2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aile hekimi teşhis olarak düşük tehlikesi girerse alabiliyorsun canım devlet başka türlü ödemiyormuş

İyi canim çok sağolsağ kasığımdaki batmalar geçti.zaten baska bir belirtim de yoktu.dün kafam dağilsin çok düşünmeyeyim diye anneme geldimyarın eve gecicem cuma sabahi da kan vericem bakalim hayirlisi
İyi olmana sevindim kuzum. Oh anne yanı gibisi var mı benimkiler uzakta Güzel haberlerini alırız inşallah

Teşekkürler canım, benim de seninki gibi olacak, Lucrin, sonra estrofem 23. Gün de transfer.. demek ki böyle bi protokol var. Sen test yaptın mı? Sonuç belli mi? Hakkımızds hayırlısı olsun

Allah'a el açmaktan başka çare yok verecek olan ol diyecek olan rabbim hem maddi hem manevi insan çok yorulup bunaliyor

Benim doktorum sadece estrofem verdi 16. Güne kadar. Sonra da progestan ekledi. Ne bağışıklık baskılayıcı, ne kan sulandırıcı, ne vitamin hiçbi şey vermedi. Kuşkulanma, aklını bulandırma kuzum... Bu tedavi sana özel, druna özel.. Güzel düşün güzel enerji yolla kuzum burası son düzlük

Canım ben sıfır ilaç kullandım. Aşıyı da duymadım . Doktorun biliyordur kuzum endişe etme

Amin canımÇok sağol.inş güzel haberler vermeye ve almaya devam ederiz.Grubun enerjisi biraz düştü,hepimiz etkilendikBirbirimize dua etmekten baska yapilacak birsey yok
Maalesef canım İnşallah Rabbim kısa sürede yüzünü güldürsün olumsuzlukla karşılaşanların. Dua ve destek ile geçecek inşallah

Kaçıncı günü transferin senin canım? Belki transfer gününe göre verilen bir ilaçtır.. için rahat eder sorabiliyosan sor, bize de haber ver

Estrofem kullanırken kasık ağrısı da akıntı da oluyor, yumurtlama yok ama merak etme

Bana da iğne vs yapılmadı. Sorun yaratacak bisey değil

Ben demiştim oksapar az bulunuyor diye. Şu an covid hastaları da aldıkları için depolardan sipariş ediyorlar, ben de doktoruma sorup bi kutu daha aldım. Test sonucunu öğrendikten sonra yedekli gitmekte fayda var. Ne olur ne olmaz Ben folattro folik asit alıyordum, dün eczaneye sorduk o da kalmamış, folbiol’e başladım

Sağolun hepiniz canlar. aynen valla akıntı falan oldu ondan sordum:)

benim transferim 20. güne geliyor. adetin 2. günü estrofeme başladım günde 3 tane alıyorum.
Soracagım doktora sizede söylerim cevabını. Ben herkes bişiler kullandı gibi sandım ama geriden gelince böyle oldu. Grubun başındaki yazışmalar üzrinden ben takip edip transfer olacagım günde oraları okiyim ben .

Çok fazla şey öğreniyorum hepinizden Allah razı olsun

Herkesin durumu, yaşı, geçmişi, değerleri farklı. Kişiye özel tedaviler uygulanıyor. Senin için de doktorun böyle bir protokol uygun görmüştür. Doktoruna güven, o biliyordur.
Benim şöyle bir durumum olmuştu, tedaviye başlayacağımız ay doktor kist oluştuğunu görmüştü ve o ay doğum kontrol hapı kullandım kistin küçülüp ilk adetle atılması için. Böyle bi hikayeden sonra önlem amaçlı lucrin yapmış olabilir.
Ultrasonda varsa görünür zaten, no worries positive vibes

Akıntı bende de 2 gündür çok yoğun bakalım ne diyecek Dr yarın.

Merhaba kizlar moral bozmak yok ben iyiyim sizleri seviyorum biliyorum sizler de beni seviyorsunuzOlmadi gene olmadı ama sağlık olsun Mucizem beni bulacak inanıyorum bugun olmadi ama olacak Allahin izniyle

Ben bu grubun enerjisine inanıyorum yanınızda bir köşede durayım olur mu bırakamadım sizi ben inanıyorum ki bu kadar iyi niyetli hamiline arasında kalırsam hamile duası kabul olurmuş dualarinizla ben de kavuşacağım melegime

Iste benim moral bozukluğu bu kadar kizlarGecti gitti Allah a sukur önümüze bakacağız...

Hemen diyetisyene aradım randevu aldim kurtulacağım hormon kilolarından da sağlıkla gelecek kuzum annesine

Hiç bilemedim, daha da koymam sıcak su çok teşekkür ederimm canımm
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.Ben de 9 haftalikken yogun bir kanama yaşamıştım çok korkmuştum ama şükür daha sonrasında hiç bir sorun yaşamadımBebisin seninle bol bol dinlen
Benden gelen bir kanama yok çok şükür. Sadece kesenin üst tarafında, rahmin içinde bir bölgede kanama olmuş, doktor moralini yüksek tut bir de bol dinlen dedi. Zaten karnım d ağrıyor. Ben de ona uyuyorum.
Canım benim çok geçmiş olsun. Merak etme hicbirseycik olmayacak. Dualarım seninle, hepinizle , hepimizle inşallah. Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın. Amin
Allah razı olsun. Çok makbule geçiyor gerçekten. Tek ilaç dua şu an.
Kuzum çok sevindim
İçimdeki kanama durduğu gibi daha çok sevineceğiz inşallah.
Aynen, günü gelmeden keseyi de gördük ya hiç aklıma gelmezdi çok sağ ol canım.

Kızz yavrumm hıc konulur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…