2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun canımAllahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok.Rabbim kızına sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin

Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
kuzum çok üzgünüm gerçekten çok üzgünüm. Ne desem teselli değil biliyorum inşallah zamanla bunu unutturacak güzel şeyler yaşarsın.

Canım sağlıkli ikiz gebelik için degerin gayet iyiKalbini ferah tut

aysunayy kuzum ne söylesek boş hakkinda hayirlisi buymuş diye dusunecegiz canim. Şimdi git ve evladina sarıl onu kocaman öp ve onun sevgisinden al desteği.
Kilya Bebegim sende artik mucizeni strese sokma nolur. Bak şöyle düşün bugün değerin cok dusuk gelseydi ne hissedecektin daha kötü olacaktın. Bence degerin tam olmasi gerektigi gibi kuzum.

Kızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Aynı acılar olmayacak Allah’ın izniyle, herşey çok güzel olup çokta güzel ilerleyecek Bu değeri gördüğümüze şükür Artık sıkma canını güzel enerjiler gönder bebişlerneee Rabbim hayırlısıyla en güzel şekilde devamını da nasip etsin

Kızlar doktorum aradı. Sevinmek için erken dedi dedim ben endişeliyim. Biz bu kadınları asla memnun edemiyoruz zaten dedi Düşük çıksa da endişe edecektin dedi. Ben bu işi bırakacağım çiftçilik yapacağım filan dedi espriye vurdu. Tek gebelik için yüksek. Muhtemelen ikiz ama beklememiz gerekiyor 24 Nisan a test günü verdi. Sağlıklı artıyor mu önce ona bakalım dedi. Dikkat etmeni söylediğim her şey geçerli dedi. Sakinde bekleyeceksin dedi

Canım benim üzme kendini bir evladın var zaten Allah ona da sana da sağlıklı ömürler versin belki 2.bebek kendini başka zamana saklamıştır

yok canım 5.deneme bekliorum hastanede 8tane embriyom vardı bir tane 5.gün transfer olcakmış bugüne kadar hep iki adet olmuştum

doktor da aynısını söyledi az önce olması gerektiği gibi dışında olan kısmı için yani kuzum

canım tebrikler süper değer

çok geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş demekten başka çare kalmıyor Kendini çok yıpratmamaya çalış lütfen kızın var şükürler olsun, onun için güçlü durmalısın.

Hep hayırlısıyla diye dua ettik. Yapacak bir şey yok. Rabbim sabrını versin canım.
Allah’tan ümit kesilmez. Bi bakmışsın normal yolla hamile kalmışsın birkaç ay sonra.

Canım inşallah dediğiniz gibidir Rabbim sağlıkla ilerletsin gebeliğini çok zorlu aşamalardan geçerek geliyoruz gerçekten.
Amin canım benim hepimizinkini tabiki. Dediğin gibi süreclerimiz çok meşakkatli ama sonu güzel olsun Sen yeterki içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…