2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Merhaba kizlar moral bozmak yok ben iyiyim sizleri seviyorum biliyorum sizler de beni seviyorsunuz:KK68:Olmadi gene olmadı ama sağlık olsun Mucizem beni bulacak inanıyorum bugun olmadi ama olacak Allahin izniyle🙏🥰🥰

Ben bu grubun enerjisine inanıyorum yanınızda bir köşede durayım olur mu bırakamadım sizi ben inanıyorum ki bu kadar iyi niyetli hamiline arasında kalırsam hamile duası kabul olurmuş dualarinizla ben de kavuşacağım melegime 🤩🤩🤩

Iste benim moral bozukluğu bu kadar kizlar:rolleyes:Gecti gitti Allah a sukur önümüze bakacağız...

Hemen diyetisyene aradım randevu aldim kurtulacağım hormon kilolarından da sağlıkla gelecek kuzum annesine:KK68:
Ohhh canımmm cok şükürr senı aradı hep gözlerım 🥺

Sağolun hepiniz canlar. aynen valla akıntı falan oldu ondan sordum:)

benim transferim 20. güne geliyor. adetin 2. günü estrofeme başladım günde 3 tane alıyorum.
Soracagım doktora sizede söylerim cevabını. Ben herkes bişiler kullandı gibi sandım ama geriden gelince böyle oldu. Grubun başındaki yazışmalar üzrinden ben takip edip transfer olacagım günde oraları okiyim ben . :dondurma:

Çok fazla şey öğreniyorum hepinizden Allah razı olsun :KK200:
Tatlım benim doktorum da ekstra bişi vermedi.. Lucrin, estrofem, sonradan progestan fitil.. vitamin fln diye sordum, elimde var kullanayım onları diye.. hiçbişi istemiyorum içeceksen folik asite başla dedi.. gebelik aşısı için tedaviye başlarken bilimsel olarak başarısı kanıtlanmış değil ben gerek görmüyorum demişti.. ama ondan önce gittiğim doktor önermişti gebelik aşısını.. her doktor farklı işte 🤷🏻‍♀️

Herkesin durumu, yaşı, geçmişi, değerleri farklı. Kişiye özel tedaviler uygulanıyor. Senin için de doktorun böyle bir protokol uygun görmüştür. Doktoruna güven, o biliyordur.
Benim şöyle bir durumum olmuştu, tedaviye başlayacağımız ay doktor kist oluştuğunu görmüştü ve o ay doğum kontrol hapı kullandım kistin küçülüp ilk adetle atılması için. Böyle bi hikayeden sonra önlem amaçlı lucrin yapmış olabilir.
Ultrasonda varsa görünür zaten, no worries🙅🏻‍♀️ positive vibes 🌈✨
Canımmcım bişi sorcam, ben de bu ay başlıcaktım ama regl 3. Günü kontrol etti yumurtalarım boy boy dedi ilaç verince bazıları daha büyicek kullanamicaz dedi o yüzden hepsi eşitlensin diye yasmin doğum kontrol hapı verdi son dört gün kullancam bi kaç gün içinde adet olunuyormuş galiba. Sonra tekrar gidince hemen başlar mı sence tedaviye ben ilk kez iğne opu tedavisi olucam . Sen 1 ay lık mı o kontrol hapını kullandın ?

Sağolun hepiniz canlar. aynen valla akıntı falan oldu ondan sordum:)

benim transferim 20. güne geliyor. adetin 2. günü estrofeme başladım günde 3 tane alıyorum.
Soracagım doktora sizede söylerim cevabını. Ben herkes bişiler kullandı gibi sandım ama geriden gelince böyle oldu. Grubun başındaki yazışmalar üzrinden ben takip edip transfer olacagım günde oraları okiyim ben . :dondurma:

Çok fazla şey öğreniyorum hepinizden Allah razı olsun :KK200:
Bu arada e2 değerini ölçtürdün mü? O değere göre doktorun estrofem dozunu ayarlar, sonra da rahim duvarının kalınlığına baktıktan sonra progestona başlar 🌸

Hiç bilemedim, daha da koymam sıcak su 😁 çok teşekkür ederimm canımm

Benden gelen bir kanama yok çok şükür. Sadece kesenin üst tarafında, rahmin içinde bir bölgede kanama olmuş, doktor moralini yüksek tut bir de bol dinlen dedi. Zaten karnım d ağrıyor. Ben de ona uyuyorum. 😊

Allah razı olsun. Çok makbule geçiyor gerçekten. Tek ilaç dua şu an. 😇

İçimdeki kanama durduğu gibi daha çok sevineceğiz inşallah. 😻

Aynen, günü gelmeden keseyi de gördük ya hiç aklıma gelmezdi 😃 çok sağ ol canım.
Oo masallahh ben atlamısım keselerde görünmuss supperrr 🎊🎊🎊🎊🎊🎊

Merhaba kizlar moral bozmak yok ben iyiyim sizleri seviyorum biliyorum sizler de beni seviyorsunuz:KK68:Olmadi gene olmadı ama sağlık olsun Mucizem beni bulacak inanıyorum bugun olmadi ama olacak Allahin izniyle🙏🥰🥰

Ben bu grubun enerjisine inanıyorum yanınızda bir köşede durayım olur mu bırakamadım sizi ben inanıyorum ki bu kadar iyi niyetli hamiline arasında kalırsam hamile duası kabul olurmuş dualarinizla ben de kavuşacağım melegime 🤩🤩🤩

Iste benim moral bozukluğu bu kadar kizlar:rolleyes:Gecti gitti Allah a sukur önümüze bakacağız...

