- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
O belirsizlik çok kötü ben artık kafayı yiyecektim neyseki belli oldu kendimi teselli ediyorum az kaldı biraz daha dayan eşin için diyeAnnem doğum yaptım yapalı bende gidicek o da ev çok ihmal oldu. Kv burda inan ne zamana kadar bilmiyorum
Anne sütü iyi bir iyileştirici imiş canım. Meme ucu yaramı iyileştirmesinden iyi biliyorum. Onu bebekteki yara ve çapaklarınmaların üzerine sürersen de geçiriyormuş. Bizde bazen emzirirken bebek bir anda doyup bıraktığı zaman sütüm akmaya devam ediyor, bebişin direk yüzüne damlıyor. O zaman o sütü bebişin yüzüne, göz altlarına, dudak çevresine falan sürüyorum. Orada oluşan soyulmaları falan geçiriyor.Bebişimin gözündeki çapaklanmayı nasıl geçiricem ben be kızlar hâlâ akıyo yeşil Bi çapaklanmayı değil amaKilya senin oğlanda da vardı sanırım. Ne yaptın sen
Bana kalsa gelmeseydi benim için daha iyiydi en azından saçma sapan şeyler kafama takmıyordum istiyoki herşey kendi düzeni gibi olsun diyorum ya kendi evimde mülteciler gibi yaşıyorumYemeği de sen yapacaksan kendisi saksı olmaya mı gelmiş eve k. bakma da. İyi valla taktrdıysan helal olsun sana
Ne yaşadığını bilemeyiz ama bana bu durum pek kötü bir şey gibi gelmedi. Sen birini emzirirken onlar da diğeriyle ilgilenecek senin işini kolaylaştırıyor olabilirler diye düşündüm ben. Bir de bunu yapan kendi annen olsa yine de rahatsız olur muydun bunu düşün. Belki rahatlarsın.Neden bebeğimin birini emzirirken öbürünü alıp diğer odaya götürüp severler delircem bn artık yaaa. Aklım orda kalıyo o şekilde emzirmek zorundamıyım bn diğer çocuğumu
Bennnn persembe oglen dogum var inşallahKızlarr bu hafta doguracak var mıydii
Zaten olan ese oluyor iki taraf icind egecerli hep arada kalınıyot sabret az kalmis zaten gitmelerine onlarda bildiklerini yapmaya calisiyor bizim zamanimizda söyleydi bilmem ne ama sen tepkini iyi veriyosn aslında sınırı ciziyorsun difek bu güzel bisey annenler icinde üzüldm valla kahrimizi amca onlar ceker valla ne deyim az.kaldi sabret canim benimAynen öyle kuzum dört gözle bekliyorum birde annemler kv burada diye ablamlarda kalıyor onlarada üzülüyorum benim için geldiler kv rahat etmez diye onlarda orada kalıyo gidip geliyorlar sürekli beni yalnız bırakmamak için birde evde annem olsa benim için hiö bir sıkıntı olmayacak hani insanın nazı yine annesine geçiyo
Mesela geçenlerde kızımın sancısı vardı şekerli su verelim diye tutturdu yok dedim iyi değilmiş işte kızıda kızına veriyormuş falan filan neyse verdirmedim bugünde diğer kızımın sancısı tuttu ayaklar sürekli yukarıda toplanıyo ve sürekli ağlıyodu ben kızımın yanındaydım sonra mutfağa geldim baktım eşim şekerli su hazırlıyo dedim hayırdır annen mi söyledi evet dedi bi deneyelim ne olacak falan hayır dedim iyi değilmiş doktorlar önermiyor git internetten bak dedim bakmış anne iyi değilmiş diyo bende dedimki tutturmuşsun bir şekerli su sürekli ben vermiyorum dedim yine kızından örnek verdi dedim siz onlara verin bizimkilere karışmayın doğrusuyla yanlışıyla biz büyütelim daha sesi çıkmadı e eminim iki gün sonra birşey olacak yine birşeyler söyleyecek inşallah kırmadan gönderirim eşim arada kalıyor ona üzülüyorum
Yaa hadi hayırlı saglıklı dogumlar olsun insallahBennnn persembe oglen dogum var inşallah
Ay inşallah kuzum bakim perşembe neler olucuuuuuYaa hadi hayırlı saglıklı dogumlar olsun insallah
