2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Öyle canım ya dördüz filan olmaz değil mi elbette sağlıkla ilerlese isterim çocuk isteyip istemem değil o süreç var ya cehennem azabı gibi ilerliyor. Tehlikeli dediği günden sonra ben ne yedim ne içtim... Ne yazıldıysa artık. Korkuyorum ama faydası yok şu saatten sonra inşallah dediğiniz gibi olur kızlar Sağ olun

Kuzum hiç sanmıyorum ben sen çünkü baya bekledin test için katlanmış iyice değerin . Allah esirgesin kötüyü düşünme bi muayene olsana kese de görünür şuan en azından için rahat eder

Kuzum hiç sanmıyorum ben sen çünkü baya bekledin test için katlanmış iyice değerin . Allah esirgesin kötüyü düşünme bi muayene olsana kese de görünür şuan en azından için rahat eder
Karından baktıklarında görünür mü ki ben alttan muayene olamam şimdi. Ona da korkarım. Doktorum hiç bakmaz çook ciddi değilse sadece göbekten bakar hamile kalınca içime kurt düşer şimdi giderim bakmak isterlerse

Onu bilemiyorum kuzum küçük diye alttan bakmak isteyebilirler net görünsün diye.. sen bi sor gobekten bakıyor musunuz diye içini ferah tut kuzum

Kuzum hep ayni sey olacak diye bir durum yok ki Sen icini ferah tut sakinles kuzum hayirlisi ile sagliklica devam edecek insallah doktorunu arasan iyi olabilir bir de bu degerde kese gorulebiliyor sanirim hastanede isen bi muayene mi olsan acaba
Hastaneden çıktım canım hemen verip. Gitsem alttan muayene olamam karından belli olur mu ki. Kendi doktorum şu an bakmaz biliyorum bekleyelim der

Allah razı olsun canım inşallah ya şuan eve geldim şükür lavabo ihtiyacımı giderdim uzanıyorum inşallah tutar canım tuttuğunu hemen söylerim burdan

İnşallah kuzum ya inşallah ne olursa olsun sağlıkla olsun. Ederim elbette. Herkes için en hayırlı ve sağlıklısı olsun

Doktoruna kızdım valla yaa, böyle korkutmasının hiçbir anlamı yok.. benim kendi doktorum tek yumurta ikizi çatır çatırda bissürü ikiz hamilesi doğurtuyo, hiç de bişi olmuyo.. sen içini ferah tut, tekrarla kendi kendine herşey çok güzel olacak

Kızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Canım benim korkma ve kötü düşünme lütfen. 14. Gün normal bence. Benim de 12. Gün 2000 çıkmisti. Içıni ferah tut. Doktorum dondurulmus embriyo ise bazen değerler yüksek çıkabilir demişti

Kilya kuzum benim 13. Gün 1612 çıktı yani 15.gün de 3000 küsür çıkacak demektir. Bence normal sen testi geç yaptın ve 5. Gün embriyosu değilmiydi.

Ayy inşallah canım ya inşallah sağ olun

hayırlı olsun canım senin erken olmuş benim de hayırlısıyla bitseydi stres oldum
İlk mi canım senin benim mesane dolumu az dediler doktorum sıvı verdi 1 saat boyunca wcye kalkmak da yasak demişlerdi ben eve gelene kadar tuttum yapınca çok rahatladım bide spekulum baya acıttı ama şuan acı falan çekmiyorum çok şükür

3.000’de karından da görünür canım, benim doktorumda karından bakıyordu hep. vajinal muayene edelim derlerse istemiyorum dersin.. git de bi için rahatlasın

3.000’de karından da görünür canım, benim doktorumda karından bakıyordu hep. vajinal muayene edelim derlerse istemiyorum dersin.. git de bi için rahatlasın
Hastaneden dönsünler de olmadı öyle yapayım canım en kötü ihtimal yarın bir bakayım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…