2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım çok yanlış düşünüyorsun, boşuna kendini yıpratıyorsun.. birincisi eğer ikizse büyük ihtimal çift yumurta ikizidir 2 embriyo koydukları için, bölünürse 3üz olur zaten.. ama diyelim ki tek yumurta, bu demek değilki hepsi iilk hamileliğindeki gibi sorunlu olacak.. biirr sürü tek yumurta ikizi var etrafta sağlıklı. Hayırlısını istedin, hayırlısı böyleymiş diye düşün ki şimdilik hiçbi olumsuzluk yok, sevin azcııkkk yaaa 😍
Öyle canım ya dördüz filan olmaz değil mi 😞 elbette sağlıkla ilerlese isterim çocuk isteyip istemem değil o süreç var ya cehennem azabı gibi ilerliyor. Tehlikeli dediği günden sonra ben ne yedim ne içtim... Ne yazıldıysa artık. Korkuyorum ama faydası yok şu saatten sonra inşallah dediğiniz gibi olur kızlar 🤲🏻 Sağ olun 🌺

Dönemdiler bir şey demez de yani biliyorum. İkiz olmasını geçtim çift yumurta yine bir nebze ama ya bölündüler daha fazla ise sürdürülebilirliği olmuyor çok canım sıkıldı yine de bakalım belki değildir tabii ama bilemedim
Kuzum hiç sanmıyorum ben sen çünkü baya bekledin test için katlanmış iyice değerin . Allah esirgesin kötüyü düşünme bi muayene olsana kese de görünür şuan en azından için rahat eder

Kuzum hiç sanmıyorum ben sen çünkü baya bekledin test için katlanmış iyice değerin . Allah esirgesin kötüyü düşünme bi muayene olsana kese de görünür şuan en azından için rahat eder
Karından baktıklarında görünür mü ki ben alttan muayene olamam şimdi. Ona da korkarım. Doktorum hiç bakmaz çook ciddi değilse sadece göbekten bakar hamile kalınca içime kurt düşer şimdi giderim bakmak isterlerse

Karından baktıklarında görünür mü ki ben alttan muayene olamam şimdi. Ona da korkarım. Doktorum hiç bakmaz çook ciddi değilse sadece göbekten bakar hamile kalınca içime kurt düşer şimdi giderim bakmak isterlerse
Onu bilemiyorum kuzum küçük diye alttan bakmak isteyebilirler net görünsün diye.. sen bi sor gobekten bakıyor musunuz diye içini ferah tut kuzum

Kuzum hep ayni sey olacak diye bir durum yok ki Sen icini ferah tut sakinles kuzum hayirlisi ile sagliklica devam edecek insallah doktorunu arasan iyi olabilir bir de bu degerde kese gorulebiliyor sanirim hastanede isen bi muayene mi olsan acaba
Hastaneden çıktım canım hemen verip. Gitsem alttan muayene olamam karından belli olur mu ki. Kendi doktorum şu an bakmaz biliyorum bekleyelim der

Hadi bakalım, ikinizde hayırlısıyla alın gelin evinize. 😉 Güzel güzel tutunsunlar, pozitif sonuç alın inşallah. 🥰
Bizim gibi erkenden test yapıp kafanızı karıştırmayın, güzel güzel bekleyin gününüzü. 😂
Allah razı olsun canım inşallah ya şuan eve geldim şükür lavabo ihtiyacımı giderdim uzanıyorum inşallah tutar canım tuttuğunu hemen söylerim burdan

Canımm niye panik yapıyorsun, ne güzel bir değer, maşallah🧿 sağlıkla devam etsin inşallah.. eski travmaları atlatmak zor biliyorum ama bu yeni bir hikaye çok da güzel olacak hiç şüphem yok.. belirtim yok dedin, olmadı dedin üzüldün ama bak ne güzel bir değer çıkmış.. kuruntularını bırak bir kenara keyfine bak, bize de dua et 🤓
İnşallah kuzum ya inşallah ne olursa olsun sağlıkla olsun. Ederim elbette. Herkes için en hayırlı ve sağlıklısı olsun 🤲🏻🌺

Öyle canım ya dördüz filan olmaz değil mi 😞 elbette sağlıkla ilerlese isterim çocuk isteyip istemem değil o süreç var ya cehennem azabı gibi ilerliyor. Tehlikeli dediği günden sonra ben ne yedim ne içtim... Ne yazıldıysa artık. Korkuyorum ama faydası yok şu saatten sonra inşallah dediğiniz gibi olur kızlar 🤲🏻 Sağ olun 🌺
Doktoruna kızdım valla yaa, böyle korkutmasının hiçbir anlamı yok.. benim kendi doktorum tek yumurta ikizi 😀 çatır çatırda bissürü ikiz hamilesi doğurtuyo, hiç de bişi olmuyo.. sen içini ferah tut, tekrarla kendi kendine herşey çok güzel olacak 🌼🐣

Kızlar çıktı 3000 küsür 🥺😳😳😳 ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum 😢
Canım benim korkma ve kötü düşünme lütfen. 14. Gün normal bence. Benim de 12. Gün 2000 çıkmisti. Içıni ferah tut. Doktorum dondurulmus embriyo ise bazen değerler yüksek çıkabilir demişti

Kilya Kilya kuzum benim 13. Gün 1612 çıktı yani 15.gün de 3000 küsür çıkacak demektir. Bence normal sen testi geç yaptın ve 5. Gün embriyosu değilmiydi.

Doktoruna kızdım valla yaa, böyle korkutmasının hiçbir anlamı yok.. benim kendi doktorum tek yumurta ikizi 😀 çatır çatırda bissürü ikiz hamilesi doğurtuyo, hiç de bişi olmuyo.. sen içini ferah tut, tekrarla kendi kendine herşey çok güzel olacak 🌼🐣
Ayy inşallah canım ya inşallah sağ olun 🤲🏻💕

hayırlı olsun canım senin erken olmuş benim de hayırlısıyla bitseydi stres oldum
İlk mi canım senin benim mesane dolumu az dediler doktorum sıvı verdi 1 saat boyunca wcye kalkmak da yasak demişlerdi ben eve gelene kadar tuttum yapınca çok rahatladım bide spekulum baya acıttı ama şuan acı falan çekmiyorum çok şükür

3.000’de karından da görünür canım, benim doktorumda karından bakıyordu hep. vajinal muayene edelim derlerse istemiyorum dersin.. git de bi için rahatlasın

3.000’de karından da görünür canım, benim doktorumda karından bakıyordu hep. vajinal muayene edelim derlerse istemiyorum dersin.. git de bi için rahatlasın
Hastaneden dönsünler de olmadı öyle yapayım canım en kötü ihtimal yarın bir bakayım olmadı

X