😭
Canım üzme kendini. Benim de hep pembe kahve leke oldu, doktorumu aradım iğne yaptırdı. Pazar kırmızı ip gibi lekem geldi. Doktor beta baktır dedi. Pzt sabah 6 da gittim acile beta için, artmıştı. Bugün de verdim yine artmis. Hatta karından ultrason baktı, rahimde sıkıntı yok dedi. Ben de nedeni ne bunun diye darladim doktoru pazardan beri. Hiç üzülme, doktorunla iletişimde ol. Bugün dedi ki ikimiz de elimizden geleni yaptık, gerisi Allah'ın takdiri dedi 🙋

Harikasın gülüm ya sensiz enerjisi bayağı düşüyor gerçekten buranın. İyi ki varsın 😍😍

Sizin enerjiniz de bana cok iyi geliyor kuzumm🥰🥰 bu kadar hamis dua eder de kabul olmaz mi hic eminim gelecek mucize annesine🥰🙏

Sizde iyi ki varsınız 🥰🌸💕

benim de olmadı sanırım canım doktorum az artmış dedi 11. günde 48 çıktı cuma tekrar bakıcam ama olmadı hissediyor insan sonraki deneme de konuşalım bu topikteki herkes çok cana yakın
Önemli olan 2 günde bir katlanması değil mi? Benim 12.gun 57 idi, şimdi 16.gun 222 ve gayet iyi dedi. Sonunu bilmiyoruz ama, şimdiden karalar bağlama. Ben umudumu güç kaybetmiyorum, sen de kaybetme 😍

G gofretlisut Brccck Brccck kızlar 😞😞😞 ekrana boş boş bakıyorum... Ne desem kar değil biliyorum. Ama bu sonda değil inanıyorum dua ediyorum inşallah tez zamanda kucaklarınızı doldursun Rabbim. İlk anda bunu sindirmek kolay olmuyor ama “hayır bildiğimiz de şer, şer bildiğimiz de hayır var” ne dem baki ne de gam. Geçecek hepsi. Bizlerinde imtihanı böyle zorlu evlat edinme yolundaymış. Rabbim beterinden korusun. Şimdi yeri zamanı mı bilmiyorum ama kürtaja girerken çok kötüydüm sırada bekliyordum ameliyathane yanında. Bir anne yanında küçük oğlan çocuğu ağır bir ameliyata girecekmiş anne mahvolmuş belli ama çocuğa gülümsüyor filan. Dedim bak bitmiyor... Girdim anestezi de ölüyordum o an ne için orada olduğumu bile unuttum 😞 Benzer şekilde kürtaj sonrası MR çektirmem gerekti tam beni alacaklarken taze anne baba bebekleri kucaklarında perişan haldeler MR çektirmeleri gerekiyor. Bebek bu durmuyor cihazda hafif ilaç vermişler hemen doktor uyuyunca inin demişler babasının göğsünde MR a girdi. Uyandı yavru sesten annesi nasıl ağladı babası 😞 ağır bir hastalıkla doğmuş anladığım. Onlar tesadüf çen çıkmadı karşıma. Benim kendimi toplamama yardımcı oldu. Çevremizde o kadar çok ki aslında... Demem o ki Rabbim her şeyi huzurla sağlıkla nasip etsin kızlar ben her zaman bunu diledim bu yolda. Allah verdiğiyle imtihan etmesin. İnşallah o güzel günler de gelecek🤲🏻 Brccck Brccck bu yola başladığımda konuşmalarınla içimi ısıtan ilk kişiydin forumda çok nahif biri olduğunu hissediyorum ama güçlüsün de aşacaksın. Gelecek yavrun sana. G gofretlisut kalbim hep okudukça yazdıklarını sana akıyordu. Tekrar toparlayıp yeniden başlayacaksın inşallah 🤲🏻 Dualarım sizlerle...💕💞💕
Yaaaaaa, ne güzel anlatmışsın canım.
Ben diyecek bir söz bulamıyorum. 😔
Rabbim sabır versin ikinize de. Brccck Brccck ve G gofretlisut

Merhaba kizlar moral bozmak yok ben iyiyim sizleri seviyorum biliyorum sizler de beni seviyorsunuz:KK68:Olmadi gene olmadı ama sağlık olsun Mucizem beni bulacak inanıyorum bugun olmadi ama olacak Allahin izniyle🙏🥰🥰

Ben bu grubun enerjisine inanıyorum yanınızda bir köşede durayım olur mu bırakamadım sizi ben inanıyorum ki bu kadar iyi niyetli hamiline arasında kalırsam hamile duası kabul olurmuş dualarinizla ben de kavuşacağım melegime 🤩🤩🤩

Iste benim moral bozukluğu bu kadar kizlar:rolleyes:Gecti gitti Allah a sukur önümüze bakacağız...

Hemen diyetisyene aradım randevu aldim kurtulacağım hormon kilolarından da sağlıkla gelecek kuzum annesine:KK68:
tabiki önümüze bakıcaz kendimize de kilolarımızı vericez sağlıklı bedenlerimizle tekrar denicez ben de b urdayım kızlar kurduğumuz bağ çok güzel aysunla birlikte yandan konuşmalara dahil oluruz değil mi aysunnn:KK70:DD

Önemli olan 2 günde bir katlanması değil mi? Benim 12.gun 57 idi, şimdi 16.gun 222 ve gayet iyi dedi. Sonunu bilmiyoruz ama, şimdiden karalar bağlama. Ben umudumu güç kaybetmiyorum, sen de kaybetme 😍
bu bana umut oldu inşallah benimki de artar rabbim yardım etsin hepimize inşallah senin bebişimle sağşlıklaa sana tutunur canım

Vallaa ben bısey diyemiyorum beklemek cok streslı olay hıc bısey olmadan beklemek stres yaratırken bu sekıkde daha da stres oluyor ınsan ama ben olsam bı acil e gıderdım
Gitsemmi ay neye baktircam ne dicem.yani şimdi bilmeden yanlış bişey yaparlar diye korktum

Canım üzme kendini. Benim de hep pembe kahve leke oldu, doktorumu aradım iğne yaptırdı. Pazar kırmızı ip gibi lekem geldi. Doktor beta baktır dedi. Pzt sabah 6 da gittim acile beta için, artmıştı. Bugün de verdim yine artmis. Hatta karından ultrason baktı, rahimde sıkıntı yok dedi. Ben de nedeni ne bunun diye darladim doktoru pazardan beri. Hiç üzülme, doktorunla iletişimde ol. Bugün dedi ki ikimiz de elimizden geleni yaptık, gerisi Allah'ın takdiri dedi 🙋
Kuzum sen transfer sonrası kacicni gün yaşadın bunları bana umut oldun canimm

tabiki önümüze bakıcaz kendimize de kilolarımızı vericez sağlıklı bedenlerimizle tekrar denicez ben de b urdayım kızlar kurduğumuz bağ çok güzel aysunla birlikte yandan konuşmalara dahil oluruz değil mi aysunnn:KK70:DD
Kiz dur hemen yanci olma bacim daha belli değil senin durum.... :KK70: Artacak bak gör 🤩

bu bana umut oldu inşallah benimki de artar rabbim yardım etsin hepimize inşallah senin bebişimle sağşlıklaa sana tutunur canım
İnşallah canım, hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah. Hatta ben ilk gün sonucu için neden düşük dedim, kim diyor düşük diye, bir anını yasa diye azarladı 🤣

X