Kese gözükmezse bu sefer yine gerilim olur gibi geliyor. Mesela kendi Dr um beni haftaya çağırdı ama ben 2 hafta sonra gidicem iyice netleşsinHastaneden dönsünler de olmadı öyle yapayım canım en kötü ihtimal yarın bir bakayım olmadı
Evet canım. Hatta ben de şok oldum çoğul mu diye düşünmekten bi hal oldum. Çünkü bana zaten yasak çoğul gebelik. Kesede bi tane minnak vardi. Korkma ve endişe de etme. Ayrıca ben vajinal muayene oluyorum risk grubunda olduğum için. Daha net gorulebiliyo çünkü. Sen de rahat bi nefes al. Eskiyi unut. Yeni bir umuda başka tatlimYaaa gerçekten mişunu duyduğuma şu an çok sevindim canım çok sağ ol
Canim tebrikler,güzel bir değer cikmis.hiç sıkma canını,testi en geç yapanlardansın ondan bu kadar yüksek çıkmıştırHastaneden dönsünler de olmadı öyle yapayım canım en kötü ihtimal yarın bir bakayım olmadı
Kese beta hgc 3.000 civarı olduğunda görünüyor, muayene zamanı sizin test sonucunuza bağlı birazMuayene için erken değilmi?
12. Gün kanda pozitif çıkarsa 15 gün sonra kese için çağırıyoruz diyor dr lar
Canım inşallah dediğiniz gibidirEvet canım. Hatta ben de şok oldum çoğul mu diye düşünmekten bi hal oldum. Çünkü bana zaten yasak çoğul gebelik. Kesede bi tane minnak vardi. Korkma ve endişe de etme. Ayrıca ben vajinal muayene oluyorum risk grubunda olduğum için. Daha net gorulebiliyo çünkü. Sen de rahat bi nefes al. Eskiyi unut. Yeni bir umuda başka tatlim
Ah kuzum inşallah öyledir. Üçüncü gün embriyosu bu kadar hızlı tutunur mu ki onun daha işlemleri oluyor rahimde hemen tutunmuyor. Ama inşallah ben sadece geçmiş saplantımdan yapıyorumdur canım inşallah iyidir her şeyKilya yanına gelip seni zorla sevindirmek istiyorum şuann sevin artık sevinmn bak ne güzel bebişin erkenden tutunmuş anneciğine,erkenden salgılamış beta hcg hemen yükseltmiş rahatla artık lütfen bebeğini düşün sakin ol tadını çıkar
Canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şöyle düşünmeden edemiyorum geçen sefer 14.günde 256 idi değerim ve tek yumurta ikizi idi. Şu an 3512 yani her seferde değişik olabilir değil mi ?Canim tebrikler,güzel bir değer cikmis.hiç sıkma canını,testi en geç yapanlardansın ondan bu kadar yüksek çıkmıştırsonuçta katlanarak ilerliyor.Bak sana moral olsun arkadaşıma iki embriyo koyuldu,biri bölünmüş üçüzleri oldu ve hepsi çok saglikli şimdi 5 yasindalar Rabbim ol der,olur
Ben sana oldu bu sefer dediğimde de inanmamıştın bak benim içime doğuyo her şey yolundaaAh kuzum inşallah öyledir. Üçüncü gün embriyosu bu kadar hızlı tutunur mu ki onun daha işlemleri oluyor rahimde hemen tutunmuyor. Ama inşallah ben sadece geçmiş saplantımdan yapıyorumdur canım inşallah iyidir her şey
Daha önce hiç yaptırmadım üçüncü gün embriyosu çift transfer bugün 14.gün canımO nasıl oluyor hic bılmıyorum ben dıger testın kactı karıstırdım sen yaptırmısmıydın canım
Amiiin kuzum destekleriniz için çok çok teşekkür ederim eşimle bile konuşamıyorum anlamıyor başka da kimseye söylemedim zaten daha kendime gelemedim kasıldım kaldımBen sana oldu bu sefer dediğimde de inanmamıştın bak benim içime doğuyo her şey yolundaasen kötü tecrüben yüzünden böyle düşünüyosun haklısın ama unutma rabbim en iyisini bilir en iyi şekilde bize verir
İlki sağlıksız gebelik olduğu için bence değee öyle düşük çıkmış. İkiz gebelik ve 14. gün için 256 bayağı düşük bir değer. Bence 3512'nin oluru çok daha güzel. Hadi gözün aydın olsun artıkCanım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şöyle düşünmeden edemiyorum geçen sefer 14.günde 256 idi değerim ve tek yumurta ikizi idi. Şu an 3512 yani her seferde değişik olabilir değil mi ?
Ben de öyle düşünüyorum canım. Bu beta hcg olayı çok değişken bir şeymiş. Ben bunu anladım.Canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şöyle düşünmeden edemiyorum geçen sefer 14.günde 256 idi değerim ve tek yumurta ikizi idi. Şu an 3512 yani her seferde değişik olabilir değil mi ?
İnşallah öyledir canım iki gün sonra dört kat arttı o zaman. Bir anda çok yükselmişti hatta iki kese oluşmuştu biri boştu tabii değişikti yani o zamanda. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler bu kez. Allah razı olsun sizlerdenİlki sağlıksız gebelik olduğu için bence değee öyle düşük çıkmış. İkiz gebelik ve 14. gün için 256 bayağı düşük bir değer. Bence 3512'nin oluru çok daha güzel. Hadi gözün aydın olsun artık
Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Çok gecmis olsun canım, Allah'tan hayırlısı, üzme kendiniKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Rabbim en hayırlısını bilir biz sadece dua edebiliriz sende dualara sarilKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun