2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar eşim az önce geldi eczaneden de. Oksaparı bulmakta zorlanmışlar. Size de söyleyeyim dedim bitmeden alın. Progesteron fitili aile hekimi verebilirmiş oksaparı uzman doktor yazabiliyormuş prolutex ise devlet karşılamıyormuş. Sizinle de paylaşayım dedim 🍀
Aile hekimi teşhis olarak düşük tehlikesi girerse alabiliyorsun canım devlet başka türlü ödemiyormuş

İyi canim çok sağol😊sağ kasığımdaki batmalar geçti.zaten baska bir belirtim de yoktu.dün kafam dağilsin çok düşünmeyeyim diye anneme geldim😊yarın eve gecicem cuma sabahi da kan vericem bakalim hayirlisi🤲🏻
İyi olmana sevindim kuzum. Oh anne yanı gibisi var mı benimkiler uzakta 😞 Güzel haberlerini alırız inşallah 🤲🏻🍀

Lucrin benim adet döngümü etkilemedi. Ben normalde 27-28 günde adet görüyorum. Lucrin yapıldıktan bi hafta sonra adet gördüm, derken estrofeme başladık. Sonra da 23. gün de transfer oldu.
Herkese kişiye özel tedavi veriliyordur. Doktorun böyle uygun görmüş demek ki. Şifa olsun 🙏🏻🌸
Teşekkürler canım, benim de seninki gibi olacak, Lucrin, sonra estrofem 23. Gün de transfer.. demek ki böyle bi protokol var. Sen test yaptın mı? Sonuç belli mi? Hakkımızds hayırlısı olsun 🙏🏻

Ah canım öyle maalesef ve hiç bitmiyor bitti diyemiyorsun. Burada konuşarak birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Moralini her zaman yüksek tutmaya çalış streste zararlı biliyorsun. Allah ım hayırlısını nasip etsin
Allah'a el açmaktan başka çare yok verecek olan ol diyecek olan rabbim hem maddi hem manevi insan çok yorulup bunaliyor

Kizlar bisi sorucam. Bana dr igne falan hicbisey vermedi. Bu gebelik aşisi falanda hic duymamistim. Acaba yumurtlama olursa falan sorun olirmu simdiden bunu taktim kafaya bende.

Haftasonu kontrolum var artik son kontrol insallah bi aksilik olmazsa tabii...
Benim doktorum sadece estrofem verdi 16. Güne kadar. Sonra da progestan ekledi. Ne bağışıklık baskılayıcı, ne kan sulandırıcı, ne vitamin hiçbi şey vermedi. Kuşkulanma, aklını bulandırma kuzum... Bu tedavi sana özel, druna özel.. 🙏🏻 Güzel düşün güzel enerji yolla kuzum ❣️ burası son düzlük 🌸

Kizlar bisi sorucam. Bana dr igne falan hicbisey vermedi. Bu gebelik aşisi falanda hic duymamistim. Acaba yumurtlama olursa falan sorun olirmu simdiden bunu taktim kafaya bende.

Canım ben sıfır ilaç kullandım. Aşıyı da duymadım . Doktorun biliyordur kuzum endişe etme 🍀

Amin canım🤲🏻Çok sağol.inş güzel haberler vermeye ve almaya devam ederiz.Grubun enerjisi biraz düştü,hepimiz etkilendik😞Birbirimize dua etmekten baska yapilacak birsey yok🤲🏻
Maalesef canım 😞 İnşallah Rabbim kısa sürede yüzünü güldürsün olumsuzlukla karşılaşanların. Dua ve destek ile geçecek inşallah 🤲🏻

Kızlar anlatmişlar sagolsunlar bende simdi arastirdim biraz yumurtlama fonksiyonlarini bloke ediyormuş. Ben estrofem disinda bisi kullanmiyorum. Ve bu ay yumurtlamada yaşıyorum sanki hissediyorm. Acaba doktora sorsammi ki. Yumurtlama varken transfer riskli midir vs diye?
Kaçıncı günü transferin senin canım? Belki transfer gününe göre verilen bir ilaçtır.. için rahat eder sorabiliyosan sor, bize de haber ver 👀

Kızlar anlatmişlar sagolsunlar bende simdi arastirdim biraz yumurtlama fonksiyonlarini bloke ediyormuş. Ben estrofem disinda bisi kullanmiyorum. Ve bu ay yumurtlamada yaşıyorum sanki hissediyorm. Acaba doktora sorsammi ki. Yumurtlama varken transfer riskli midir vs diye?
Estrofem kullanırken kasık ağrısı da akıntı da oluyor, yumurtlama yok ama merak etme 🙏🏻

Bana da iğne vs yapılmadı. Sorun yaratacak bisey değil

Kızlar eşim az önce geldi eczaneden de. Oksaparı bulmakta zorlanmışlar. Size de söyleyeyim dedim bitmeden alın. Progesteron fitili aile hekimi verebilirmiş oksaparı uzman doktor yazabiliyormuş prolutex ise devlet karşılamıyormuş. Sizinle de paylaşayım dedim 🍀
Ben demiştim oksapar az bulunuyor diye. Şu an covid hastaları da aldıkları için depolardan sipariş ediyorlar, ben de doktoruma sorup bi kutu daha aldım. Test sonucunu öğrendikten sonra yedekli gitmekte fayda var. Ne olur ne olmaz 🤷🏻‍♀️ Ben folattro folik asit alıyordum, dün eczaneye sorduk o da kalmamış, folbiol’e başladım 🌸

