2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Rahatlamaya çalış canım geçecek inşallah kendini kasıp sıkma pembe kanaman olmadan da endişe etme ne olur. Öyle olursa doktorunu ara hemen iğne verirler muhtemelen korkma öyle olsa bile inşallah tedavisi oluyor büyük oranda
İnşallah canım saol canimmm benim saoll

Hayırlı olsun tedavin canım ben de bursa bahçecideyim rahim dinlendirmedeyim suan transfer için ikinci adeti bekliyorum
Aaa ne güzel. Ne kadar sürüyor tam olarak opudan sonra adet oluyosun sonraki adetinde mi transfer yapıyprlar.
Bu arada benim adetim gecikti tarlusal kullandım daha adet olmadım bekliyorum

@gofretlisut Brccck Brccck kızlar 😞😞😞 ekrana boş boş bakıyorum... Ne desem kar değil biliyorum. Ama bu sonda değil inanıyorum dua ediyorum inşallah tez zamanda kucaklarınızı doldursun Rabbim. İlk anda bunu sindirmek kolay olmuyor ama “hayır bildiğimiz de şer, şer bildiğimiz de hayır var” ne dem baki ne de gam. Geçecek hepsi. Bizlerinde imtihanı böyle zorlu evlat edinme yolundaymış. Rabbim beterinden korusun. Şimdi yeri zamanı mı bilmiyorum ama kürtaja girerken çok kötüydüm sırada bekliyordum ameliyathane yanında. Bir anne yanında küçük oğlan çocuğu ağır bir ameliyata girecekmiş anne mahvolmuş belli ama çocuğa gülümsüyor filan. Dedim bak bitmiyor... Girdim anestezi de ölüyordum o an ne için orada olduğumu bile unuttum 😞 Benzer şekilde kürtaj sonrası MR çektirmem gerekti tam beni alacaklarken taze anne baba bebekleri kucaklarında perişan haldeler MR çektirmeleri gerekiyor. Bebek bu durmuyor cihazda hafif ilaç vermişler hemen doktor uyuyunca inin demişler babasının göğsünde MR a girdi. Uyandı yavru sesten annesi nasıl ağladı babası 😞 ağır bir hastalıkla doğmuş anladığım. Onlar tesadüf çen çıkmadı karşıma. Benim kendimi toplamama yardımcı oldu. Çevremizde o kadar çok ki aslında... Demem o ki Rabbim her şeyi huzurla sağlıkla nasip etsin kızlar ben her zaman bunu diledim bu yolda. Allah verdiğiyle imtihan etmesin. İnşallah o güzel günler de gelecek🤲🏻 Brccck Brccck bu yola başladığımda konuşmalarınla içimi ısıtan ilk kişiydin forumda çok nahif biri olduğunu hissediyorum ama güçlüsün de aşacaksın. Gelecek yavrun sana. @gofretlisut kalbim hep okudukça yazdıklarını sana akıyordu. Tekrar toparlayıp yeniden başlayacaksın inşallah 🤲🏻 Dualarım sizlerle...💕💞💕
Benimle ilgili hissettiklerin, düşündüklerin için teşekkür ederim 🙏🏻 ne diyecegimi bilemiyorum gerçekten, garip manasız bir şekilde oturuyorum hiçbir şey düşünemiyorum

Kuzum sen transfer sonrası kacicni gün yaşadın bunları bana umut oldun canimm
5 nisanda transfer, 7 nisanda kahve leke başladı, sonra bir gün boş birgun doluhep lekeler oldu kahve, pembe. 13.gun kırmızı leke. Leke oldukça da iğne yaptırıyorum canım.

Kiz dur hemen yanci olma bacim daha belli değil senin durum.... :KK70: Artacak bak gör 🤩
aysun sen doğum hikayelerini anlat bende sezeryanla ilgili soruları yanıtlayayım ya da anestezi iki yıl ameliyathane hemşiresi olarak çalıştım tüp bebek hakkında pek bilgim yok ama sezaryen ve anestezi ile ilgili yeterince bilgim var isteyenlere yardımcı olabilirim

5 nisanda transfer, 7 nisanda kahve leke başladı, sonra bir gün boş birgun doluhep lekeler oldu kahve, pembe. 13.gun kırmızı leke. Leke oldukça da iğne yaptırıyorum canım.
Şuan pozitif misin kuzum kusuruma bakma eskileri okumadım durumun hakkında bilgim yok valla ondan soruyorum

Benimle ilgili hissettiklerin, düşündüklerin için teşekkür ederim 🙏🏻 ne diyecegimi bilemiyorum gerçekten, garip manasız bir şekilde oturuyorum hiçbir şey düşünemiyorum
Çok normal kuzum. Üzüntünü yaşa. Geçeceğini unutma sakın. Senin yanındayız her zaman 🍀

