2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günaydıınn herkese 🙋🏻‍♀️ Bugün transfer olan 2 arkadaş var sanırım, geçmiş olsun sonu güzel olsun, pozitif haberlerini alırız inşallah zamanj gelince.. kan testine giden de çok, canım Kilya Kilya Brccck Brccck @aysun @hayrunnisa85 unuttuklarım varsa hepinize şans diliyorum, sonuç ne olursa olsun gönülferahlığı diliyorum,en hayırlısı me olacaksa öyle olsun ama inşallah pozitifleriniz hayırlı olsun 🙏🏻🧿😘
Teşekkür ederim canım benim çok sağol 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️🥰

Kizlaar ben sabr :)
Sirf sizleri tebrik etmek ve guzel haberi vermek icin kardesimi uye yaptirdim ve kendim yazmak istedim. Ne guzel hic negatif yok sanirim🤲🏻
Evet galiba bende hamileyim :anneadayı:
Cok sukur Allahima 6 yil bekleyis son bulucak insallah🤲🏻
Pazartesi kan verdim 154kusur cikti, bugun yine kan vericem artis icin. Ama az once test yaptim koyulasma olmus gorunuyo insallah guzel katlanmistir. Darisi onumuzdeki asamalari atlatmaya insallah.
Allahim test gununu bekleyen, transfer olucak olan ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah. Hic yasamamis biri olarak cok guzelmis be😍
Canimcim listeye banada gobusunu seven emoji koy, hikayem yarin kalmasin burda🤣
Hepinizi cok opuyorum, nasi sevindim burayida pozitif gorunce anlatamam🤲🏻
Hoscakalin kizlar :KK19:
Ahh Sabr’cım, biz de daha geçen gün seni konuşuyorduk burada. Gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasio etsin🐣

Canim bölunmek derken ben anlayamadim ne demek istedigini o sebeple bilmedigim icin yanlis bilgi vermek istemem. Ama degerini görünce ben sevindim acikcasi. iki embriyo konmustu sana zaten. O zamab boyle olmuyormu ki degerler acaba. Bi gunleri bastan yazsana araştıralım canim.
Canım çift embriyo transferi oldu. Geçen gebeliğimde tekti bölündü tek yumurta ikizi oldu. Ve ben bu sebeple kaybettim birinin kalbi durdu diğerini etkiledi. Aynı yerden beslendikleri için hiç istenmeyen bir durum. Çok yüksek geldi değer bölündüyse ben mahvoldum yine 😔

Ayyyyy hosgeldin seni merak ettik bizde. Cok sevindim tebrik ederim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.🧿 Lutfen kal burda 🤲

Ya

Yaaaa, nasıl sevindim anlatamam. 🥰
Aklım sendeydi canım. ❤️
Rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin. 😉

Ahh Sabr’cım, biz de daha geçen gün seni konuşuyorduk burada. Gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasio etsin🐣
Insallah kizlar Allah razi olsun🧡
Valla haber edemesem icim icimi yerdi.
Sanirim kalamam canim, yasaktir🤣
Allahim bekleyen herkese nasip etsin, bizlere de kucagimiza almayi nasip etsin insallah🤲🏻
Cok sukur💖🙈

Canım çift embriyo transferi oldu. Geçen gebeliğimde tekti bölündü tek yumurta ikizi oldu. Ve ben bu sebeple kaybettim birinin kalbi durdu diğerini etkiledi. Aynı yerden beslendikleri için hiç istenmeyen bir durum. Çok yüksek geldi değer bölündüyse ben mahvoldum yine 😔
Ooo hic böyle seyler düsünme sil bastan hersey yeni bir hikaye ne ikiz gebelikler saglikla dogan cocuklar var ne güzel bir beklerken 2 olmus sende dikkat edersin beslnmene sagligina herseye

Kızlar çıktı 3000 küsür 🥺😳😳😳 ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum 😢
Kuzum ne kusuru aşk olsun, ne dedi druna ilettin mi sonucu ne diyor kendisi, ikizde ama böyle yüksek çıkması normal değil mi iki embriyo sonuçta

Niye üzgün bize bunu bi anltsan yardimci oluruz belki
Canım benim ilk denemem de tek embriyo bölündü tek yumurta ikizi oldu ama doktor hiç istenmeyen bir şey olduğunu fiziksel zihinsel bir sürü soruna sebep olduğunu söyledi ve erken dönemde kaybettim hatta belki ilerde daha kötü olurdun şükret filan dedi erken dönem kaybına. Bu değer çok yüksek geldi öyleyse yine ayni ben bilmiyorum şaşkınım sevinemedim hiç

Kuzum hep ayni sey olacak diye bir durum yok ki Sen icini ferah tut sakinles kuzum hayirlisi ile sagliklica devam edecek insallah doktorunu arasan iyi olabilir bir de bu degerde kese gorulebiliyor sanirim hastanede isen bi muayene mi olsan acaba

Kendini hemen kötü düşünceler ile besleme canım, bir bakalım doktor ne yorum yapacak boşu boşuna kendini uzuyorsun

Canım çok yanlış düşünüyorsun, boşuna kendini yıpratıyorsun.. birincisi eğer ikizse büyük ihtimal çift yumurta ikizidir 2 embriyo koydukları için, bölünürse 3üz olur zaten.. ama diyelim ki tek yumurta, bu demek değilki hepsi iilk hamileliğindeki gibi sorunlu olacak.. biirr sürü tek yumurta ikizi var etrafta sağlıklı. Hayırlısını istedin, hayırlısı böyleymiş diye düşün ki şimdilik hiçbi olumsuzluk yok, sevin azcııkkk yaaa 😍

Kuzum ne kusuru aşk olsun, ne dedi druna ilettin mi sonucu ne diyor kendisi, ikizde ama böyle yüksek çıkması normal değil mi iki embriyo sonuçta
Dönmediler bir şey demez de yani biliyorum. İkiz olmasını geçtim çift yumurta yine bir nebze ama ya bölündüler daha fazla ise sürdürülebilirliği olmuyor çok canım sıkıldı yine de bakalım belki değildir tabii ama bilemedim

Son düzenleme:
Canım benim ilk denemem de tek embriyo bölündü tek yumurta ikizi oldu ama doktor hiç istenmeyen bir şey olduğunu fiziksel zihinsel bir sürü soruna sebep olduğunu söyledi ve erken dönemde kaybettim hatta belki ilerde daha kötü olurdun şükret filan dedi erken dönem kaybına. Bu değer çok yüksek geldi öyleyse yine ayni ben bilmiyorum şaşkınım sevinemedim hiç
Degerin yüksek ya kese görebilirsin belki burdan yola cıkarak bilgilendirir seni senin doktorun kimdi

Kendini hemen kötü düşünceler ile besleme canım, bir bakalım doktor ne yorum yapacak boşu boşuna kendini uzuyorsun
İnşallah canım eminim bir şey demeyecek gebelik başlangıcı şu ilaçları kullan tahlil ver yine diyecek ben biliyorum. Ben kendime kızıyorum. Neyse ya dediğiniz gibi çok erken inşallah sağlıklı olur ilerler

Erol Tavmergen ben biliyorum bekletir iki sonraki sonuca bakalım der çağırmaz sakinleşmem lazım yani hayırlısı olsun ne diyim
Bence de sakinles hersey aynı olmaz güzel düsün güzel olsun gercekten ben buna inanıyorum hic kendine kötüyü cagırma 2 tane bebisinin oldugunu düsün minnak minnak☺

X