Sağolun hepiniz canlar. aynen valla akıntı falan oldu ondan sordum:)

benim transferim 20. güne geliyor. adetin 2. günü estrofeme başladım günde 3 tane alıyorum.
Soracagım doktora sizede söylerim cevabını. Ben herkes bişiler kullandı gibi sandım ama geriden gelince böyle oldu. Grubun başındaki yazışmalar üzrinden ben takip edip transfer olacagım günde oraları okiyim ben . :dondurma:

Çok fazla şey öğreniyorum hepinizden Allah razı olsun :KK200:

Herkesin durumu, yaşı, geçmişi, değerleri farklı. Kişiye özel tedaviler uygulanıyor. Senin için de doktorun böyle bir protokol uygun görmüştür. Doktoruna güven, o biliyordur.
Benim şöyle bir durumum olmuştu, tedaviye başlayacağımız ay doktor kist oluştuğunu görmüştü ve o ay doğum kontrol hapı kullandım kistin küçülüp ilk adetle atılması için. Böyle bi hikayeden sonra önlem amaçlı lucrin yapmış olabilir.
Ultrasonda varsa görünür zaten, no worries🙅🏻‍♀️ positive vibes 🌈✨

Sağolun hepiniz canlar. aynen valla akıntı falan oldu ondan sordum:)

benim transferim 20. güne geliyor. adetin 2. günü estrofeme başladım günde 3 tane alıyorum.
Soracagım doktora sizede söylerim cevabını. Ben herkes bişiler kullandı gibi sandım ama geriden gelince böyle oldu. Grubun başındaki yazışmalar üzrinden ben takip edip transfer olacagım günde oraları okiyim ben . :dondurma:

Çok fazla şey öğreniyorum hepinizden Allah razı olsun :KK200:
Akıntı bende de 2 gündür çok yoğun bakalım ne diyecek Dr yarın.

Merhaba kizlar moral bozmak yok ben iyiyim sizleri seviyorum biliyorum sizler de beni seviyorsunuz:KK68:Olmadi gene olmadı ama sağlık olsun Mucizem beni bulacak inanıyorum bugun olmadi ama olacak Allahin izniyle🙏🥰🥰

Ben bu grubun enerjisine inanıyorum yanınızda bir köşede durayım olur mu bırakamadım sizi ben inanıyorum ki bu kadar iyi niyetli hamiline arasında kalırsam hamile duası kabul olurmuş dualarinizla ben de kavuşacağım melegime 🤩🤩🤩

Iste benim moral bozukluğu bu kadar kizlar:rolleyes:Gecti gitti Allah a sukur önümüze bakacağız...

Hemen diyetisyene aradım randevu aldim kurtulacağım hormon kilolarından da sağlıkla gelecek kuzum annesine:KK68:

Ben de doktor dedi zannettim sıcak suyu okurken şaşırmıştım. Sıcak tavsiye edilmiyor kuzum benim bildiğim de. Sevmiyormuş minnoşlar da stres oluyormuş. Etmez miyim Allah ım yardımcın olsun şifa versin inşallah 🤲🏻 🤗
Hiç bilemedim, daha da koymam sıcak su 😁 çok teşekkür ederimm canımm
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.Ben de 9 haftalikken yogun bir kanama yaşamıştım çok korkmuştum ama şükür daha sonrasında hiç bir sorun yaşamadım🤲🏻Bebisin seninle bol bol dinlen🌹
Benden gelen bir kanama yok çok şükür. Sadece kesenin üst tarafında, rahmin içinde bir bölgede kanama olmuş, doktor moralini yüksek tut bir de bol dinlen dedi. Zaten karnım d ağrıyor. Ben de ona uyuyorum. 😊
Canım benim çok geçmiş olsun. Merak etme hicbirseycik olmayacak. Dualarım seninle, hepinizle , hepimizle inşallah. Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın. Amin 🤲🤲🤲🤗🤗
Allah razı olsun. Çok makbule geçiyor gerçekten. Tek ilaç dua şu an. 😇
Kuzum çok sevindim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İçimdeki kanama durduğu gibi daha çok sevineceğiz inşallah. 😻
Çooooooooook geçmiş olsun canım benim. Çok şükür, şuan iyi olmana sevindim. 🥰
Böylelikle keseyi de günü gelmeden görmüş oldunuz. 😂
Aman, dikkat et kendine. Öğrencilerin 1 hafta sensiz devam etsinler eğitim öğretime. 😉
Aynen, günü gelmeden keseyi de gördük ya hiç aklıma gelmezdi 😃 çok sağ ol canım.

Canımsın ya iyi olacak inşallah. Allah büyük. Sıcak su torbasını da koyma de bu arada doktor, o kanamayı artırır dedi. Dün akşamdan beri sürekli karnımdaydı. Bileydim hiç koymazdım 😬😄

Dua istiyorum herkesten dostlar. İçinizden bir kere bile geçirseniz nasıl kıymetli benim için. 🤗🤗🤗
Kızz yavrumm hıc konulur mu 🥺🥺🥺🥺🥺

X