2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Güçten değilde zordan biraz asıl güçlü kendi bakabilen anneler uyku süt açısından da çok önemli. Uyku olmayınca süt hiç olmuyor bende mesela ama gündüz uyuyamıyorum maalesef gecede ne kadar müsade ederlerse. Şu ilk zamanlar geçsin de daha aralıklı beslenme zamanları gelecek o zaman daha iyi olacak inşallah diye ümit ediyorum ben

Kızlar benim sütüm azaldı. Ben bildim zaten azalacağını iyi bişr kaldı bu strese. Ne yapim ne aliyim ne içeyim Bi söylermisinz bana
Kuzu bildiklerim bol su icmen rezene kimyon cayi dere otu incir hurma bunlar arttiriyor diye biliyorm ama en onemlisi tabi uyku ve stresten uzak olmak elinden geldikce

Kendi kendime nazar ettim sanırım 4 te ağlamaya başladı sıpa şimdiye kadar susmadı resmen ve benim sanırım bu ağlama seylerine alışmam lazım karnı tok gazı çıkmış altı değişmiş bir bebek neden ağlar ki 3 saat boyunca kesintisiz neden yani

Söylemeden yapılıp getirilmesi lazımda nerde hatta dün eşime annesi yanındaydı bulgurlu sütlaç yapsana dedim hiç demedi ben yapayım eşimde nereye kadar yetişebilecek bilmiyorum
En az 3 lt içmemiz gerekiyor birde her beslemeden ve sağımdan sonra badem ceviz fındık yiyip ardından su iç

Canim hayırlı olsun Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin lohusalik=stresmiş onu anladım annem gidecek ikizlerle tek kalcam diye yaşadığım stresi bir görsen ama Rabbım dağına göre kar veriyo gerçekten 16 yıldır dayanışmanın bu acıya zorluğa bu senin için ne ki belli ki çok güçlüsün napcam diye asla düşünme ayrıca benim doktorumun dediği 15 gün boyunca süt gelmeyebilir endişelenme demişti sen daha çok yenisin benimde sütüm var ama iki bebegimde emmiyo Allahim ne verirse hayırlısını versin kuzucuklarimizi bize bagislasin

Kızlar ya dogum zamanı bu agrılar normal mi aceba kimsede gününü beklemedi ki soralimadet sancisi gibi kasıklarıma bi giriyor kıvranıyorm resmen ishal bel agrısı felaket durumdaym
Valla normal mi bilmiyorum ama bende de olmuştu kuzum sonra gelişim geriliği yüzünden sezeryan öne çekildi ben doğum habercisi diye düşünmüştüm

Az bak işte.
Nasıl içerdim şimdi hiç içermiyorum. Eksikleri alışveriş yapmam lazım Bi düzen yapayım inşallah. Her gün sağım yapıyomusun

Kızlar ya dogum zamanı bu agrılar normal mi aceba kimsede gününü beklemedi ki soralimadet sancisi gibi kasıklarıma bi giriyor kıvranıyorm resmen ishal bel agrısı felaket durumdaym
Kuzucumm son haftaaa artık az dayan çok çok az kaldı inşallah hepsi geçicek bitcek ağrılar sızılar bakalım bugün hayırlı haberler versin doktorunda sanaaa

Yılın son haftasındannn herkese merhabaaa, ne yıldı 2021 amaaa diil miiii çok şükür bin şükür kimimiz mucizelerimizi aldık ellerimize kimimiz gün sayıyorr kimimiz yeni hamileliğin tadını çıkarıyor, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah Allahım isteyen nerde varsa da bu yeni yılda inşallah kucaklarını doldurmayı nasip etsin

Kız sana noluyooo kendime gelll bir silkelennn aaaaa çok kızıyorum sen bu diilsin kuzucum evvelAllah herkesin herşeyin üstesinden gelirsinnnn canım benim önce kendini toparlaaa takılma minik minik şeylere haklısın çoğu konuda ama takılma aşmaya çalış herkes gitcek sen çocuklarınla kalcaksınnn güzel beslenmeye su içmeye başlaaa

Aminnn ınsallahh kuzumm
Esım evde bugun kahvaltı yaparken dıyorum kı
Kim derdi kı bıze kahvaltıda boyle boklu bı kız eslık edecektı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…