- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Evet yaa, doğum maceran vardı. Sonra anlatırım demiştin. Aklımda kaldı valla.demi tamam tamam ben de eski doğum tecrubelerimi anlatirim size yardimi olur belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa, doğum maceran vardı. Sonra anlatırım demiştin. Aklımda kaldı valla.demi tamam tamam ben de eski doğum tecrubelerimi anlatirim size yardimi olur belki
Daha neler var bende dur hele bi o günlere gelin anlatirimEvet yaa, doğum maceran vardı. Sonra anlatırım demiştin. Aklımda kaldı valla.
Kadın gibi kadınTamam kuzum sizin enerjinizi duanıza hemencik toparlandim bin sukur rabbime
Arkadaşların dediği doğru sen gitme buralardan ihtiyacımız var daha. benim kan testim yapılmadı desteğe ihtiyacım olacak belki enerjini alma burdan hem senin yavrunda var hamilelik ,dogum tecrübelerini aktarTamam kuzum sizin enerjinizi duanıza hemencik toparlandim bin sukur rabbime
He esimde oyle dedi..Kadın gibi kadınsın be belki 2 ayda tuttururuz bedavadan gelir bebe dediHala umudu var..Neyimiz bedava olduysaKadın gibi kadın
Olacak canım bütün bu çektiğin bütün bu yaşanalarla bedelini fazlasıyla ödedin ki. Gelecek o bebek sana bırakmayız peşiniHe esimde oyle dedi..Kadın gibi kadınsın be belki 2 ayda tuttururuz bedavadan gelir bebe dediHala umudu var..Neyimiz bedava olduysa
Tamam canim Zaten boşluğa düştüm ben wimdi ne yapayım nerelere gideyim dedim kendimi burda buldum Senin testin yarin mi.. Ben inanıyorum guzel haber vereceksinArkadaşların dediği doğru sen gitme buralardan ihtiyacımız var daha. benim kan testim yapılmadı desteğe ihtiyacım olacak belki enerjini alma burdan hem senin yavrunda var hamilelik ,dogum tecrübelerini aktar
Kac cikti canimMaalesef olmadı kızlar
Kqc cikti canim..tek transfrrmiydi senin kiMalesef olmadı
3,54Kac cikti canim
Evet tekti canım 2.28 çıktıKqc cikti canim..tek transfrrmiydi senin ki
hepsi için mi geçerli bu..Aile hekimi teşhis olarak düşük tehlikesi girerse alabiliyorsun canım devlet başka türlü ödemiyormuş
Bakalım canım göreceğiz yarın...hayırlısi olur inşallahTamam canim Zaten boşluğa düştüm ben wimdi ne yapayım nerelere gideyim dedim kendimi burda buldum Senin testin yarin mi.. Ben inanıyorum guzel haber vereceksin
Amin inşallahne diyeceğimi bilemiyorum şu mübarek iftar zamanı Allahım yardım etsin.
Güç versin, sabır versin ve çok tez zamanda sağlıkla kucaklarınıza evlat nasip etsin inşallah. Brccck G gofretlisut
Canim dondurulmusun var miydi...Uzulme ne olur kacinci denemendi senin...