Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım baya aksiyonlu olmuş. Çok geçmiş olsun. Kuzucuk toparlayacak kendini annesi o %50 her zaman var. Şükür kanamam vs. yok. Çabucak geçecek hepsi bol bol dinlen canım. Özlüyorum sizleri de merak ediyorum. Rabbim kolaylaştırsın inşallahCanım dün akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Gittikçe de ağrısı arttı. Gece artık uyuyamayınca eşimle kadın doğum acile gittik. Karından ultrasonla baktı kese falan hiçbir şey görmedi, bhcg de güzel çıktı. Progesteron hormonu biraz düşük çıktı, iğne yaptı eşim ekstradan.
Neyse eve geldik karnıma sıcak su torbası koyunca uyuyabildim. Sabah da ağrım kesilmeyince akşam eşim geldi iş çıkışı tedaviyi yapan doktoruma gittim(Erzurum'un tartışmasız en iyi doktorudur kendisi).
Doktor ultrasonla alttan baktı, kanaman var mı dedi, yok dedim sadece dünden beri geçmeyen sancım var.
Ultrasonda keseyi de yolk sacı da embriyoyu da güzel bir şekilde gördü ama kesenin üst kısmında küçük bir yerde kanama olmuş dedi. Bu kendi kendine iyileşebilir de, düşebilir de dedi. İkisi de %50 ihtimal dedi. Bunun ekstra bir tedavisi yok dedi. Sadece bol su içip dinleneceksin dedi.
Bir tek kan sulandırıcı hap alıyordum, onu bırak dedi. Bir de progestan iğneye devam dedi. Bu durum 5-6 güne kadar belli olur, o sürede ful istirahat dedi.
Öğretmen olduğumu biliyordu, işe gidiyor musun dedi. Şimdilik uzaktan eğitime geçtik, evdeyim dedim. Uzaktan ders veriyor musun, dedi. Tabii günde 5 saat ders veriyorum dedim. O zaman onu da verme dedi. Kafanı yorma hiçbir şeye dedi. İstersen rapor vereyim dedi. 1 hafta verdi. Stresten uzak duracaksın dedi.
Yani bebişim annesine sıkı sıkı tutunacak en son da kucağıma gelecek Allah'ın izni ile
Bıan evvel bızımlede paylas gıttı grubumuzun tadı kactı aysundan sonra bızı bıle cok etkıledı ınsallahj gelen guzel haberlerle toparlanırızKuzum eşimin gelmesini bekliyorum daha gidemedim
Verdim canım bir iki saate çıkarmış inşallah kuzumBıan evvel bızımlede paylas gıttı grubumuzun tadı kactı aysundan sonra bızı bıle cok etkıledı ınsallahj gelen guzel haberlerle toparlanırız
İnşallah canım
Canımsın ya iyi olacak inşallah. Allah büyük. Sıcak su torbasını da koyma de bu arada doktor, o kanamayı artırır dedi. Dün akşamdan beri sürekli karnımdaydı. Bileydim hiç koymazdımCanım baya aksiyonlu olmuş. Çok geçmiş olsun. Kuzucuk toparlayacak kendini annesi o %50 her zaman var. Şükür kanamam vs. yok. Çabucak geçecek hepsi bol bol dinlen canım. Özlüyorum sizleri de merak ediyorum. Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Ben de doktor dedi zannettim sıcak suyu okurken şaşırmıştım. Sıcak tavsiye edilmiyor kuzum benim bildiğim de. Sevmiyormuş minnoşlar da stres oluyormuş. Etmez miyim Allah ım yardımcın olsun şifa versin inşallahCanımsın ya iyi olacak inşallah. Allah büyük. Sıcak su torbasını da koyma de bu arada doktor, o kanamayı artırır dedi. Dün akşamdan beri sürekli karnımdaydı. Bileydim hiç koymazdım
Dua istiyorum herkesten dostlar. İçinizden bir kere bile geçirseniz nasıl kıymetli benim için.
