oyyy cnm benim hadi gözünüz aydın olsunKızlar ben doğum yaptım kızım yanımda emzirmeye çalışıyorum aynı baana benziyor pamuk gibi Allah'ım sırayla hepinize de yaşatsın bu duygu ağrılarım dinsin ayrı yılı yazarim
Kız dur başlarında kremlerini sen sür üç dk onları yıkamak nolcakAma ben de heves ediyorum ilk banyoları
Gözün aydın kuzummmmm maşallahhh analı babalı büyüsünKızlar ben doğum yaptım kızım yanımda emzirmeye çalışıyorum aynı baana benziyor pamuk gibi Allah'ım sırayla hepinize de yaşatsın bu duygu ağrılarım dinsin ayrı yılı yazarim
valla öyle olduuu seni de yakında o kervana yollayacağızValla eski sohbetler bitti heralde cocuklarin düznei oturana kadar böyle kalir garibim bi hazel tupa bn variz aktif
Kim kız ismi lazım değilAnnem de sarılıp geçsin de babaannesi yıkasın onu diyor açıkçası ben de yıkamalarını istiyorum çünkü ne bileyim en azından bir göreyim nasıl yıkayacaklar. Bu konuda sanırım ilk ben atlamayacağım çünkü çıplakken ürküyorum çok kasılıyorAnnem de son bir hafta ben işe döneceğim diyor canım iyice sıkkın o dönerse kv ler gelir. Benim de kafama Taktığım şey şu ismi lazm değil biri bebeği severken dibine dibine giriyor nefesini üstüne veriyor yapışıyor sinirim bozuluyor. Bu koronada virüste
Ben doğurana kadar tecrübeli olur bu kızlarvalla öyle olduuu seni de yakında o kervana yollayacağızbir kaç aya yine şenlenir buralar
Kışın ben de yıkamam ya ilk 6 ay hasta olmazsa çok iyi olurmus.Kim kız ismi lazım değilbanada kendi annem dedi her gün yıkanmaz kışın hasta edersin diye ıslak pamukla silersin olmadııı ama akşam uyku öncesi banyolarını çok öneriyorlar bilemedim ben de
Kız gene anne kv destek olsun boşver kuzum ya tek başına hangi birine yeticeksin yemek mi bebek mi kendin mi temizlik miKışın ben de yıkamam ya ilk 6 ay hasta olmazsa çok iyi olurmus.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar ben doğum yaptım kızım yanımda emzirmeye çalışıyorum aynı baana benziyor pamuk gibi Allah'ım sırayla hepinize de yaşatsın bu duygu ağrılarım dinsin ayrı yılı yazarim
Yaa onu annem bile yapıyo üstüne okadar gidiyo ki yüzü yüzüne okadar nefes veriyo ki. Öpmemeyi az az kabullrndirdim de şimdi Bi de bunu için bişe diyemiyorum.Annem de sarılıp geçsin de babaannesi yıkasın onu diyor açıkçası ben de yıkamalarını istiyorum çünkü ne bileyim en azından bir göreyim nasıl yıkayacaklar. Bu konuda sanırım ilk ben atlamayacağım çünkü çıplakken ürküyorum çok kasılıyorAnnem de son bir hafta ben işe döneceğim diyor canım iyice sıkkın o dönerse kv ler gelir. Benim de kafama Taktığım şey şu ismi lazm değil biri bebeği severken dibine dibine giriyor nefesini üstüne veriyor yapışıyor sinirim bozuluyor. Bu koronada virüste
Ben ısıtıcı da almamıştım onu halletmem lazım yaa,Isıtıcı kullandık canım üşüyorlarben döktüm su annem yıkadı öyle yaptık.
Ama olsun ilkKız dur başlarında kremlerini sen sür üç dk onları yıkamak nolcak
Bi girseydim o kervana artk hic sabrım kalmadivalla öyle olduuu seni de yakında o kervana yollayacağızbir kaç aya yine şenlenir buralar
Ayy canım benim çok sevindim çözülmesineKızlar nihayet sigorta problemim çözüldü şurada 23 gün kalmış anca çözüldü. En azından Acıbadem de olacağı kesinleşti. Yarın kontrolüm var artık bir şeyler kesinleşir güzel haberler veririm sizlere
Hayırlı olsun canımKızlar ben doğum yaptım kızım yanımda emzirmeye çalışıyorum aynı baana benziyor pamuk gibi Allah'ım sırayla hepinize de yaşatsın bu duygu ağrılarım dinsin ayrı yılı yazarim
Ben kalmaları taraftarıyım kuzum zaten. Annem hiç gitmesin istiyorum açıkçası. Lohusalık dönemi cok zor gercektenKız gene anne kv destek olsun boşver kuzum ya tek başına hangi birine yeticeksin yemek mi bebek mi kendin mi temizlik miYarım saat uyusan kardır güzel beslensen kardır yani doğurmadığım için bilemiyorum ama destek şart be kuzucum şu kırkınız çıksın hayırlısıyla oturtursun düzeninii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?