2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hoşbulduk inşallah seninde beşinci gün embriyosumu?

aysunayy cnm çok üzüldüm allah hayırlı zamanda hayırlı evlat verecektir inşallah...

pozitif olanlar betası arttanlara da maşallah.. nişallah bize de görmek nasip olur :))

kızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
transfer sonrası 8. günde kahverengi lekelenmem olmuştu canım üç gün önce yani inşallah hepimize hayırlı haberler nasip olur
3 gun once tutunmuş olabilir bence. Yani degerde gayet normal olur bu durumda. Guzelce saglikla büyüsün insallah canim cok tebrik ederimmmm

Bugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
Benim transfer 15 nisan da yapıldı ve 2 ay rahim dinlendirme vardi adet olmadan 3 gün önce banada lucrin uyguladı doktorum ama sebebini bilmiyorum

Bugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
Kızlar anlatmişlar sagolsunlar bende simdi arastirdim biraz yumurtlama fonksiyonlarini bloke ediyormuş. Ben estrofem disinda bisi kullanmiyorum. Ve bu ay yumurtlamada yaşıyorum sanki hissediyorm. Acaba doktora sorsammi ki. Yumurtlama varken transfer riskli midir vs diye?

Hiçbi değişiklik yok valla kuzu, dr A gitmedim henüz, herhangi Bi belirti de yok ben bile unutuyorum o derece derslere gir çık öyle devam... Sizi takip ediyorum işte sinsi sinsi okuyarak
Yaa yazın arada Bende de bir şey yok kuzum belirti aramayın diyordunuz haklıymışsınız. Gerçi az önce arkadaşımı özledim diye ağladım sayılır mı bilmiyorum çok hassasım

İyi ki varsınız kızlar Allah bin kere razı olsun. Nasıl gidiyor sürecin sen nasılsın ? Çok yazmıyorsun merak ediyorum sizleri RAAT
Canım dün akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Gittikçe de ağrısı arttı. Gece artık uyuyamayınca eşimle kadın doğum acile gittik. Karından ultrasonla baktı kese falan hiçbir şey görmedi, bhcg de güzel çıktı. Progesteron hormonu biraz düşük çıktı, iğne yaptı eşim ekstradan.

Neyse eve geldik karnıma sıcak su torbası koyunca uyuyabildim. Sabah da ağrım kesilmeyince akşam eşim geldi iş çıkışı tedaviyi yapan doktoruma gittim(Erzurum'un tartışmasız en iyi doktorudur kendisi).

Doktor ultrasonla alttan baktı, kanaman var mı dedi, yok dedim sadece dünden beri geçmeyen sancım var.

Ultrasonda keseyi de yolk sacı da embriyoyu da güzel bir şekilde gördü ama kesenin üst kısmında küçük bir yerde kanama olmuş dedi. Bu kendi kendine iyileşebilir de, düşebilir de dedi. İkisi de %50 ihtimal dedi. Bunun ekstra bir tedavisi yok dedi. Sadece bol su içip dinleneceksin dedi.

Bir tek kan sulandırıcı hap alıyordum, onu bırak dedi. Bir de progestan iğneye devam dedi. Bu durum 5-6 güne kadar belli olur, o sürede ful istirahat dedi.

Öğretmen olduğumu biliyordu, işe gidiyor musun dedi. Şimdilik uzaktan eğitime geçtik, evdeyim dedim. Uzaktan ders veriyor musun, dedi. Tabii günde 5 saat ders veriyorum dedim. O zaman onu da verme dedi. Kafanı yorma hiçbir şeye dedi. İstersen rapor vereyim dedi. 1 hafta verdi. Stresten uzak duracaksın dedi.

Yani bebişim annesine sıkı sıkı tutunacak en son da kucağıma gelecek Allah'ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…