Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne cıktıgı sen bıle tam anlayamıasın ki canım dr ihtimal konusmustr korkmaDr sordum kızlar yerleşme kanaması olabilir dedi rengi ve miktarı çok önemli dedi artarsa muhakkak haber et ve ecoprini artarsa kesinlikle kes dedi ne oluyor anlamadım ben ya yerleşmeyse niye onkadar korktu
Devam ediyor mu minicik bir leke miydiDr sordum kızlar yerleşme kanaması olabilir dedi rengi ve miktarı çok önemli dedi artarsa muhakkak haber et ve ecoprini artarsa kesinlikle kes dedi ne oluyor anlamadım ben ya yerleşmeyse niye onkadar korktu
o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı kaderi yaşıyoruz sanırım canım seninle benim de 48 çıktı birbirimizden kopmayalım sonraki denemelerde de iletişimde olalımEvet tekti canım 2.28 çıktı
Gecmis olsun canım o sekilde lekelenme olabilir denmisti.kırmızı kan seklinde gelmedigi surece sıkıntı değilBol su iç ve dinlenDr sordum kızlar yerleşme kanaması olabilir dedi rengi ve miktarı çok önemli dedi artarsa muhakkak haber et ve ecoprini artarsa kesinlikle kes dedi ne oluyor anlamadım ben ya yerleşmeyse niye onkadar korktu
Canım dur yerleşme belirtisidir inşallah panik olmamaya çalış. Az ve kahverengi ise korkma annesi sana tutunmaya çalışıyor yavrun stres olup onu zora sokma. Dinlen hiç kalkma yerinden. Suyunu bile ayağına getirsinler sadece WC ye kalk. Korkmamıştır doktorlar neler görüyor kuzum temkinli gidiyor ondanDr sordum kızlar yerleşme kanaması olabilir dedi rengi ve miktarı çok önemli dedi artarsa muhakkak haber et ve ecoprini artarsa kesinlikle kes dedi ne oluyor anlamadım ben ya yerleşmeyse niye onkadar korktu
Çok güzel dile getirmişsinG gofretlisut Brccck kızlar ekrana boş boş bakıyorum... Ne desem kar değil biliyorum. Ama bu sonda değil inanıyorum dua ediyorum inşallah tez zamanda kucaklarınızı doldursun Rabbim. İlk anda bunu sindirmek kolay olmuyor ama “hayır bildiğimiz de şer, şer bildiğimiz de hayır var” ne dem baki ne de gam. Geçecek hepsi. Bizlerinde imtihanı böyle zorlu evlat edinme yolundaymış. Rabbim beterinden korusun. Şimdi yeri zamanı mı bilmiyorum ama kürtaja girerken çok kötüydüm sırada bekliyordum ameliyathane yanında. Bir anne yanında küçük oğlan çocuğu ağır bir ameliyata girecekmiş anne mahvolmuş belli ama çocuğa gülümsüyor filan. Dedim bak bitmiyor... Girdim anestezi de ölüyordum o an ne için orada olduğumu bile unuttum Benzer şekilde kürtaj sonrası MR çektirmem gerekti tam beni alacaklarken taze anne baba bebekleri kucaklarında perişan haldeler MR çektirmeleri gerekiyor. Bebek bu durmuyor cihazda hafif ilaç vermişler hemen doktor uyuyunca inin demişler babasının göğsünde MR a girdi. Uyandı yavru sesten annesi nasıl ağladı babası ağır bir hastalıkla doğmuş anladığım. Onlar tesadüf çen çıkmadı karşıma. Benim kendimi toplamama yardımcı oldu. Çevremizde o kadar çok ki aslında... Demem o ki Rabbim her şeyi huzurla sağlıkla nasip etsin kızlar ben her zaman bunu diledim bu yolda. Allah verdiğiyle imtihan etmesin. İnşallah o günler gelecek Brccck bu yola başladığımda konuşmalarınla içimi ısıtan ilk kişiydin forumda çok nahif biri olduğunu hissediyorum ama güçlüsün de aşacaksın. Gelecek yavrun sana. G gofretlisut kalbim hep okudukça yazdıklarını sana akıyordu. Tekrar toparlayıp yeniden başlayacaksın inşallah Dualarım sizlerle...
Katater takarken biraz zedelenmisstir ondandır canim endise etme geçerBenim sabah transferim olmuştu şimdi kanama gelmiş biraz normal mi sizce kanamanın gelmesi acaba
Kuzum adet olurken başlangıçta böyle akıntı ile gelir ya öyleydi yaDevam ediyor mu minicik bir leke miydi
İnşallah degerin artar canim tum kalbimle diliyorumo kadar iyi anlıyorum ki seni aynı kaderi yaşıyoruz sanırım canım seninle benim de 48 çıktı birbirimizden kopmayalım sonraki denemelerde de iletişimde olalım
Çok korkuyorum yaGecmis olsun canım o sekilde lekelenme olabilir denmisti.kırmızı kan seklinde gelmedigi surece sıkıntı değilBol su iç ve dinlen
İnşallah öyledir canım inşallahCanım dur yerleşme belirtisidir inşallah panik olmamaya çalış. Az ve kahverengi ise korkma annesi sana tutunmaya çalışıyor yavrun stres olup onu zora sokma. Dinlen hiç kalkma yerinden. Suyunu bile ayağına getirsinler sadece WC ye kalk. Korkmamıştır doktorlar neler görüyor kuzum temkinli gidiyor ondan
Tesekkur ederim canım Allah razı olsun endişelendim görünce evde yürümüştüm ben biraz eşim ondan olabilir deyince endiselendimKatater takarken biraz zedelenmisstir ondandır canim endise etme geçer
Vallaa ben bısey diyemiyorum beklemek cok streslı olay hıc bısey olmadan beklemek stres yaratırken bu sekıkde daha da stres oluyor ınsan ama ben olsam bı acil e gıderdımÇok korkuyorum ya
Canım 48 yuksek bı rakam kacıncı gunundu senıno kadar iyi anlıyorum ki seni aynı kaderi yaşıyoruz sanırım canım seninle benim de 48 çıktı birbirimizden kopmayalım sonraki denemelerde de iletişimde olalım
Rahatlamaya çalış canım geçecek inşallah kendini kasıp sıkma pembe kanaman olmadan da endişe etme ne olur. Öyle olursa doktorunu ara hemen iğne verirler muhtemelen korkma öyle olsa bile inşallah tedavisi oluyor büyük orandaİnşallah öyledir canım inşallah