2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ohhh canımmm cok şükürr senı aradı hep gözlerım

Tatlım benim doktorum da ekstra bişi vermedi.. Lucrin, estrofem, sonradan progestan fitil.. vitamin fln diye sordum, elimde var kullanayım onları diye.. hiçbişi istemiyorum içeceksen folik asite başla dedi.. gebelik aşısı için tedaviye başlarken bilimsel olarak başarısı kanıtlanmış değil ben gerek görmüyorum demişti.. ama ondan önce gittiğim doktor önermişti gebelik aşısını.. her doktor farklı işte

Canımmcım bişi sorcam, ben de bu ay başlıcaktım ama regl 3. Günü kontrol etti yumurtalarım boy boy dedi ilaç verince bazıları daha büyicek kullanamicaz dedi o yüzden hepsi eşitlensin diye yasmin doğum kontrol hapı verdi son dört gün kullancam bi kaç gün içinde adet olunuyormuş galiba. Sonra tekrar gidince hemen başlar mı sence tedaviye ben ilk kez iğne opu tedavisi olucam . Sen 1 ay lık mı o kontrol hapını kullandın ?

Bu arada e2 değerini ölçtürdün mü? O değere göre doktorun estrofem dozunu ayarlar, sonra da rahim duvarının kalınlığına baktıktan sonra progestona başlar

Oo masallahh ben atlamısım keselerde görünmuss supperrr

Ayy gitmee gitmee, bak kaç kişi demiş sen olunca enerjimiz aynı olmuyo

Vallla ekliyorum listeye seni.... Sende burdasın canım gitmek yok moral bozmak yok:))) pek yakında sendende güzel haberler gelecek inanıyorum. Ben tabiiki Allahın taktiri ama doğurana kadar burdayım. Listede herkes güzel haber verene kadar destek olalım birbirimize dualar edelim enerji oluşturalım

Caann caaan Allah senin enerjini almasınn kuzum benim güçlü kadınlar her zaman belli olur zaten öncelikle sen o kızına kocaman sarıllll ve çok ama çooook şükret kuzum bizim içinde öp o fıstık hanımıı Ohh mis gibi ver kilolarını da kendini sıkıntı dert tasa arama o kızının kocanın sana ihtiyacı var yol uzun ne kardeşler var birbirine düşman, Allah herşeyin hayırlısını sonrada sağlıklısını versin

Işte bu kadar yılmak yok daha enerjik bi şekilde yola devam

Aysun Allah ım yolunu kolaylaştırsın seviliyorsun. Dualarımız seninle kuzum Süpersin sen olacak inşallah

Teşekkürler canım, benim de seninki gibi olacak, Lucrin, sonra estrofem 23. Gün de transfer.. demek ki böyle bi protokol var. Sen test yaptın mı? Sonuç belli mi? Hakkımızds hayırlısı olsun
Benim test günüm henüz gelmedi, evde de test yapmadım. Gelecek hafta başını bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin

Dualarımız seninle sen ilk pozitifimizsin bizim. Senin bebeğine kardeşler gelicek arkandan inşallahhh

Cansin sen başkanım.. Ne diyorsan o tamam ekle bu kez tersten gidelim belki iyi gelirInsallah hepinizin guzel haberlerini alacağım mutlu olacağım ben de

Folik asite şaşırdım cidden bende folibol kullanıyorum kuzum

Bu arada e2 değerini ölçtürdün mü? O değere göre doktorun estrofem dozunu ayarlar, sonra da rahim duvarının kalınlığına baktıktan sonra progestona başlar
yok valla ölçtüysede benim haberim yok. Ama en son gittigimde rahim kalınlıgıma bakıp gayet iyi ama estrofemi asla ihmal etme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…