Hemen diyetisyene aradım randevu aldim kurtulacağım hormon kilolarından da sağlıkla gelecek kuzum annesine:KK68:
Ayy gitmee gitmee, bak kaç kişi demiş sen olunca enerjimiz aynı olmuyo 🤓🐣

Vallla ekliyorum listeye seni.... Sende burdasın canım gitmek yok moral bozmak yok:))) pek yakında sendende güzel haberler gelecek inanıyorum. Ben tabiiki Allahın taktiri ama doğurana kadar burdayım. Listede herkes güzel haber verene kadar destek olalım birbirimize dualar edelim enerji oluşturalım

Caann caaan Allah senin enerjini almasınn kuzum benim güçlü kadınlar her zaman belli olur zaten 🧿 öncelikle sen o kızına kocaman sarıllll ve çok ama çooook şükret kuzum bizim içinde öp o fıstık hanımıı 😍 Ohh mis gibi ver kilolarını da kendini sıkıntı dert tasa arama o kızının kocanın sana ihtiyacı var yol uzun 😘 ne kardeşler var birbirine düşman, Allah herşeyin hayırlısını sonrada sağlıklısını versin 😘🧿

Işte bu kadar yılmak yok daha enerjik bi şekilde yola devam🤗👍

Aysun 🥲🥲🥲 Allah ım yolunu kolaylaştırsın seviliyorsun. Dualarımız seninle kuzum 🤲🏻 Süpersin sen olacak inşallah 💞

Teşekkürler canım, benim de seninki gibi olacak, Lucrin, sonra estrofem 23. Gün de transfer.. demek ki böyle bi protokol var. Sen test yaptın mı? Sonuç belli mi? Hakkımızds hayırlısı olsun 🙏🏻
Benim test günüm henüz gelmedi, evde de test yapmadım. Gelecek hafta başını bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🌸

Hiç bilemedim, daha da koymam sıcak su 😁 çok teşekkür ederimm canımm

Benden gelen bir kanama yok çok şükür. Sadece kesenin üst tarafında, rahmin içinde bir bölgede kanama olmuş, doktor moralini yüksek tut bir de bol dinlen dedi. Zaten karnım d ağrıyor. Ben de ona uyuyorum. 😊

Allah razı olsun. Çok makbule geçiyor gerçekten. Tek ilaç dua şu an. 😇

İçimdeki kanama durduğu gibi daha çok sevineceğiz inşallah. 😻

Aynen, günü gelmeden keseyi de gördük ya hiç aklıma gelmezdi 😃 çok sağ ol canım.
Dualarımız seninle sen ilk pozitifimizsin bizim. Senin bebeğine kardeşler gelicek arkandan inşallahhh

Vallla ekliyorum listeye seni.... Sende burdasın canım gitmek yok moral bozmak yok:))) pek yakında sendende güzel haberler gelecek inanıyorum. Ben tabiiki Allahın taktiri ama doğurana kadar burdayım. Listede herkes güzel haber verene kadar destek olalım birbirimize dualar edelim enerji oluşturalım
Cansin sen başkanım.. Ne diyorsan o tamam ekle bu kez tersten gidelim belki iyi gelir🤩🤩🤩Insallah hepinizin guzel haberlerini alacağım mutlu olacağım ben de🤩

Ben demiştim oksapar az bulunuyor diye. Şu an covid hastaları da aldıkları için depolardan sipariş ediyorlar, ben de doktoruma sorup bi kutu daha aldım. Test sonucunu öğrendikten sonra yedekli gitmekte fayda var. Ne olur ne olmaz 🤷🏻‍♀️ Ben folattro folik asit alıyordum, dün eczaneye sorduk o da kalmamış, folbiol’e başladım 🌸
Folik asite şaşırdım cidden bende folibol kullanıyorum kuzum

Bu arada e2 değerini ölçtürdün mü? O değere göre doktorun estrofem dozunu ayarlar, sonra da rahim duvarının kalınlığına baktıktan sonra progestona başlar 🌸
yok valla ölçtüysede benim haberim yok. Ama en son gittigimde rahim kalınlıgıma bakıp gayet iyi ama estrofemi asla ihmal etme dedi.

X