Amiin. Canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana15 yumurtam toplandi 5 tane kaldı sonra doktor 2.gun ikisini transfer etmeyi Uygun gördü tabi bekleyen diğer 3 embriyo da dondurulmaya Uygun görülmedi yani tek şansım karnımdakiler Allah'ım hayırlısını nasıp etsin Bende 17 Nisan'da transfer oldum 30 Nisan da kan vericem beklemek o kadar zorki Allah'ım herkese yardım etsin
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.Ben de 9 haftalikken yogun bir kanama yaşamıştım çok korkmuştum ama şükür daha sonrasında hiç bir sorun yaşamadımBebisin seninle bol bol dinlenCanımsın ya iyi olacak inşallah. Allah büyük. Sıcak su torbasını da koyma de bu arada doktor, o kanamayı artırır dedi. Dün akşamdan beri sürekli karnımdaydı. Bileydim hiç koymazdım
Dua istiyorum herkesten dostlar. İçinizden bir kere bile geçirseniz nasıl kıymetli benim için.
O kadar zor ki şu durum gerçekten insan yaslanirmi strestenAmiin. Canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana
Canım benim çok geçmiş olsun. Merak etme hicbirseycik olmayacak. Dualarım seninle, hepinizle , hepimizle inşallah. Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın. AminCanım dün akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Gittikçe de ağrısı arttı. Gece artık uyuyamayınca eşimle kadın doğum acile gittik. Karından ultrasonla baktı kese falan hiçbir şey görmedi, bhcg de güzel çıktı. Progesteron hormonu biraz düşük çıktı, iğne yaptı eşim ekstradan.
Neyse eve geldik karnıma sıcak su torbası koyunca uyuyabildim. Sabah da ağrım kesilmeyince akşam eşim geldi iş çıkışı tedaviyi yapan doktoruma gittim(Erzurum'un tartışmasız en iyi doktorudur kendisi).
Doktor ultrasonla alttan baktı, kanaman var mı dedi, yok dedim sadece dünden beri geçmeyen sancım var.
Ultrasonda keseyi de yolk sacı da embriyoyu da güzel bir şekilde gördü ama kesenin üst kısmında küçük bir yerde kanama olmuş dedi. Bu kendi kendine iyileşebilir de, düşebilir de dedi. İkisi de %50 ihtimal dedi. Bunun ekstra bir tedavisi yok dedi. Sadece bol su içip dinleneceksin dedi.
Bir tek kan sulandırıcı hap alıyordum, onu bırak dedi. Bir de progestan iğneye devam dedi. Bu durum 5-6 güne kadar belli olur, o sürede ful istirahat dedi.
Öğretmen olduğumu biliyordu, işe gidiyor musun dedi. Şimdilik uzaktan eğitime geçtik, evdeyim dedim. Uzaktan ders veriyor musun, dedi. Tabii günde 5 saat ders veriyorum dedim. O zaman onu da verme dedi. Kafanı yorma hiçbir şeye dedi. İstersen rapor vereyim dedi. 1 hafta verdi. Stresten uzak duracaksın dedi.
Yani bebişim annesine sıkı sıkı tutunacak en son da kucağıma gelecek Allah'ın izni ile
Ah canım öyle maalesef ve hiç bitmiyor bitti diyemiyorsun. Burada konuşarak birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Moralini her zaman yüksek tutmaya çalış streste zararlı biliyorsun. Allah ım hayırlısını nasip etsinO kadar zor ki şu durum gerçekten insan yaslanirmi stresten
Senin nasıl gidiyor kuzum nasılsın ?Çok geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.Ben de 9 haftalikken yogun bir kanama yaşamıştım çok korkmuştum ama şükür daha sonrasında hiç bir sorun yaşamadımBebisin seninle bol bol dinlen
Kuzum çok sevindimCanım dün akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Gittikçe de ağrısı arttı. Gece artık uyuyamayınca eşimle kadın doğum acile gittik. Karından ultrasonla baktı kese falan hiçbir şey görmedi, bhcg de güzel çıktı. Progesteron hormonu biraz düşük çıktı, iğne yaptı eşim ekstradan.
Çooooooooook geçmiş olsun canım benim. Çok şükür, şuan iyi olmana sevindim.Canım dün akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Gittikçe de ağrısı arttı. Gece artık uyuyamayınca eşimle kadın doğum acile gittik. Karından ultrasonla baktı kese falan hiçbir şey görmedi, bhcg de güzel çıktı. Progesteron hormonu biraz düşük çıktı, iğne yaptı eşim ekstradan.
İyi canim çok sağolsağ kasığımdaki batmalar geçti.zaten baska bir belirtim de yoktu.dün kafam dağilsin çok düşünmeyeyim diye anneme geldimyarın eve gecicem cuma sabahi da kan vericem bakalim hayirlisiSenin nasıl gidiyor kuzum nasılsın ?