- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Oldu simdi 2 dk lık bir islemmisValla çok zor durum kuzum biraz boşaltsan mı söylesen de öyle durmak çok zordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu simdi 2 dk lık bir islemmisValla çok zor durum kuzum biraz boşaltsan mı söylesen de öyle durmak çok zordur.
Ben olmuştum Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı. Doktorum adetimin 21. günü lucrin iğne yaptı. Daha sonra yine adet gördüm. Adetin 2. günü de estrofem başladık. Böyle 12-14. günler arası hafif kasık batması hissettim, yumurtlama gibi. Doktoruma söyledim, O da lucrin yaptık, bu ay yumurtlama olmadı dedi.Bugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
İyi kuzum şifa olsunOldu simdi 2 dk lık bir islemmis
Ben yaptım canımBugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
Lucrin yapınca mı adet oldun peki? İğneden kaç gün sonra oldun? Ben de şimdi cyclo kullanıyorum, o bitince Lucrin yapıcam.. demek ki yumurtlamayı önlüyoBen olmuştum Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı. Doktorum adetimin 21. günü lucrin iğne yaptı. Daha sonra yine adet gördüm. Adetin 2. günü de estrofem başladık. Böyle 12-14. günler arası hafif kasık batması hissettim, yumurtlama gibi. Doktoruma söyledim, O da lucrin yaptık, bu ay yumurtlama olmadı dedi.
Benim anladığım vücudu transfere hazırlamak için yapılıyor. Yumurtlamanın önüne geçip embriyonun tek başına sağlıklı bi şekilde tutunmasına yardımcı oluyor. Çünkü o kadar çok hormon desteği alıyoruz ki, vücudun doğal döngüsünde kendi yaptığı yumurta da hızlı bi şekilde büyüyüp kiste dönüşebilir ve embriyo için sıkıntı yaratabilir
Kaçıncı gün yaptın tatlım? Yaptıktan kaç gün sonra adet oldun? Adeti etkiler mi acaba diye merak ettimBen yaptım canım
Canım 21.gün yapmıştım adetim 2gün gecikti ama daha fazla gecikenler de vardı ben spor yapıyordum onun için çok gecikmesi olmadı diye tahmin ediyorum. Bu ayki adetini etkilemiyor çünkü zaten yumurtlamadan sonra yapılıyor bu ay adet görüp transfer olacaksın hormon dengeleyici bir iğne aynı zamanda rahat ol ben bi yan etkisini görmedimKaçıncı gün yaptın tatlım? Yaptıktan kaç gün sonra adet oldun? Adeti etkiler mi acaba diye merak ettim
Allah razı olsun kuzum. Bilmiyorum benim tedavimde kullanılmadı canımBugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
Aminn canımm haberler yarına ınsallahhAnladım canım bugün gideceksin diye aklımda kalmış. Güzel sonuçlara inşallah
Lucrin benim adet döngümü etkilemedi. Ben normalde 27-28 günde adet görüyorum. Lucrin yapıldıktan bi hafta sonra adet gördüm, derken estrofeme başladık. Sonra da 23. gün de transfer oldu.Lucrin yapınca mı adet oldun peki? İğneden kaç gün sonra oldun? Ben de şimdi cyclo kullanıyorum, o bitince Lucrin yapıcam.. demek ki yumurtlamayı önlüyo
Merhaba canim,tedavin hayîrli olsun.30 Nisani bekle ve bu sürecin keyfini çıkar derim.ilk denememde ve ikincisinde idrar yapmayip istenilen tarihte kan veriyorum.strese hic gerek yokHerkese merhaba 19 nisanda 5. Gün tek embriyo transferi oldum şimdi beklemedeyim sabah aksam prolutex karından günde üç tane progestan fitil birde coraspirn kullanıyorum. kağıda 30 nisan test günü yazmışlar ama okadar bekleyemeyecğim sanırım 5. Gün transferi olan arkadaşlar idrar ve kan testini ne gun yapmamı önerir acaba ?
Kesinlikle en güzel duygular canım insaallah hepimiz için hayırlısı olur bugün testi yapalım bakalım sonucu paylaşıcam
Cevabınız için teşekkür ederim bekleyen herkes en yüksek beta sevıyelerine kavussunMerhaba canim,tedavin hayîrli olsun.30 Nisani bekle ve bu sürecin keyfini çıkar derim.ilk denememde ve ikincisinde idrar yapmayip istenilen tarihte kan veriyorum.strese hic gerek yok
Hiçbi değişiklik yok valla kuzu, dr A gitmedim henüz, herhangi Bi belirti de yok ben bile unutuyorum o derece derslere gir çık öyle devam... Sizi takip ediyorum işte sinsi sinsi okuyarakİyi ki varsınız kızlar Allah bin kere razı olsun. Nasıl gidiyor sürecin sen nasılsın ? Çok yazmıyorsun merak ediyorum sizleri @RAAT
11.gün çağırmış doktor zaten, beklesen daha iyi. Beklemek istemiyorum diyorsan da ben olsam 28 nisanda kan verirdim. 30 nisanda gittiğinde artışı da görürsün inşallah.Herkese merhaba 19 nisanda 5. Gün tek embriyo transferi oldum şimdi beklemedeyim sabah aksam prolutex karından günde üç tane progestan fitil birde coraspirn kullanıyorum. kağıda 30 nisan test günü yazmışlar ama okadar bekleyemeyecğim sanırım 5. Gün transferi olan arkadaşlar idrar ve kan testini ne gun yapmamı önerir acaba ?
Ay hadi bakalım, heyecanlandıkKızlar az sonra test vermeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin Hepinizin desteği çok değerli
Güzel haberlerle dön inşallahKızlar az sonra test vermeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin Hepinizin desteği çok değerli
merhaba hoşgeldin benimde transferim 19nisan hemen hemen aynı ilaçlar benim test günüm 1mayıs yani 12.gün ama ben 10.gün yaptıracağım idrarda da 9.gün bakarım sanırım inşallah pozitif sonuçlar alırızHerkese merhaba 19 nisanda 5. Gün tek embriyo transferi oldum şimdi beklemedeyim sabah aksam prolutex karından günde üç tane progestan fitil birde coraspirn kullanıyorum. kağıda 30 nisan test günü yazmışlar ama okadar bekleyemeyecğim sanırım 5. Gün transferi olan arkadaşlar idrar ve kan testini ne gun yapmamı önerir acaba ?