Korseyi sabahtan aksama kadar takıyorum kuzum ve ben ağrı yaşamamamı ona bağlıyorum 3. Günü kullanmaya basladım ve hareketlerim ciddi anlamda arttı. 5. Gün de artık herşey geçmişti. Şuan zaten hiçbişi olmamıs gibi yere bile yatıyorum yere komple oturup yerden bişi alıyorum. Annem sen napıyosun şaşırdınmı ameliyatlısın diyo ayy doğru valla flan diyorum
Yani maşallah diyeyim baya neredeyse sıfır ağrılı geçti çok şükür. Korse toparlıyor tabi ama göbek var çok aşırı olmamakla birlikte. 40 gün sonra belli olur diyo annem kalan bana kalırmıs şimdiki gercek değilmiş. Bugun mesela dışarı çıkarken korse üstüne de sımsıkı toparlaycı fitilli taytlardan giydim çıktım. Avm de birsürü şy denedim gayet rahattım yani
Gecen gün öpmek yasak zaten kesnlkle dedim laf arasında. Şimdilik evet dedi kv. Ayy deli oldmmmmmm
Ay benm kv de bi şekerli su tutturmuş. Hayır vermicem diyorum eskilerin de bir bildiği vardır tmm dr u dinliyorsunuz ama bunlar da denendi daha önce diyor. Sarılıgı oldgnda sarı tülbent alaym gidip dedi. Dedm yok ben öyle saçma şeylere inanmıyorm. Peki sen bilirsn diye trip attı.
Ben araştrmıştm hipp alacaktım lazım olursa. Hastanede de hipp vermişler zaten ordan devam ettik. Sarılıgı var diye dr meme + mama olarak ilerle dedi. Kaka ile çabucak atsın diye. Mama yiynce kaka çok oluyo cnku. Şuan memeye ağırlık verdm kaka azaldı baya.
Annemden allah razı olsn valla
Ben de paylaşmak istemiyorum hem de kimseyle neden böyleym bilmiyorm ama kucaklarına vermek istemiyorum sevgi sözcukleri bile beni delirtiyor. Sürekli saçmalama bişi olmaz diyorm içimden kendme. Sırf bu yuzden eşim görntlu arama yapnca cıkıyorm odadan duymiym diye
eşime iki dk bak diyorm hemen görntlu arıyo delirtyo beni. Onlar da gelemiyor aşırı özlüyolarmıs haklılar tmm ama banane