- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
Anladım cnm mamayı kaç saat vercevimi kestirememistim çok saolNe zaman isterlerse veriyorum ama en başlarda ortalama iki buçuk saatte bir veriyorduk canım. Sadece meme veriyorsan iki sadece mama veriyorsan üç saatte bir beslemek yeterli imiş kuzum. Şimdi artık onlar nasıl isterse öyle yapıyorum. Çünkü uykuları yok yavrularımın uykuya dalarlarsa uyanana kadar kaldırmıyorum ç
Bende daha almadım benim kızım daha küçük ama bazen bakıyor sağa sola o znda ben onunla göz teması kurarmis gibi yapıp konuşuyorumKzlar dönence tarzı bişi alan varmı. Benm kızım uyumadıgı vakitlerde sıkılıyor bence bakıcak bişi arıyor duvarlar da boş bizim dümdüz ilgnsi çekecek bişi alsammı diyorm varmı kullanan
Benimde sürüm yetmiyor hem az geliyor hemde doluluk hissi tam olmuyor ben mamayı iki defa veriyorum sabah ve akşam arada meme veriyorum ama yetmiyor mamayı çıkaracağım. 3_4 e bu gidişleBenm kızım 15-20 dk emiyor sonra uyuyor ve tam 1 saat sonra kalkıyor emmek için. Eğer memeyi iterse tutmazsa ve memede doluluk hissetmezsem bi 40 cc mama yapıyorum lıkır lıkır içiyo mamdan sonra da bi 2 saat idare ediyo sonra yine acıkarak uyanıyor. Ama benm kız tok olsa da mamayı içiyo gibi geliyo bana. Ya da sütüm tam doyurmuyor bunu algılayamıyorum