- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Güçten değilde zordan biraz asıl güçlü kendi bakabilen anneler uyku süt açısından da çok önemli. Uyku olmayınca süt hiç olmuyor bende mesela ama gündüz uyuyamıyorum maalesef gecede ne kadar müsade ederlerse. Şu ilk zamanlar geçsin de daha aralıklı beslenme zamanları gelecek o zaman daha iyi olacak inşallah diye ümit ediyorum benOkurken yoruldum ve hayran kaldım gücüne bunları buraya yazabiliyosun ben olsaydım telefonun tuşuna basacağım her süre zarfında uyurdum mesela şimdi bebeklerin beslenmesi için aldım ve o eski istahlarindan eser yok 30 cc yi bitiremediler 1 saat sonra tekrar şansımı deniycem alarmı kurdum ve o aralıkta yine uyuycam her fırsatta uyuyorum artık yoksa ben hayatta yetişemem bebeklere sarilik varken uyandirip besliyordum Bi daha uykuya gecemiyodu baktım böyle olmuyo uyanmalarina müsade etmiyorum eskiden 2 saate bir mama veriyordum artık 3 saatte veriyorum o aralıkta da uyuyorum uyuyamasam kafayı yerdim eşimin de erken uyumasını sağlayıp gece ki olağanüstü durumlara hazırlık yapıyorum böyle devam etmeye caliscaz bakalım nasıl gider ne zamana kadar bilmiyorum. Anne dediğim de öz anne olmayınca gece hiç bisekilde yardımcı olmuyor çünkü. Günlükleri de sadece mama hazirliyo gerçi Ne zamandan beri çocukların gaz sancısı cekiyo kuzum biz metsil damlaya başladık şimdiden umarım işimize yarar gaz çok zormuş çünkü