- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Olmaz mı yaa masallah24 ünde gitmiştik canım biri 2500 gr diğeride 2520 gramdı geçen gün babamlar diyoki artık bebek oldukları belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz mı yaa masallah24 ünde gitmiştik canım biri 2500 gr diğeride 2520 gramdı geçen gün babamlar diyoki artık bebek oldukları belli
Ayyy cok tesekkur ederim valla Allah razı olsun kadın gözümü cok korkutmustu ya inan kara kara düsünmeye baslamistm napıcam ben diyeBen kendi adıma söyleyeyim kuzum ben çok birşey hissetmedim bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum gerçekten öyle sadece bir ara başım dönüyo sandım o çds çok çok hafif hani meğerse bebeği çıkarmak için çekiştiriyorlarmış başımda duran anestezici öyle söyledi ama mesela ben onu bile çok hafif hissettim onun dışında hiç birşey hissetmedim ne bastırmalarını ne çekiştirmelerini nede başka birşey Sadece odaya çıkınca gelip bastırıyorlar orada biraz acı duyabilirsin o kadar. Sonrasında bide birkaç gün oturman kalkman sıkıntı destekli yapabiliyorsun ama bunlarda olabilecek şeyler o yüzden içini ferah tut
Yaa cok sagol valla icimi rahatlattiniz böyle kadında bir surat vardı valla sunu hissedicen bunu hissedicen diye nasil korktum anlatamam insallab sag salim hayirlisiyla dediginiz gibi atlatirim bnde insallahYok be yavrum hiç takılma ben boşuna panik olmuşum dedim bastırmalar çekiştirmeler çok kötü bi his değil anestezi doktoru ile aramda 5 cm vardı yüzüme öyle yaklastı elimi öyle sıkı tuttu ki hiçbişi anlamadm dr tam doğuma baslıcak dediki hazırmısn dedm korkuyorm canm acıcakmı herşeyi hissediceksin birazdan ama acı olmicak dedi. Yani doğum esnasında da bu söylenmez bee doktor ama hiç sıfır müthiş geçti doğum bebek çıkarken bi tık şey oluyo ama anlk yani o da hemen geciyo arkasından bebek geldiği için. Bir de baskılardan sonra midem şiddetli bulanmaya başladı kuscam dedim. Zaten anestezi dr uyarmıstı birazdan bulantın olcak olursa söyle diye hemen söyledm bi ilaç yaptılar 5 sn de geçti herşey o kdr hızlı oluyoki. Doğum bitti allahmm bu kdrmıydı dedim. Sana şükürler olsn dedim 10 dk sonraymış meğer benm eziyetim ne olursa olsn hepsi geçiyo be zeyno gerçekten asla korkma diyebilirm çnkü spinal mucizevi bişi çok memnun kaldm ben
Hiç düşünme kuzum sadece bebişi aldıklarımda bebişin çıkardığı sesi duyacağını düşün ben hep onu düşündüm aldıklarında sesini duyduğun anda herşey bitiyor inanki onun verdiği mutluluk huzur başka hiç birşeyde yok Rabbim sağlıla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinAyyy cok tesekkur ederim valla Allah razı olsun kadın gözümü cok korkutmustu ya inan kara kara düsünmeye baslamistm napıcam ben diye
Ya ben o şekilde yatırıp sonrasında düzlemedim kuzum korkuma. Şimdi de normal arka üstü tutmuyolar kafalarını mesela altlarını alıyorum ya sağa ya sola çeviriyorlar. Düz kafa yastığı benim bu işi çözetmi acaba, orta boşluk olacak sağa sola yatıramıcaklar kafayıbesledikten sonra ya sağa ya sola yatırıyorum sonrada sırt üstü yatırıyorum hatta birine düz kafa yastığı aldım kafası şekillensin diye diğer kızımda kendi kendine kafasını dönderiyor sağa sola düz yatıyo
Ne yaklaşım bilmez insanlar var ya Allah aşkına. Bi de boynuna bakmış estağfurullah. Hiç korkma sen bak burda kaç kişi deneyim geçirdik Evvel Allahın izniyle çok güzel geçicek hepsiKızlarr size anestezi muayenemi anlatmak istiyorum bayan bir doktordu yaklasimi korkutucu geldi bana ne istiyorsun spinal mi genel mi dedi bende genelde entübe olmaktan korkuyorm dedim muayene etti belime bakti %75 80 hallederiz gibi ama illa ilkte olacak diye bisey yok uyusmayabilirsn genele gecebilirz cekistirmeleri bastırmalari hissedeceksin dedi ayy yaklasimi kötü geldi dogum yapacak kadina öyle denir mi genele de bogazima bakti entubasyon icin boynun kısa dedi icimden dedim ben napim bn ölem o zaman
Kuzum bende bir saat sonra sırt üstü dönderiyorum benimkilerde öyle sağa sola çevirince daha rahat ediyorlar heralde. Ya yine çeviriyo ama normal yatağa yatırdığın şekilde değil tam dönderemiyor kafasınıYa ben o şekilde yatırıp sonrasında düzlemedim kuzum korkuma. Şimdi de normal arka üstü tutmuyolar kafalarını mesela altlarını alıyorum ya sağa ya sola çeviriyorlar. Düz kafa yastığı benim bu işi çözetmi acaba, orta boşluk olacak sağa sola yatıramıcaklar kafayı
