- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
Kuzum eşimin gelmesini bekliyorum daha gidemedimCanım sen ne yaptın ? Sürekli sana bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum eşimin gelmesini bekliyorum daha gidemedimCanım sen ne yaptın ? Sürekli sana bakıyorum
Bence normal kuzum biz hemen yaptığımız için beta yükselir yükselmez bakmış oluyoruz kuzum5. gun taze transfer canım
Hoşbulduk inşallah seninde beşinci gün embriyosumu?merhaba hoşgeldin benimde transferim 19nisan hemen hemen aynı ilaçlar benim test günüm 1mayıs yani 12.gün ama ben 10.gün yaptıracağım idrarda da 9.gün bakarım sanırım inşallah pozitif sonuçlar alırız
AhahahsÇikolat vallahi Müge Anlı gibisin, program yönetir gibi yönetiyosun grubu
İnşallah canimmm yanındayız bizzKızlar az sonra test vermeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin Hepinizin desteği çok değerli
kızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
3 gun once tutunmuş olabilir bence. Yani degerde gayet normal olur bu durumda. Guzelce saglikla büyüsün insallah canim cok tebrik ederimmmmtransfer sonrası 8. günde kahverengi lekelenmem olmuştu canım üç gün önce yani inşallah hepimize hayırlı haberler nasip olur
Sabunla mı yikiyorsn canim sabun zarar verir mi bilemedimben kullanıyorum canım
evet 5.gün embriyosu dondurulmuş embriyo transferi 2taneHoşbulduk inşallah seninde beşinci gün embriyosumu?
Benim transfer 15 nisan da yapıldı ve 2 ay rahim dinlendirme vardi adet olmadan 3 gün önce banada lucrin uyguladı doktorum ama sebebini bilmiyorumBugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
Kızlar anlatmişlar sagolsunlar bende simdi arastirdim biraz yumurtlama fonksiyonlarini bloke ediyormuş. Ben estrofem disinda bisi kullanmiyorum. Ve bu ay yumurtlamada yaşıyorum sanki hissediyorm. Acaba doktora sorsammi ki. Yumurtlama varken transfer riskli midir vs diye?Bugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
Sürekli bakıyorum yazdı mı kaçırdım mı diye. Tamam kuzum hayırlısı olsun inşallahKuzum eşimin gelmesini bekliyorum daha gidemedim
Yaa yazın arada Bende de bir şey yok kuzum belirti aramayın diyordunuz haklıymışsınız. Gerçi az önce arkadaşımı özledim diye ağladım sayılır mı bilmiyorum çok hassasımHiçbi değişiklik yok valla kuzu, dr A gitmedim henüz, herhangi Bi belirti de yok ben bile unutuyorum o derece derslere gir çık öyle devam... Sizi takip ediyorum işte sinsi sinsi okuyarak
Sarılıp öperim geliyor seni inşallah güzel sonuçlar alırsın canım hayırlı haberlerleKızlar az sonra test vermeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin Hepinizin desteği çok değerli
Canım dün akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Gittikçe de ağrısı arttı. Gece artık uyuyamayınca eşimle kadın doğum acile gittik. Karından ultrasonla baktı kese falan hiçbir şey görmedi, bhcg de güzel çıktı. Progesteron hormonu biraz düşük çıktı, iğne yaptı eşim ekstradan.İyi ki varsınız kızlar Allah bin kere razı olsun. Nasıl gidiyor sürecin sen nasılsın ? Çok yazmıyorsun merak ediyorum sizleri RAAT
İnşallah canimm dua edin bize
İnşallah canimm dua edin bize