@gofretlisut Brccck Brccck kızlar 😞😞😞 ekrana boş boş bakıyorum... Ne desem kar değil biliyorum. Ama bu sonda değil inanıyorum dua ediyorum inşallah tez zamanda kucaklarınızı doldursun Rabbim. İlk anda bunu sindirmek kolay olmuyor ama “hayır bildiğimiz de şer, şer bildiğimiz de hayır var” ne dem baki ne de gam. Geçecek hepsi. Bizlerinde imtihanı böyle zorlu evlat edinme yolundaymış. Rabbim beterinden korusun. Şimdi yeri zamanı mı bilmiyorum ama kürtaja girerken çok kötüydüm sırada bekliyordum ameliyathane yanında. Bir anne yanında küçük oğlan çocuğu ağır bir ameliyata girecekmiş anne mahvolmuş belli ama çocuğa gülümsüyor filan. Dedim bak bitmiyor... Girdim anestezi de ölüyordum o an ne için orada olduğumu bile unuttum 😞 Benzer şekilde kürtaj sonrası MR çektirmem gerekti tam beni alacaklarken taze anne baba bebekleri kucaklarında perişan haldeler MR çektirmeleri gerekiyor. Bebek bu durmuyor cihazda hafif ilaç vermişler hemen doktor uyuyunca inin demişler babasının göğsünde MR a girdi. Uyandı yavru sesten annesi nasıl ağladı babası 😞 ağır bir hastalıkla doğmuş anladığım. Onlar tesadüf çen çıkmadı karşıma. Benim kendimi toplamama yardımcı oldu. Çevremizde o kadar çok ki aslında... Demem o ki Rabbim her şeyi huzurla sağlıkla nasip etsin kızlar ben her zaman bunu diledim bu yolda. Allah verdiğiyle imtihan etmesin. İnşallah o güzel günler de gelecek🤲🏻 Brccck Brccck bu yola başladığımda konuşmalarınla içimi ısıtan ilk kişiydin forumda çok nahif biri olduğunu hissediyorum ama güçlüsün de aşacaksın. Gelecek yavrun sana. @gofretlisut kalbim hep okudukça yazdıklarını sana akıyordu. Tekrar toparlayıp yeniden başlayacaksın inşallah 🤲🏻 Dualarım sizlerle...💕💞💕

ağlattın beni

Screenshot_20210421_210436.jpg
Screenshot_20210421_210430_com.instagram.android.jpg
Screenshot_20210421_210347_com.instagram.android.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20210421_210347_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210421_210347_com.instagram.android.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 25
aysun sen doğum hikayelerini anlat bende sezeryanla ilgili soruları yanıtlayayım ya da anestezi iki yıl ameliyathane hemşiresi olarak çalıştım tüp bebek hakkında pek bilgim yok ama sezaryen ve anestezi ile ilgili yeterince bilgim var isteyenlere yardımcı olabilirim
Tamam canim 🥰🥰 seve seve tabi ama sen bu süreci birebir yaşayacaksın saglikla ilerleyecek gebeligin🙏🙏

Bak ya inşallah senin güzel haberini alcaz kuzum. Ama benim sorum var solunum yoluyla bana anestezi verdilerdi ölüm gibiydi bacaklarımdan yukarıya çok yavaş uyuştum. Göğsüme geldiğinde o kadar yavaşdı ki biri beni boğuyordu sanki. Uyumaya direndim bende fark ettiler panik ortamı oldu ben çok kötüyüm dedim doktor sakinleş filan dedi. Tansiyonum fırladı gerisini hatırlamıyorum. Uzunca süre uykumdan boğulma hissi ile sıçradım. Bu nasıl bir anestezi 🙄 damardan olanda hiç olmuyordu

Bak ya inşallah senin güzel haberini alcaz kuzum. Ama benim sorum var solunum yoluyla bana anestezi verdilerdi ölüm gibiydi bacaklarımdan yukarıya çok yavaş uyuştum. Göğsüme geldiğinde o kadar yavaşdı ki biri beni boğuyordu sanki. Uyumaya direndim bende fark ettiler panik oldu ben çok kötüyüm dedim doktor sakinleş filan dedi. Tansiyonum fırladı gerisini hatırlamıyorum. Uzunca süre uykumdan boğulma hissi ile sıçradım. Bu nasıl bir anestezi 🙄 damardan olanda hiç olmuyordu
damardan anestezi ile sağlanılan aslında tam anestezi değil bir ona sedasyon diyorum uzun sürecek girişimlerde damardan anestezi yeterli olmayacağı için solunumla olan anestezi uygulanır. bu benim tahminim tabiki farklı bir durum da oluşmuş olabilir ancak verilen anestezinin miktarı az gelmiş olabilir. bir alerjik reaksiyon olduğunu düşünmüyorum. Normal koşullar altında senin o aşamaları hatırlamaman gerek o yüzden büyük olasılık eksik doz yaptılar

X