Valla cok heyecanli benimkini de dr degistirmezse senden tam 1 hafta sonra insallsh heyecanla bekliyormAy inşallah kuzum bakim perşembe neler olucuuuuu
4.5 aya geecmezse getırırısn dedıYaa doktor ne demisti peki fıtık icin
Kuzum ben hıc almadım dr tavsuye etmedı bıze dr un demeden alma ıstersenDogum yapan annelerimizz mamaları kendiniz mi aldinız yoksa doktor mu tavsiye etti nasıl ilerliyosunuz bu konuda bide doktor kontrolune ne sıklıkta gidiyorsunuz
Kızz gercekmıı masallah darısı basımaBen bugun dışarı çıktm 5 saatanneme bıraktm bebiki gezdm geldm
Cok mantikli arabada durursun en azindan bebiste kalabaliga girmemis olur hemde baska doktora gösterirsiniz iciniz rahatlar Allah su bebeklerin yüzü suyu hürmetine 2022 pandemideb kurtuluruz da yavrularda rahat nefes alır4.5 aya geecmezse getırırısn dedı
Ama esım sabah yazdıgım randevusuz dr ıcın ılla oraya gidelim dedı
Bende o zaman arabada beklerım 2 kısı kalınca cıkarım dedım
Yarın cerrahı dr a goturıcez bakalım
Yok ben bastan beri alma taraftari degilim zaten ne derlerse onu yaparim ama sizler boyle beriyorsunuz ya olurda lazim olursa dedim ne vermeliyim acebaKuzum ben hıc almadım dr tavsuye etmedı bıze dr un demeden alma ıstersen
Ben gecen hafta gıdınce ası tarihi de vardı 2 hafta sonra gel dedı
Kayınvalidem geldi öyle uzaktan sevdi annem de dikkat eder genelde bilerek isteyerek yapmaz yani öylede benimde korkum memlekete gidince herkes görmeyi bekliyor her gün biri fotoğraf yolla diye arıyor. Beni de o dert aldı şimdiHırpalama değil de @angelbabygirl dediği ağzının içine giriyorlar. Öpmemeyi yeni empoze ettik bunu da dersem Bi de surat çekemem hep bi alemler yaa
Memlekete gidince illa gelirler galiba canım ya hangi birisine gelme diyeceksinKayınvalidem geldi öyle uzaktan sevdi annem de dikkat eder genelde bilerek isteyerek yapmaz yani öylede benimde korkum memlekete gidince herkes görmeyi bekliyor her gün biri fotoğraf yolla diye arıyor. Beni de o dert aldı şimdi
Kuşum benim bir bebekte göbek fıtığı olabilir dedi doktor. Aynı şeyi söyledi genelde geçiyor geçmezse konuşulur sonra zaten 2 yaşından önce mi dedi tam hatırlamıyorum müdahale edilmiyormuş4.5 aya geecmezse getırırısn dedı
Ama esım sabah yazdıgım randevusuz dr ıcın ılla oraya gidelim dedı
Bende o zaman arabada beklerım 2 kısı kalınca cıkarım dedım
Yarın cerrahı dr a goturıcez bakalım
Annem de öyle diyor bir şey denilmez diye of çok kafama takıyorum şimdiden. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabıMemlekete gidince illa gelirler galiba canım ya hangi birisine gelme diyeceksin
Yani kendimden biliyorum yazin anneme gitmistim hatırlarsan herkes geliyor cidden bisey denilmiyor yani kasma kendini yapacak biseyin yok kac aylik olunca gitmeyi dusunuyorsun memlekette baban mi yanliz annenler biraz sende kalsa sen gitmesen nasil olurAnnem de öyle diyor bir şey denilmez diye of çok kafama takıyorum şimdiden. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı
Babam kardeşim yalnız. Kardeşim çalışıyor gelemez. Gelinimiz hamile rahatsız diğer kardeşimde perişan. Kırkı çıkınca gideceğiz. İki ay kadar kalmayı düşünüyorum dört beş aylık olana kadarYani kendimden biliyorum yazin anneme gitmistim hatırlarsan herkes geliyor cidden bisey denilmiyor yani kasma kendini yapacak biseyin yok kac aylik olunca gitmeyi dusunuyorsun memlekette baban mi yanliz annenler biraz sende kalsa sen gitmesen nasil olur