Çok geçmiş olsun canımKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Canım sağlıkli ikiz gebelik için degerin gayet iyiCanım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şöyle düşünmeden edemiyorum geçen sefer 14.günde 256 idi değerim ve tek yumurta ikizi idi. Şu an 3512 yani her seferde değişik olabilir değil mi ?
Ayy buna çok güldümGrubun adını endişeli bekleyişler die degiştirsek yeridir sımdı herkese bı endıse sardıcıksa korkuyıruz cıkmazsa korkuyoruz yok az cıktı yok cok cıktı allaahımm sen yardım et bıze
Aynı acılar olmayacak Allah’ın izniyle, herşey çok güzel olup çokta güzel ilerleyecekKızlar çıktı 3000 küsürben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Canım benim üzme kendini bir evladın var zaten Allah ona da sana da sağlıklı ömürler versin belki 2.bebek kendini başka zamana saklamıştırKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
yok canım 5.deneme bekliorum hastanede 8tane embriyom vardı bir tane 5.gün transfer olcakmış bugüne kadar hep iki adet olmuştumİlk mi canım senin benim mesane dolumu az dediler doktorum sıvı verdi 1 saat boyunca wcye kalkmak da yasak demişlerdi ben eve gelene kadar tuttum yapınca çok rahatladım bide spekulum baya acıttı ama şuan acı falan çekmiyorum çok şükür
aysunayy kuzum ne söylesek boş hakkinda hayirlisi buymuş diye dusunecegiz canim. Şimdi git ve evladina sarıl onu kocaman öp ve onun sevgisinden al desteği.
Kilya Bebegim sende artik mucizeni strese sokma nolur. Bak şöyle düşün bugün değerin cok dusuk gelseydi ne hissedecektin daha kötü olacaktın. Bence degerin tam olmasi gerektigi gibi kuzum.
canım tebrikler süper değerCanım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şöyle düşünmeden edemiyorum geçen sefer 14.günde 256 idi değerim ve tek yumurta ikizi idi. Şu an 3512 yani her seferde değişik olabilir değil mi ?
Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Hep hayırlısıyla diye dua ettik. Yapacak bir şey yok. Rabbim sabrını versin canım.Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Amin canım benim hepimizinkini tabiki. Dediğin gibi süreclerimiz çok meşakkatli ama sonu güzel olsunCanım inşallah dediğiniz gibidirRabbim sağlıkla ilerletsin gebeliğini çok zorlu aşamalardan geçerek geliyoruz gerçekten.
canım çok üzüldüm senden güzel haber bekliodum hayırlıdı buymuşKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Sağ ol canım. İnşallah sağlıklıdır. Sizin transfer oldu sanırım yanlış mı gördüm bilmiyorum hayırlı olsun inşallahcanım tebrikler süper değer
ya üzüldümKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Canım sana da hayırlı olsunlar rabbim tamamın erdirsin kendini ferah tutmaya çalış ne güzel değerin yüksek çıkmışdoktor da aynısını söyledi az önce olması gerektiği gibi dışında yani kuzum
Canım sana da hayırlı olsunlar rabbim tamamın erdirsin kendini ferah tutmaya çalış ne güzel değerin yüksek çıkmış