Kızlar bebekleri hangi sıklıkla doktora götürüyosunuz bi de doktorunuzu falan yeni mi ayarlafınız doğum yaptığınız yerdeki mi
Altı aya kadar ayda bir götürecez canım doğum yaptığım hastanedeki dr öyle söyledi sonrasında orada tamamlayıcı sağlık sigortası geçmiyor ve muayeneleri biraz tuzlu diye başka bir doktora hastaneye geçtim

Benm kızın her pırtı kaka. Bu yüzden 15-20 dk bir bezi değiştiriyorum uykuda olsa bile. Çnkü o pırt kakalar pişik yapıyor.

Nasıl yapıyosun cano
Serum suyu nu enjektör e 4 mi cekıyorum
2 ml olarak tek burun delıgıne kullanıyorum
Bebegı bas asagıya gelcek sekılde tutyorum suyu verınce dıger taraftan cıkıyor sonra aspiratör kullanıyorum uzun hortumlu olandan ondan da cektırıp ıyıce temızlemıs oluyorum

Ben artık evolvianın bir numarasını kullanmaya başladım memnunum ama sanki daha çabuk acıkıyorlar gibime geliyor. Aynen dediğin gibi drlar aradında fikir birliği yok kuzum artık onlar ne derse öyle yönleniyoruz

Kilosu için mi alt seviyeden gidiyo dedi şuanda kaç kilo oldu senin bebiş?
Bizde rop muayenesine gittik çok şükür bir sıkıntı yok ama bir ay sonraya tekrar randevu verdi sana altı ay demişler bana bir ay niye bu kadar farklılık gösteriyorkı
Birde altı ay sonra bir daha işitme testi istediler yb da beş günden fazla kalan bebekler için istiyorlarmış sende öyle birşey istediker mi

Hayırlı olsun canımm kırkınızz

Nasıl yapıyosun canm
Önce kafayı hafif kaldırıp yan çevirip serum sıkıyorum her iki deliğine Her defasında ters çeviriyorum genzine kaçıyor çünkü bol sıkıyorum ben çok kapalı olduğu için. Sonra aspiratör ile çekiyoruz birimiz kafayı tutuyor sırt üstü yatırıp diğeri çekiyor öyle yavrum

Ben bunu yapmaya neden korkuyorum ya boğulursa diye

3320 gr sımdı 2 hafta once 2700 dü
Goz ve kulak kalp tekrar kontrol istediler kuzum

Herkeste farklı gerçekten. Hoş bana bişe diyen olmadı ben kafama göre almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…