Kız ben aldım hıce tuttu benım kızz yıne cevırıyor kafayı 1 ay kuvezde alısmıs yattma pozısyonuna yokkk olmadı gerı ıade edıcemYa ben o şekilde yatırıp sonrasında düzlemedim kuzum korkuma. Şimdi de normal arka üstü tutmuyolar kafalarını mesela altlarını alıyorum ya sağa ya sola çeviriyorlar. Düz kafa yastığı benim bu işi çözetmi acaba, orta boşluk olacak sağa sola yatıramıcaklar kafayı
Onla alakası yok sağa sola yatmasını engellemenin yani. O sanırım düz kafa olmasını engelliyor yalnızca hani şapşak oluyo ya arkası bazı bebelerin hep sırt üstü yatmaktan o yaniKız ben aldım hıce tuttu benım kızz yıne cevırıyor kafayı 1 ay kuvezde alısmıs yattma pozısyonuna yokkk olmadı gerı ıade edıcem
Sırt üstü çevirdim şimdi bende. Yine uykuda da olsa çeviriyolardı kafalarına sağına soluna bişeyler koydum başlarının biraz alışana kadar böylr yapiyimKuzum bende bir saat sonra sırt üstü dönderiyorum benimkilerde öyle sağa sola çevirince daha rahat ediyorlar heralde. Ya yine çeviriyo ama normal yatağa yatırdığın şekilde değil tam dönderemiyor kafasını
Yaaa kaç gündür de stres ettin çarşamba alır mı diye meğer salı düşünüyormuş iyi miBurda sancı cıkmadı aslında doktorunda niyeti yarin almakti biz carsamba deyince tamam dedi yarina ikna oldugunu bilsem yarin olsun derdm
Aminn insallah valla heyecanliyiz bakalim sag salim gelir insallah minnosumHiç düşünme kuzum sadece bebişi aldıklarımda bebişin çıkardığı sesi duyacağını düşün ben hep onu düşündüm aldıklarında sesini duyduğun anda herşey bitiyor inanki onun verdiği mutluluk huzur başka hiç birşeyde yok Rabbim sağlıla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Yaa evet hic sorma adam salı dedi ben sok oldumcok heyecanliyim gelip gider bakarm heralde bu benim mi dieYaaa kaç gündür de stres ettin çarşamba alır mı diye meğer salı düşünüyormuş iyi mi
Yarın son gün yaa ondan sonra bebekli hayata merhaba
Valla kurbanlik koyun gibiydim inan belime baktı igne nasıl girer diye boynuma bakti entubasyon nasil olur die ikisinden de korkutup önceligimiz spinal oldun dedi ve gittiNe yaklaşım bilmez insanlar var ya Allah aşkına. Bi de boynuna bakmış estağfurullah. Hiç korkma sen bak burda kaç kişi deneyim geçirdik Evvel Allahın izniyle çok güzel geçicek hepsi
Ayy valla buna da sükür dedim ne yalan söyleyim hic yoktan iyidir gözüyle bakıyorm zam yapmayıp herseye zam gelse daha beter olurduk ha yeter mi yok ama buna da sükürMemurlar olarak enflasyonun altında ezildik kızlar. Gerçekten evveli memur maaşı asgari ücretin 3 katı iken. Adaletsiz verilen zam oranıyla neredeyse asgari ücretle eşitlendik. Hayırlı uğurlu olsun. %30.5
Heee ben hıc sırt ustu yatıp kafayı düz tutamıyor dıe almıstımOnla alakası yok sağa sola yatmasını engellemenin yani. O sanırım düz kafa olmasını engelliyor yalnızca hani şapşak oluyo ya arkası bazı bebelerin hep sırt üstü yatmaktan o yani
Deli kızzz yaaaValla kurbanlik koyun gibiydim inan belime baktı igne nasıl girer diye boynuma bakti entubasyon nasil olur die ikisinden de korkutup önceligimiz spinal oldun dedi ve gitti
Bizimkiler anaları gibi sağlıksız şeyleri seviyor sanırım ondan aptamili sevdiler hipp hiç sevmediler evolvia önce yediler şimdi yüz ekşitiyorlar ondan aptamil veriyorum mecburen bakalım normal mamaya geçersek belki başka şeyler denerim. Similac filan da önerenler var. Golden goat yine merak ettiğim bir mama bakacağız artık. İnşallah kabız olmazlar Zaten gazdan duramıyorlar çenelerini titrete titrete ağlıyorlarBizde aptamil kabız yaptı kuzum hatta biz birine prematüre kullanıyorduk sürekli diğerine gğnde iki sefer ceriyodul evolvianın prematüre mamasında hiç bir sıkıntı yaşamadık ama aptamilin prematüre mamasında yaşadık birde aptamili ikiside sevmedi dilleri ile itiyorlardı hippte biri sevmedi ama ondada bir sıkıntı yaşamadım ama evolviayı ikiside sevdi birde biri az yiyor biri ondan fazla yiyor aynı mama olsunki kalanı diğerine veririm diye düşündüm
nurselek Benim bebeklerde sürekli sağa sola tam çevirip yatıyorlar kafalar yastık gibi arkaya uzun oldu. Düz kafa yastığı işe yaramadı pek biz de şu çözümü bulduk seyahat yastığı çocuklar için günde birkaç saat yanlarında ikenKız ben aldım hıce tuttu benım kızz yıne cevırıyor kafayı 1 ay kuvezde alısmıs yattma pozısyonuna yokkk olmadı gerı ıade edıcem