2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

G gofretlisut Brccck

İnşallah canım

Canlar ne desem teselli edemem sizi biliyorum cok zor cok üzücü Ama bizler güçlü kadınlarız güçlü olmak zorundayız..Toparlanacaksiniz biliyorum bu da geçecek geleceğe bakacağız...Siz de gitmeyin burasi derde derman ilac Insallah en kisa zamanda mucizelerimize kavusacakgiz

Brccck G gofretlisut dondurulmusunuz var mi??

Yaaa ben bıan ıkısı bırden şaka zannettımm rabbıımm daha ıyı kapılar acsın insallahhh

Canım benimki bi kereliğe mahsus bi durumdu, o ayki yumurta çok gelişmiş, büyümüş ama çatlayamamıştı. Ben de yasmin kullanmıştım, kist küçülmüştü ve izleyen adetle beraber atılmıştı. Belki yasmin kullanmasaydım daha da büyüyebilirmiş ve içerde patlayıp zarar verebilirmiş. Doktorumun dediklerini yaptım. Eminim senin doktorun da bunu uygun bulmuştur. Çok bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemiyorum

Saol canım yine de teşekkür ederim

Ya koyu renkti kuzum kırmızı gibi ama akıntının içindeydi yani aktif kan değildi oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım
Dr una ulasamazmısın belkı acil igne yaptırman gerekebilir ben transferın 5.gune merdıvenlerden düştüm ablam yanımdaydı hemen igne yaptırdım dr uma danısıp

Ya koyu renkti kuzum kırmızı gibi ama akıntının içindeydi yani aktif kan değildi oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım
Doktoruna mesaj atıp durumu sormanı tavsiye ediyorum. Bu kadar ilaç, iğne takviyesi ile kanama olması zor bi durum ama olduysa muhtemelen lekelenme şeklindedir ve yerleşme kanaması olabilir. Yine de sorup içini rahatlatabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…