2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

ne diyeceğimi bilemiyorum şu mübarek iftar zamanı Allahım yardım etsin.

Güç versin, sabır versin ve çok tez zamanda sağlıkla kucaklarınıza evlat nasip etsin inşallah.

Bu bir süreç sanırım pes etmeden mucizemize kavuşacagımız bir yol. Bazılarımız için biraz uzun maalesef. Bugün üzülsenizde yarın yepyeni bir gün olacak kızlar. Yılmak yok. Dondurulmuşlarınız var mıydı sizin?
G gofretlisut Brccck Brccck

Burdaki kimseyi üzülme diye teselli edemem çünkü herkesin hislerini anlıyorum. Ama yılmak yok derim bedenen ve ruhen dinlenince tekrar anne olma şansını dene derim .hepimizin çabası çok güzel ve eninde sonunda mükâfatimizi alacağız 🌸
İnşallah canım 😔

Canlar ne desem teselli edemem sizi biliyorum cok zor cok üzücü 😔 Ama bizler güçlü kadınlarız güçlü olmak zorundayız..Toparlanacaksiniz biliyorum bu da geçecek geleceğe bakacağız...Siz de gitmeyin burasi derde derman ilac Insallah en kisa zamanda mucizelerimize kavusacakgiz🙏🙏

Brccck Brccck G gofretlisut dondurulmusunuz var mi??

Canlar ne desem teselli edemem sizi biliyorum cok zor cok üzücü 😔 Ama bizler güçlü kadınlarız güçlü olmak zorundayız..Toparlanacaksiniz biliyorum bu da geçecek geleceğe bakacağız...Siz de gitmeyin burasi derde derman ilac Insallah en kisa zamanda mucizelerimize kavusacakgiz🙏🙏

Brccck Brccck G gofretlisut dondurulmusunuz var mi??
Yaaa 😥 😥 😥 ben bıan ıkısı bırden şaka zannettımm 🥺 rabbıımm daha ıyı kapılar acsın insallahhh

Canımmcım bişi sorcam, ben de bu ay başlıcaktım ama regl 3. Günü kontrol etti yumurtalarım boy boy dedi ilaç verince bazıları daha büyicek kullanamicaz dedi o yüzden hepsi eşitlensin diye yasmin doğum kontrol hapı verdi son dört gün kullancam bi kaç gün içinde adet olunuyormuş galiba. Sonra tekrar gidince hemen başlar mı sence tedaviye ben ilk kez iğne opu tedavisi olucam . Sen 1 ay lık mı o kontrol hapını kullandın ?
Canım benimki bi kereliğe mahsus bi durumdu, o ayki yumurta çok gelişmiş, büyümüş ama çatlayamamıştı. Ben de yasmin kullanmıştım, kist küçülmüştü ve izleyen adetle beraber atılmıştı. Belki yasmin kullanmasaydım daha da büyüyebilirmiş ve içerde patlayıp zarar verebilirmiş. Doktorumun dediklerini yaptım. Eminim senin doktorun da bunu uygun bulmuştur. Çok bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemiyorum 🌸

Canım benimki bi kereliğe mahsus bi durumdu, o ayki yumurta çok gelişmiş, büyümüş ama çatlayamamıştı. Ben de yasmin kullanmıştım, kist küçülmüştü ve izleyen adetle beraber atılmıştı. Belki yasmin kullanmasaydım daha da büyüyebilirmiş ve içerde patlayıp zarar verebilirmiş. Doktorumun dediklerini yaptım. Eminim senin doktorun da bunu uygun bulmuştur. Çok bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemiyorum 🌸
Saol canım yine de teşekkür ederim 😘😘💐

Ya koyu renkti kuzum kırmızı gibi ama akıntının içindeydi yani aktif kan değildi oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım
Dr una ulasamazmısın belkı acil igne yaptırman gerekebilir ben transferın 5.gune merdıvenlerden düştüm ablam yanımdaydı hemen igne yaptırdım dr uma danısıp

Ya koyu renkti kuzum kırmızı gibi ama akıntının içindeydi yani aktif kan değildi oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım
Doktoruna mesaj atıp durumu sormanı tavsiye ediyorum. Bu kadar ilaç, iğne takviyesi ile kanama olması zor bi durum ama olduysa muhtemelen lekelenme şeklindedir ve yerleşme kanaması olabilir. Yine de sorup içini rahatlatabilirsin canım 🌸

X