İns bu rutinin mukafatini alırsın cnm su biogaia damla varmış gaz için bende alsam Dr a sormadan kullansam ne olur acabaSabah kalınca bezını degıstırırken zeytınyaglı kulak cubugu ıle masaj yaptım popoya
Besledım sonra metsılngaz damlasını verdım 8 damla
Sonra tatlı kasıgı anne sütüne ıgne tepesi kadar rendeledıgım muskattan katıp verdım
Yarım cay kasıgı calpol verdım
Ilerleyen zaman da 5 damla bıogaia verdım
Emzırdıkce once yerıne yatırmadan yuzustu yatırdım gazını rahat pozisyonda atması icin sıkıştırmaması için
Bu sekılde uyu uyan yaptık
Anne cayım var kendımız karısım yapturdık
Kımyon Kişniş Anason Rezene Papatya Melisa 50 gr lık hepsı
Gunde 3 kere 1 bardak su kaynatıp ocagı kapatmadan ıcıne karısımdan 1 tatlı kasığı atıp bırkere fokurdatıp kapatıp 2 dk dinlendirip içiyorum
Bırde gun ıcınde 1 kere daha gaz damlası ve anne sütüne muskat verdım
Sımdı aksam yatmadan 1 kere daha muskat verip topuklarına adacayı yağı süreceğim
Yarın aşı olacagı içinde aksam 20.00 de banyosunu yaptırdım
Bıraz bu rutine ayak uydurayım bakayım sonuc olarak ne olacak
Gaz hafıf gelıyor kendını bıraz sıkıyor ama destekle gecıyor atıyor cok şükür
Aglama krizine gırmedı ınsallah da gırmez artık
Yok be kuzum bekle bekle yarın kontrol var 40+2 olacak. Artık alsınlar yaa valla acı eşiğimde yüksek sanırım sancı hissetmiyorum hafif oluyor gibi geliyor. Beklemekten yoruldum rekor kıracak bizim kızKuzum doğum olmadı mı oldu mu ne alemdesiniz?
Emzik hangi marka aldın canım benim kızda tutmadi önce sonra phlips aldım anne meme ucu olan onu hemen tuttu. Iyiki tuttu yoksa çekeceğim vardıKızlar emzik tutması için çabalıyorum dua edin tutsun bu zıpır kiz
Avent aldım tutmadı Chicco ald tuadi bugün ki çabalarım beyhude kaldı 40 dk biyunca çabaladı emdi sonra fırlattı attı midesi kalkti anlicam cabalarim boşa gitti senin Philips atsana bana bakayım ona son çare bakkal emziği alicam denicemEmzik hangi marka aldın canım benim kızda tutmadi önce sonra phlips aldım anne meme ucu olan onu hemen tuttu. Iyiki tuttu yoksa çekeceğim vardı
Aminn canımm yaa ınsallahhh bırde sıcak suya yatırmak ta cok iyi ama işte olay emzırmeden sonra yıne gaz o yuzden tedavı amaclı mıde krampları yasamamsı lazım benımde daha az gaz olması lazım onun ıcın takvıyeler alıyoruzİns bu rutinin mukafatini alırsın cnm su biogaia damla varmış gaz için bende alsam Dr a sormadan kullansam ne olur acabains aşıdan sonrası sorunsuz geçer cnm
Maalesef hep ağlamalıÜf fena yaBir de uyanıkken sakin duruyomu ben uyanıkken biraz konuşayım diyorum ama yok sesler çıkarıyo sıkılıyo gibi kendni sıkıyo ıkınma gibi yüzünü kızartıyo. Dr gazlı bi bebek dedi hep böyle mıkır mıkır uykuda bile rahatszlk var
Şimdi uygulamada böyle bir şey çıktı bakın kızlar sizin de bilginiz olsun H Hazel9Progestan su gibi akıntı da çok yapıyor cnm.O gün daha fazla da gelmiş olabilir.. burada arkadaşlar çok yazmıştı resmen çamaşırım ıslanıyor hep diye neyseki bir sıkıntı yokmuş
Hadi bakalım bir daha ki kontrolde güzel haberler inşallah
Bugun bana sanki oldu gibi geldi ama sanki ayiptir soylemesi idrar kacirmisim gibi islandi ic camasirimŞimdi uygulamada böyle bir şey çıktı bakın kızlar sizin de bilginiz olsun H Hazel9
Eki Görüntüle 2990723
Benim iki defa oldu işte öyle ama merak etme. Her seferinde doktorların dediği şey şu oldu: Su geldi mi öyle az gelip durmaz, devamı gelir ve çok yoğun gelir. Bebeğin hareketi yerinde olduğu sürece için rahat olsun. Cumartesi güzel haberlerle geleceksin inşallahBugun bana sanki oldu gibi geldi ama sanki ayiptir soylemesi idrar kacirmisim gibi islandi ic camasirimgenel olarak akinti hep var ama hamilelikte hep oldu ayy bilmiyorum delircem boyle okuya okuya , cumartesi randevum da cok var daha
Muskatı duydum ama cesaret edemedim eleştirende çoktu yavrum ama baya uğraş veriyorsun şifa olsun inşallahSabah kalınca bezını degıstırırken zeytınyaglı kulak cubugu ıle masaj yaptım popoya
Besledım sonra metsılngaz damlasını verdım 8 damla
Sonra tatlı kasıgı anne sütüne ıgne tepesi kadar rendeledıgım muskattan katıp verdım
Yarım cay kasıgı calpol verdım
Ilerleyen zaman da 5 damla bıogaia verdım
Emzırdıkce once yerıne yatırmadan yuzustu yatırdım gazını rahat pozisyonda atması icin sıkıştırmaması için
Bu sekılde uyu uyan yaptık
Anne cayım var kendımız karısım yapturdık
Kımyon Kişniş Anason Rezene Papatya Melisa 50 gr lık hepsı
Gunde 3 kere 1 bardak su kaynatıp ocagı kapatmadan ıcıne karısımdan 1 tatlı kasığı atıp bırkere fokurdatıp kapatıp 2 dk dinlendirip içiyorum
Bırde gun ıcınde 1 kere daha gaz damlası ve anne sütüne muskat verdım
Sımdı aksam yatmadan 1 kere daha muskat verip topuklarına adacayı yağı süreceğim
Yarın aşı olacagı içinde aksam 20.00 de banyosunu yaptırdım
Bıraz bu rutine ayak uydurayım bakayım sonuc olarak ne olacak
Gaz hafıf gelıyor kendını bıraz sıkıyor ama destekle gecıyor atıyor cok şükür
Aglama krizine gırmedı ınsallah da gırmez artık
Ay kuzum naz yapıyor deseneYok be kuzum bekle bekle yarın kontrol var 40+2 olacak. Artık alsınlar yaa valla acı eşiğimde yüksek sanırım sancı hissetmiyorum hafif oluyor gibi geliyor. Beklemekten yoruldum rekor kıracak bizim kızsende iyisindir inşallah kuzular nasıl?
Annem yanimdaydi bugun sacmalama diyip durdu bana oyle geldi belkide hareketi coktu iste bugun kuzum valla bilmiyorum kii insallah hepimiz guzel haberler alalimBenim iki defa oldu işte öyle ama merak etme. Her seferinde doktorların dediği şey şu oldu: Su geldi mi öyle az gelip durmaz, devamı gelir ve çok yoğun gelir. Bebeğin hareketi yerinde olduğu sürece için rahat olsun. Cumartesi güzel haberlerle geleceksin inşallah
Güzel düşün güzel. Her şey yolundaAnnem yanimdaydi bugun sacmalama diyip durdu bana oyle geldi belkide hareketi coktu iste bugun kuzum valla bilmiyorum kii insallah hepimiz guzel haberler alalim
Ya bence psikolojik cnm daha yeni covid atlattın..evde de temizlik var diyorsun ne kadar yapmasan stres oluyor bitsin diye..hiç birşey yetişmeyecek düşüncesi sarmış seni takmaya yer aradın sanırımBu cumartesi kontrol kuzum Allah bi mani vermezse hiç böyle olmamıştım dokuz aydır anlamadımEşim aradı dışarı çıkmak için sorcakmış ben de daha sormadan şöyle kötüyüm böyle keyifsizim dedim dio çıkıyımmı dicektim en iyisi ben eve geliyim dedim sen çık bişey olursa ararım Allah korusun sabahtan beri de evde temizlik var covid sonrası anca toparlandı daha bebenin kıyafetler hazır değil falan filan çok dertli gibiyim
Geldim geldim daha iyiyim kuzum benim saolasinnnYa bence psikolojik cnm daha yeni covid atlattın..evde de temizlik var diyorsun ne kadar yapmasan stres oluyor bitsin diye..hiç birşey yetişmeyecek düşüncesi sarmış seni takmaya yer aradın sanırımgrubumuzun en pozitifi hadi kendine gel
Haftaya perşembe cnmAyy amin amin inşallah. Evet cidden epey ıslanıyor değişik bir şey çözemedim. Doğum yaklaşınca mı oluyor acaba diye düşünmeye bile başladım. Çarşambayı dört gözle bekliyorum. Kendi doktorum görsün de rahat edeyim. Senin ayrıntılı ne zaman? Az kalmıştır
Ahh cnm hep birlikte yaşadık her sevincimizi,hep böyle de devam etsin inşallahCanımm seninle beraber ben de heyecanlanıyorum senin hamilelik haberlerine. @hayrunnisa85 'ya da aynı şekilde.Hay maşallah güzellikle devam etsin.
Yaa sessizliğin sebebi belli olduSelam kızlar ben memlekete geldim iyice vakitsiz oldumne var ne yok yeni doğum haberleri var mı? Sağlığınız bebekler nasıl? Bizimkiler sancılı işte. Bir de mama sorunu yaşıyoruz sütüm azaldı zaten. Sonra alerjik şeyler yaşıyorum yarın doktora gideceğim. Ayak tırnağımda batma var onu da kara kara düşünüyorum korkuyorum acıyor sızlıyor şişmiş iltihap var. Keşke bebekler ve anneleri hasta olmasa
Yaa ne güzel. Benim doktor ayrıntılıya gittiğim ay "bana sonucu at yeter, gelmene gerek yok" demişti. Çok sabırsızlanmıştım o ay. Sen ne güzel iki kere göreceksinHaftaya perşembe cnm1 aydan fazla olacak görmeyeli sabırsızlanıyorum hem doktoruma hem detaylıya gideceğiz
Demekki olabiliyormuş bu ara akıntı sıvı halinde amniyon sıvısı olsa doktor anlardı..Şimdi uygulamada böyle bir şey çıktı bakın kızlar sizin de bilginiz olsun H Hazel9
Eki Görüntüle 2990723
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?